Elemente legislative privind proiectarea si dezvoltarea afacerilor

Extras din proiect Cum descarc?

SC SOFI SRL , este o patiserie care vrea sa isi incante noii clientii cu cele mai proaspete si delicioase produse.Isi doreste sa castige cat mai multe companie pentru a le servi produse de buna calitate ,sa promoveze si sa participle la targuri pentru a se afirma.
Patiseria vrea sa isi faca cunoscut numele si in viata online ,de aceea ne vom ocupa de aspectul si incantarea celor ce isi petrec mai mult timp pe internet.SC SOFI SRL poate sa vina oriunde ,la birou,acasa sau la intalniri,datorita colaborari cu GLOVO,astfel nu va veti mai deplasa .
Cod CAEN 1072
Societate comerciala :SC SOFI SRL , avand ca obiect de activitate: patiserie , Coduri CAEN : 
1071- Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie
1072- Fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie
4724- Comert cu amanuntul al painii, produselor de patiserie si produselor zaharoase, in magazine specializa
5621 -Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente.
1: 30 Operatiuni economice materializate prin 30 tipuri de contracte diferite.
CONTRACT 1 :Contract de vanzare-cumparare
Acest contract se incheie intre Marinescu Alin si SC SOFI SRL ce are ca obiect vanzarea imobilului pentru suma de 60.000 lei .(deductibil ) 
CONTRACT2: Contract de vanzare-cumparare
Incheiat intre SC SOFI SRL si firma MAXIGELpentru achizitia de imobil si aparate tehnologice pentru pregatirea patiseriei .45.000 de lei.(deductibil) cheltuiala
CONTRACT 3: Contract de prestare servciii
Comercializarea si livrarea preparatelor produse de catre laboratorul de patisserie clientilor la domiciliul acestora pe baza bonului fiscal .Se genereaza venituri.157.000
CONTRACT 4: Contract de comision
Comisionarul ( Proprietarul patiseriei ) se obliga pe baza celeilalte parti, numita comitent ( firma distributie mancare: GLOVO) sa incheie pe durata unui an, acte de comert, precum : comercializarea si livrarea preparatelor produse de catre patisserie clientilor la domiciliul acestora pe baza bonului fiscal, in nume propriu, dar pe seama comitentului, in schimbul unui comision. Se genereaza cheltuieli .32000
CONTRACT 5: Contract de individual de munca 
Acest contract este incheiat intre SC SOFI SRL si Raicu Cristina , Cristina detinand functia de patiser in cadrul societatii. Se genereaza cheltuieli -  4000 lei/luna.
CONTRACT 6: Contract de individual de munca 
Acest contract este incheiat intre SC SOFI SRL si Draga Rafel , Rafael detinand functia de sofer in cadrul societatii. Se genereaza cheltuieli -  1200 lei/luna.
CONTRACT 7: Contract de individual de munca 
Acest contract este incheiat intre SC SOFI SRL si Popescu Ana ce detinand functia de personal de curatenie in cadrul societatii. Se genereaza cheltuieli -  1000 lei/luna.
CONTRACT 8: Contract de individual de munca Acest contract este incheiat intre SC SOFI SRL si Olivia Kellerman ce detinand functia de vanzator in cadrul societatii. Se genereaza cheltuieli -  1400 lei/luna.


Fisiere in arhiva (1):

  • Elemente legislative privind proiectarea si dezvoltarea afacerilor.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!