Practica Salarii SC Secona SA

Extras din proiect Cum descarc?

Denumirea societatii: SC Secona SA
Anul infiintarii :1991
Forma juridica :societate pe actiuni ( SA )
Obiectul de activitate : Constructii de cladiri si lucrari de geniu ( codul CAEN 4521)
Capital social :561757.50 lei divizat in 224703 actiuni nominative cu o valoare de 2,5 lei fiecare.
Provenienta capitalului social :privatizare prin metoda MEBO
Numar de actionari :initial au fost 80 in prezent au mai ramas 61
Sediul firmei : Pitesti Strada Mihai Eminescu nr 11, judetul Arges
Numar salariati:82
Scurt istoric
Societatea s-a infiintat in anul 1991 in baza Deciziei Prefecturii judetului Arges prin reorganizarea Trustului de constructii Arges in temeiul legii nr 15/1990 privind reorganizarea unitatilor economice de stat ca regii autonome si societati comerciale cat si ale legii 31/1990 privind societatile comerciale.La data infiintarii societatii asociat unic era statul roman
In mai 1993 in temeiul legii 15/1990 si al legii numarul 58/1991 privind privatizarea societatilor comerciale statul roman a transmis Agentiei Nationale pentru Privatizare 30 % din capitalul social al societatii in beneficial Fondului Proprietatii Private si Fondului Proprietatii da Stat 70% din capitalul social.
In februarie 1994 cele doua fonduri ( FPP si FPS) au vandut actiunile pe care le detineau la societate in temeiul Normelor Metodologice numarul 1/1992 privind procedura standard de privatizare a societatilor comerciale , catre salariatii societatii care au dorit sa subscrie actiuni devenind actionarii societatii.In prezent societatea are 61 de actionari toti fiind salariati ai acesteia.
Societatea are ca obiect de activitate proiectarea,
producerea si comercializarea tamplariilor de aluminiu,metal
si PVC pentru constructii.In profilul de activitate al firmei este
prevazuta constructia de diverse obiective, precum si diverse servicii
in constructii.
Rezultatele activitatii intreprinderii sunt confirmate de lucrari de prestigiu si tinuta realizate printre care se numara :
-Modernizare sediu - administrativ Rolast -prima lucrare cu solutii moderne din judetul Arges la care s-a folosit gresie portelenata la fatada , tamplarie din aluminiu si geam termopan.
-Realizarea Curtii de Conturi Arges -prin transformarea , modernizarea si ambientarea fostei unitati de cazare a PCR lucrare cu probleme tehnice si tehnologice speciale avand in vedere schimbarea fundamentala de functionare a constructiei.
-Modernizarea sediului central al SC Subansamble auto SA respectiv transformarea unor birouri de fabrica din anii 70 in centru de afaceri actual.
-Reabilitare sediu BNR-lucrare de tehnicitate deosebita avand in vedere ca pe langa parametrii functionali si estetici a fost necesara consolidarea structurii de rezistenta pentru a se asigura o protectie seismica suplimentara
-Consolidare si modernizare sediu BRD obiectivul investitiei fiind deosebit de pretentios si anume transformarea unui sediu construit in anii 60 intr-o banca la parametrii internationali din secolul urmator.
-Amenajarea sediului agentiei BRD-transformarea unui spatiu 
comercial in sediu de banca.
-Enumerarea ar putea continua dar exemplele mai sus mentionate sunt suficiente pentru a creea o impresie clara despre activitatea firmei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Practica Salarii SC Secona SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!