SC TRACON SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

S.C.TRACON SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata,ai caror asociati sunt 3(trei) personae fizice,ce detin un capital social de 6.526.000 RON,integral privat.Societatea este inregistrata la ORC Braila sub nr.J 09/314/1991 si are Cod de Inregistare fiscala RO 2266522.
Societatea a fost infiintata in luna mai 1991,in baza Legii nr.31/1990,prin transformare din intreprindere mica,ce functionase in conformitate cu Decretul Lege nr.54/1990.In primul an al economiei de piata,asociatii au pornit la treaba cu un capital de 100.000 lei vechi,iar prin lucrari de calitate si deplina seriozitate au dezvoltat societatea permanent,reusind ca prin reinvestirea permanenta a profitului sa-si majoreze capitalul social.
S.C.TRACON SRL ,cu sediul social in Braila,str.Vapoarelor nr.21,isi desfasoara activitatea preponderant in domeniul constructiilor,asumandu-si rolul de Antreprenor General.
Activitatile specifice de constructii sunt repartizate pe domeniile:departamentul de proiectare cu ingineri constructori verificatori,arhitecti,ingineri instalatori,ingineri pentru instalatii de gaze,autorizati de ROMGAZ,ingineri electricieni autorizati de RENEL,ingineri de instalatii termice autorizati de ISCIR,2(doua) statii de betoane in Braila si Constanta cu laboratoarele aferente,ateliere de prefabricate din beton armat si de asemenea,ateliere de lacatuserie,tinichigerie,electrice si tamplarie,masini si utilaje de constructii care permit realizarea oricarui tip de lucrare,ateliere de tamplarie din lemn,plastic si aluminiu.
Cu cca.240 de specialisti de inalta calificare,echipe formate din ingineri,arhitecti,economisti,experti tehnici,maistri si muncitori,trecuti prin cele mai mari santiere de constructii din Romania,Germania,Armenia,Ucraina si Egipt-firma poate executa orice tip de lucrare de constructii din domeniile:constructii social-administrative,blocuri de locuinte,constructii ingineresti,constructii industriale si agrozootehnice,drumuri,cai ferate,platforme,foraje si platforme marine,expertize,
Consolidari,renovari si in special restaurari ale cladirilor din patrimonial national.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC TRACON SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!