Situatia Financiara a Firmei SC Gogosica-Bolfosica SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

1. PLAN DE AFACERE
1.1 Prezentarea afacerii
1.2 Scurt istoric
1.3 Obiectul activitatii
1.4 Date de identificare
1.5 Structura organizatorica si functionala
1.6 Resurse umane
1.7 Resurse financiare
2. DATE GENERALE ALE INVESTITIEI
2.1 Denumirea investitiei
2.2 Amplasamentul investitiei
2.3 Fundamentarea necesitatii si oportunitatii investitiei
2.4 Informatii privind cantitatea produselor, cota de piata si potentialii clienti
2.5 Descrierea sumara a procesului tehnologic actual
2.6 Durata si gradul realizarii investitiei
2.7 Finantarea investitiei
3. MIJLOACE ECONOMICE
3.1 Achizitia de mijloace de transport specializat
3.2 Utilaje specific
3.3 Achizitionarea de material prime
4. ANALIZA SOWT
5. FISA POSTULUI
6. TRANZACTII


Extras din proiect Cum descarc?

1. Plan de afacere S.C. Gogosica-Bolfosica S.R.L.
1.1. Prezentarea afacerii
Societatea S.C.Gogosica-Bolfosica S.R.L. s-a infiintat la data de 1.08.2014 si este inmatriculata la Registrul comertului Iasi cu numarul RO 11500871 incepand cu 1.11.2014.
1.2. Scurt istoric
Societatea s-a infiintat din dorinta unui grup de studenti de a-si mari veniturile prin desfasurarea unei activitati in domeniul patiseriei.
Inca de la infiintare societatea a inceput sa isi desfasoare principala activitate, avand in patrimoniul sau locul de desfasurare a activitatii cat si linia tehnologica de productie adusa ca aport de catre actionarii sai.
1.3. Obiect de activitate
S.C. Gogosica-Bolfosica S.R.L. are ca principal obiect de activitate obtinerea de produse de patiserie si vanzarea acestora prin intermediul magazinului propriu si nu numai.
Ne propunem, in prima etapa, sa obtinem un contract care sa presupuna aprovizionarea cu produse de patisserie (gogosi) a unor supermarketuri din oras. Intentionam sa extindem activitatea productiva in domeniul realziarii produselor de patisserie de diferite tipuri.
Consideram ca aceasta afacere are reale sanse de reusita deoarece exista o cerere in crestere pentru produsele pe care le vom oferi iar pozitia geografica asigura o baza larga de aprovizionare cu materii prime.
Ne propunem ca dupa obtinerea contractului:
o Sa marim productia de gogosi pentru a satisface necesarul dorit;
o Sa ne formam o clientela stabila;
o Sa atingem un grad de utilizare a capacitatii de productie de 75 %;
o Sa realizam o cifra de afaceri lunara de circa 10.000 lei si un profit brut de 3.500 lei. 
Incepand cu al doilea an al realizarii contractului ne propunem:
o Sa largim volumul activitatii ajungand la un grad de utilizare a capacitatii de productie de
95 %;
o Sa atingem o cifra de afaceri de circa 14.000 lei si un profit brut de 4.500 lei pe luna.
Gradul de multumire al clientilor referitor la calitatea produselor si serviciilor oferite de catre angajati sa fie foarte bun;
Raportul calitate-pret sa fie apreciabil din punctul de vedere al clientilor;
In a doua etapa a proiectului, incepand cu al treilea an, ne propunem extinderea afacerii, prin infiintarea unei patiserii. Aceasta etapa urmeaza a fi analizata in functie de volumul acumularilor realizate in prima etapa.
1.4. Date de identificare
o Denumire: S.C. Gogosica-Bolfosica S.R.L.;
o Adresa: localitatea Valea Lupului, judetul Iasi ;
o Cod unic de inregistrare: 11500871
o Cod de identificare fiscala: RO 11500871;
o Numar de ordine in Registrul Comertului: J36/404/2013;
o Numar cont bancar: RO75BRDE2400SV24378850222;
o Banca: BRD Iasi.
1.5. Structura organizatorica si functionala
Conducerea
Firma va fi condusa de cei doi asociati. Asociatii vor coordona intreaga activitate, vor angaja si vor controla personalul, se vor ocupa direct de problemele de productie precum si de contractare pentru aprovizionare si desfacere. Administratorul va tine evidentele contabile si va supraveghea activitatea de achizitie si desfacere.
Personalul
S-a stabilit un program de lucru de la ora 7 - 21,de luni pana sambata,iar duminica se va lucra de la ora 8-14.Astfel, in fiecare zi de luni pana sambata se va lucra in doua schimburi a cate 7 ore fiecare,iar duminica se va lucra doar cu un singur schimb.
Fiind necesare doua schimburi s-a hotarat angajarea a doi casieri ,a doua persoane care sa se ocupe de gogosi(producerea, coacerea-prajirea acestora, pudrarea cu zahar-topping).Astfel,pe fiecare schimb vor lucra:
*un casier care se va ocupa si de servirea clientilor;
*o persoana care se va ocupa de prajitul gogosilor,de pudrarea acestora cu zahar si de aranjarea produselor pe standul de prezentare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Situatia Financiara a Firmei SC Gogosica-Bolfosica SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!