Raport practică contabilitatea la o societate multinațională

Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I
PREZENTAREA DE ANSAMBLU A ORGANIZATIEI
MC-Bauchemie a fost infiintata in urma cu peste 50 de ani, mai exact in 1961 de catre Heinrich W. Muller, in Essen, parte a regiunii Ruhr avand la inceput doar 25 angajati. In 1970 a avut loc extinderea in afara granitelor Gemaniei, infiintandu-se o fabrica si in Franta. 
Cand fii fondatorului companiei Dr. Ing. Claus-Michael MULLER si Dr. jur. Bertram Rudiner Muller s-au alaturat consiliului de conducere, MC-Bauchemie a accelerat ritmul de extindere in Europa. Odata stabilita in Irlanda, compania afiliata a condus procesul de infiintare a filialelor pe teritoriul europei si incepand cu milocul anilor 1980 chiar si mai departe: in ianuarie 1985, MC a infiintat prima companie in afara Europei, in New Bombay, India.
MC-Bauchemie este reprezentat de grupul de companii de astazi care se numara printre producatorii de top la nivel international de produse chimice de constructii si tehnologii, angrenand in acest moment o forta de munca de peste 2.500 persoane in mai mult de 40 tari la nivelul globului. De asemenea, pe parcursul anilor, de la infiintare pana in prezent, Mc-Bauchemie s-a angajat sa dezvolte solutii avansate pentru tratarea cimentului si protectia si repararea cladirilor si structurilor, reusind sa dobandeasca un renume in acest sens. 
MC-Bauchemie, de trei generatii, functioneaza ca o companie cu capital privat care cauta perspective pe termen lung si constanta in ceea ce priveste relatiile.
MC-Bauchemie se regaseste in urmatoarele tari din Europa:
- GERMANIA;
- AUSTRIA;
- BELARUS;
- BELGIA;
- BOSNIA si HERTECOVINA;
- BULGARIA;
- CROATIA;
- REPUBLICA CEHA;
- DANEMARCA;
- FRANTA;
- GEORGIA;
- MAREA BRITANIE;
- UNGARIA;
- IRLANDA;
- LITUANIA;
- OLANDA;
- POLONIA; 
- PORTUGALIA;
- ROMANIA;
- RUSIA;
- SERBIA;
- SLOVACIA;
- SPANIA;
- ELVETIA;
- UCRAINA.
Continentele pe care se mai regaseste sunt:
o AFRICA;
o ASIA;
o AMERICA DE NORD;
o AMERICA DE SUD.
In Romania se afla in judetul Dambovita, intr-o comuna apropiata de Ploiesti, Darmanesti.
CAPITOLUL II
CUNOASTEREA SI STUDIEREA PRINCIPALELOR ACTIVITATI ALE ORGANIZATIEI
Mc bauchemie este grupata in 3 departamente:
o MC for Concrete Industry;
o MC for Infrastucture & Industry;
o MC for Buildings.
Departamentul MC for Concrete Industry care este reprezentat prin producatorii de beton prefabricat, componente de beton prefabricat si produse din beton care benefciaza de calitatea ridicata a cimentului si aditivilor, agentilor de intarire si decofrare si de produsele realizate de MC de cosmetica pentru beton.
Departamentul MC for Infrastucture & Industry care este reprezentat de proiectantii, arhitectii, dezvoltatorii , autoritatile publice si aplicatorii se pot baza numai pe inalta calitate tehnica a sistemelor realizate de MC de protectie si reparatii pentru cladirile civile si industriale, sustinute de un nivel unic de servicii si asistenta.
Si departamentul MC for Buildings care este reprezentat prin promotorii, dezvoltatorii, arhitectii, proiectantii si aplicatorii gasesc cele mai bune solutii pentru constructii la MC - de la proiectare si faza de ofertare pana la implementare.
MC-Bauchemie pe langa vanzarile directe care stimuleaza expertiza tehnica, MC furnizeaza, de asemenea, produse comerciale, care permit revanzatorilor sa beneficieze de calitatea care deriva din activitatile MC de cercetare si dezvoltare. Comercializeaza produsele sub diverse marci, cu informatiile aferente si structuri de portofoliu adaptate fiecarui public-tinta.
Amprenta productiei globale
Utilizand cele mai avansate tehnologii de recoltare si cu ajutorul expertizei extinse a angajatilor, produc materiale de constructii de cea mai buna calitate in mai multe de 20 de fabrici la nivel mondial. Toate activitatile se fundamenteaza pe principiul calitatii si orientarii catre client, iar operiatiunile de productie nu fac exeptie de la aceste principii.


Fisiere în arhivă (1):

 • Raport practica contabilitatea la o societate multinationale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!