Practică de specialitate - SC Termoplus SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentarea organizatiei
Scurt istoric
Societatea comerciala TERMOPlus SRL., a fost infiintata in anul 2001 avand ca profil de activitate prestarea de servicii in domeniul instalatiilor termice, sanitare si electrice. Inca de la inceput SC TERMOPlus SRL s-a declarat a fi o societate comerciala platitoare de TVA.
Forma de proprietate a SC TERMOPlus SRL este societate cu raspundere limitata, raspunderea asociatilor se reduce la plata partilor sociale iar capitalul social inregistrat la sfarsitul anului 2009 a fost de 400 RON. A fost infiintata spre a raspunde necesitatilor clientillor fiind o interprindere de prestari de sevicii in domeniul instalatiior termice, sanitare si electrice, asigurand totodata si service autorizat pentru o serie de marci de centrale termice. Ea face parte din grupul de firme SC TEMPUS SRL.
Alaturi de ceilalti parteneri, intreprinderea dispune de resurse cum sunt : constructia in care isi desfasoara activitatea (intreprinderea dispune de un punct de lucru si de un mic depozit ; aprovizionandu-se de la depozitul mare Termica), utilaje si echipamente speciale (masini pentru transport si echipamente cum ar fi : tuburi de oxigen si azot, aparate de sudura, etc.) si personal calificat.
Principalul obiectiv al SC TERMOPlus SRL este sa asigure clientilor service autorizat pentru o serie de marci de centrale termice la cele mai bune preturi. Intreprinderea SC TERMOPlus SRL are un personal de 33 de angajati. Calitatea lucrarilor este asigurata de folosirea expresa a produselor de calitate si lucrul numai cu personal bine instruit. Structura companiei, flexibilitatea si instrirea continua a angajatilor permit adaptarea continua la schimbarile si cerintelor pietei din Romania.
Structura organizatorica si functionala
SC TERMOPlus SRL este o intreprindere relativ mica, avand un numar mediu de salariati de 33 angajati. Conform organigramei intreprinderii personalul angajat al societatii este compus din:
- 1 persoana cu studii superioare in activitatea de conducere (Directorul general),
- 1 persoana cu studii superioare in activitatea financiar-contabila (Contabilul sef),
- 2 persoane cu studii superioare in activitatea de prestari servicii (sefi lucrari),
- 29 persoane specializate reprezentand muncitorii direct operativi.
Birourile care functioneaza in cadrul intreprinderii sunt: 
- Biroul tehnic, de productie si aprovizionare,
- Biroul mecanizare,
- Biroul de personal si instruire,
- Biroul financiar – contabil. 
In cadrul biroului tehnic, de productie si aprovizionare se desfasoara activitati de participare la actiunile de negociere a preturilor de achizitie; se elaboreaza solutiile tehnice; se intocmeste necesarul de material; se asigura aprovizionarea cu produse hidro-termo-sanitare necesare executiei de lucrari; se constituie comisiile de receptie si se efectueaza receptia produselor. 
Actiunile de negociere se pot desfasura telefonic sau pe baza de catalog. In urma negocierii preturilor se semneaza un contract de colaborare in 2 exemplare, unul la furnizor si celalalt la intreprindere. 
Aprovizionarea se face cu mijloace de transport proprii insotite de delegatii unitatii, sau sunt aduse de catre furnizor, caz in care sunt percepute cheltuieli de transport. La sosirea marfii aceasta este receptionata de catre gestionar si comisia de receptie care confrunta cantitatile din factura cu cele existente faptic.
In cadrul biroului mecanizare se evidentiaza lucrarile mecanizate cu echipamentele proprii si se face intretinerea echipamentelor proprii intr-un atelier distinct. Pe baza fiselor lucrarilor se iau in calcul coeficietii de uzura a echipamentelor din dotare, lungindu-le astfel durata de viata. Acest lucru ajuta si la intretinerea lor, cunoscandu-se perioada sau termenul limita cand trebuie facuta revizia tehnica. Dupa ce echipamentele isi termina perioada de viata se face inlocuirea lor cu altele noi. La tuburile de oxigen si azot intretinerea consta in refacerea presiunii cu gaz.


Fisiere în arhivă (4):

  • Practica de Specialitate - SC Termoplus SRL
    • bal finala EU cu rulaj cum cu modif.xls
    • bal primara EU cu rulaj cum.xls
    • NUME.DOC
    • practik mea.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!