TVA - SC Constructii Unu SA

Extras din proiect Cum descarc?

1. SCURT ISTORIC
În 1950, în judeţul Iasi a început să se formeze o întreprindere pentru construcţii, care cu timpul s-a dezvoltat devenind una dintre cele mai performante societăţi de construcţii.
Dezvoltarea sa a început prin ocuparea unor suprafeţe de teren unde au fost amplasate balastiere şi o staţie de betoane. În timp, întreprinderea s-a extins şi a devenit unul dintre cele mai importante trusturi de construcţii din ţară şi cel mai important din Moldova. 
Au fost extinse baza de aprovizionare pe o suprafaţă de 700 m2 şi secţia de producţie industrială, au fost procurate maşini şi utilaje necesare procesului de producţie cum ar fi: pompe pentru turnat betoane procurate din SUA, ciocane pentru demolat, pickamer pentru tăiat asfalt, staţie de sortat agregate, schele, maşini pentru frecat mozaic, aparate de sudură, maşini universale pentru tâmplărie, linii CFR.
Calitatea construcţiilor, respectarea termenelor de execuţie şi profesionalismul sunt recunoscute, astfel încât trustul a executat construcţii în tot judeţul precum şi în judeţele limitrofe.
Compania a fost înfiinţată pe data de 1 aprilie 1950 sub numele de "Antrepriza de Construcţii Iaşi"; în ianuarie 1951 devine "Trustul de Construcţii Regional" având aria de activitate pe jumătate din Moldova.
În 1984 compania devine "Trustul General Antrepriza de Construcţii Montaj" activând activitatea prin cele 5 antreprize de construcţii, dintre care cea mai mare a fost "Antrepriza de Construcţii nr.1".
După anul 1990 Trustul şi-a schimbat din nou denumirea, iniţial în "Consart S.A." şi mai apoi, în aprilie 1992, a fost divizat în patru societăţi comerciale pe acţiuni, independente, moment în care "Filiala nr.1" devine compania "S.C. CONSTRUCŢII UNU S.A.". În prezent este companie privatizată prin metoda MEBO şi are un numar de 200 de angajaţi permanenţi.
Cu toate că au apărut numeroase societăţi de construcţii, acest lucru nu a condus la rezultate negative pentru societate, aceasta având în continuare profit şi foarte mult de lucru.
2. MODUL DE CONSTITUIRE ŞI OBIECTUL DE ACTIVITATE
2.1. Constituirea societăţii, obiectul de activitate
Societatea “CONSTRUCŢII UNU” S.A., cu sediul în Iaşi, strada Poitiers nr.2, tel. (+40)(232) 231380, fax(+40) (232) 241428, a fost constituită în aprilie 1950.
S.C. “CONSTRUCŢII UNU” a fost înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J-22-1397-92, cod fiscal R 1955979, cu cont la BRD Iaşi RO 48 BRDE 240 SV 07426292400 şi trezorerie 50691955979 la Trezoreria Iaşi.
Are ca activitate de bază construcţii montaj precum şi:
- proiectarea, contractarea şi execuţia construcţiilor şi a conexelor acestora şi comercializarea lor în lei şi valută;
- prestări şi întreţineri în construcţii, precum şi prestări cu utilaje şi mijloace de transport auto din dotare pentru persoane fizice şi juridice;
- aprovizionarea, depozitarea şi comercializarea materialelor de construcţii;
- proiectarea, execuţia şi comercializarea prefabricatelor şi confecţiilor metalice şi din lemn pentru construcţii şi diverse;
- prepararea şi comercializarea betoanelor, sapelor şi mortarelor la staţiile centralizate;
- prepararea şi comercializarea agregatelor (pietriş, nisip, balast).
Datorită faptului că deţine o bază de aprovizionare, societatea are capacitatea de depozitare pentru materiale de construcţii şi pentru mijloacele de transport.


Fisiere în arhivă (1):

  • TVA - SC Constructii Unu SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!