Orasul Harlau

Cuprins proiect Cum descarc?

1 .DISPOZITII GENERALE
2.STRUCTURA ORGANIZATORICA 
3.ATRIBUTIILE APARATULUI DE SPECIALITATE AL PRIMARULUI
4.DISPOZITII FINALE
5.JURNAL UL STAGIULUI DE ACTIVITATE 
6.CONCLUZII


Extras din proiect Cum descarc?

1 DISPOZITII GENERAL
Regulamentul de Organizare si Functionare al aparatului de specialitate al Primarului orasului Hirlau a fost elaborat in baza prevederilor Legii nr. 215/2001 republicata, actualizata privind administratia publica locala, a Legii nr. 188/1999, republicata privind Statutul functionarilor publici si al altor acte normative in temeiul carora isi desfasoara activitatea.
Primaria orasului Hirlau se organizeaza si functioneaza potrivit prevederilor Legii nr. 215/2001 privind administratia publica locala cu modificarile si completarile ulterioare si ale prezentului Regulament de Organizare si Functionare.
Primarul, viceprimarul, secretarul orasului Hirlau, impreuna cu aparatul de specialitate al Primarului orasului Hirlau constituie Primaria orasului Hirlau, o structura functionala cu activitate permanenta care duce la indeplinire hotararile Consiliului Local si dispozitiile primarului si care asigura rezolvarea operativa a problemelor orasului, gestionand si raspunzand de treburile
publice in intereseul cetatenilor.
Prezentul regulament stabileste procedura de desfasurare a activitatii, atributiile personalului de specialitate si administrativ din aparatul de specialitate al Primarului orasului Hirlau.
2 STRUCTURA ORGANIZATORICA 
Organigrama Primariei orasului Hirlau se aproba de catre Consiliul local la propunerea primarului, de regula la inceputul fiecarui an sau atunci cand intervin modificari majore in continutul acesteia.
Organigrama este structurata pe 3 module organizatorice, in functie de nivelul ierarhic care exercita coordonarea acestora, dupa cum urmeaza :
I. Primarul, care are in subordine directa pe viceprimarul si secretarul orasului, precum si urmatoarele servicii, compartimente, birouri, functionari sau personal contractual :
- Cabinet Primar
- Birou Buget Finante Contabilitate
- Birou Impozite si taxe locale
- Compartiment Audit
- Compartiment Urbanism si amenajarea teritoriului
- Compartiment Control comercial si autoritate autorizare transport
- Compartiment Resurse Umane
- Serviciul Politie Comunitara
- Biblioteca
II. Viceprimarul, care are in subordine directa urmatoarele servicii, compartimente, birouri, functionari sau personal contractual :
- Compartiment Programe, dezvoltare locala si achizitii publice
- Compartiment administrativ gospodaresc
- Serviciul Public al orasului Hirlau
- Activitatea autofinantata piata, obor, pasune
III. Secretarul, care are in subordinea directa urmatoarele compartimente:
- Serviciul Administratie Publica locala
- Compartiment Juridic
- Compartiment Arhiva
- Serviciul de Evidenta al Persoanelor
Organigrama este insotita de statul de functii care cuprinde nomenclatorul functiilor de conducere si executie corespunzator necesarului de posturi aprobate prin organigrama, cu precizarea categoriei, clasei si gradului pentru fiecare post in parte.
Modificarea organigramei, implicit a numarului de posturi si a statului de functii, se realizeaza cu aprobarea Consiliului local, pe baza unui raport intocmit de biroul de specialitate cu avizul primarului.
Pentru fiecare birou, functionar public sau personal contractual din cadrul organigramei, se stabilesc atributii specifice, care rezulta din necesitatea aplicarii actelor normative in vigoare, a hotararilor Consiliului local si a dispozitiilor primarului, precum si din necesitatea solutionarii problemelor curente ale colectivitatii locale.


Fisiere in arhiva (1):

  • Orasul Harlau.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!