Proiect Practica - SC EXPRES TRANSPORT SA

Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I 
Prezentarea S.C. EXPRES TRANSPORT S.A.
1.1. Denumirea, sediul, scopul si obiectivele societatii
Denumirea societatii este S.C. EXPRES TRANSPORT S.A. 
In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile si alte documente ce emana de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele ,,Societate pe actiuni sau initialele S.A., de mentionarea sediului si a numarului de inmatriculare la Registrul Comertului - j18/102/1992.
Societatea S.C. EXPRES TRANSPORT S.A. este persoana juridica romana avand forma juridica de societate pe actiuni. Ea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legea privind societatile comerciale, Codul comercial, celelalte norme legale pertinente in materie, pe baza prevederilor prezentului statut. 
Sediul societatii este in Romania, Tg-Jiu, str. Margaritarului, nr. 1. El va putea fi schimbat in alt loc din Romania prin decizia adunarii generale a actionarilor si cu efectuarea formalitatilor prevazute de legea nr. 26/1990. 
Societatea poate infiinta, pe baza deciziei adunarii generale a actionarilor, filiale, sucursale, agentii, magazine, birouri in alte localitati din Romania, precum si din strainatate, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare. 
Obiectivele de activitate ale societatii S.C. EXPRES TRANSPORT S.A. sunt: transporturile de pasageri.
1.2. Capitalul social
Capitalul social subscris de societate este de 1045030 ron (10450300000 rol) , aport in numerar si natura si este impartit in parti sociale. Partile sociale sunt individuale si apartin dupa privatizarea societatii S.C. EXPRES TRANSPORT S.A. (fosta societate cu capital de stat) angajatilor societatii care sunt actionarii S.C. EXPRES TRANSPORT S.A. Cesiunea partilor sociale se va efectua potrivit prevederilor statutare. 
Partile sociale vor fi reprezentate prin certificate eliberate adunarii generale a actionarilor sub semnatura administratorilor societatii. 
Capitalul social poate fi redus sau marit pe baza deciziei adunarii generale a actionarilor si cu respectarea prevederilor prevazute de lege.
Fiecare parte sociala subscrisa si varsata de actionari confera acestora dreptul de a participa la distribuirea beneficiilor sau a altor drepturi conform prevederilor statutare si dispozitiilor legale. 
1.3. Administrarea, conducerea si controlul societatii
Societatea este administrata de catre directorul general ing. Crac Doru Dumitru si directorul economic Bain Ion. Conducerea are urmatoarele atributii: 
- angajeaza si concediaza personalul societatii in conditiile prevazute prin contractul colectiv de munca;
- stabileste indatoririle si imputernicirile personalului pe compartimente;
- aproba incheierea de contracte si inchiriere;
- elaboreaza raportul privind activitatea societatii, bilantul si contul de profit si pierdere pe anul precedent, precum si proiectul de program de activitate si proiectul de buget al societatii pe anul urmator;
- rezolva orice alte probleme care privesc conducerea operativa a societatii.


Fisiere in arhiva (3):

  • Proiect Practica - SC EXPRES TRANSPORT SA
    • cta.doc
    • proiect practica.doc
    • registru jurnal.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!