Replantăm Brașovul

Cuprins proiect Cum descarc?

INTRODUCERE. JUSTIFICAREA ALEGERII TEMEI 2
Capitolul 1. Prezentarea obiectivelor proiectului 5
Capitolul 2. Planul de realizare al proiectului. Prezentarea desfasurarii activitatilor 6
Capitolul 3. Esantionarea calendaristica a proiectului 16
Capitolul 4. Alocarea resurselor pe activitati 17
Echipa proiectului(CV) 20
BIBLIOGRAFIE 22
Concluzii ..23


Extras din proiect Cum descarc?

INTRODUCERE.
Justificarea alegerii temei.
Fiecare copac plantat este o sursa bogata de oxigen si de sanatate. Cu alte cuvinte, nu am putea exista daca nu ar exista copaci. Este o motivatie destul de mare pentru noi sademaram acest proiect si sa reusim sa plantam copaci in locuri unde exista un grad ridicat de poluare.
In acest proiect vom prezenta ideile noastre de a face Brasovul un oras cat mai verde, cu spatii verzi pentru a petrece timpul in natura cat mai mult fiind un mediu potrivit de a iesi din rutina zilnica.
Brasov, resedinta judetului cu acelasi nume, este situat in partea central-estica a Romaniei, la poalele varfului Tampa (967m). Teritoriul administrativ al orasului Brasov se incadreaza in partea sudica a depresiunii Brasovului, la contact cu rama muntoasa, respectiv cu fluxul intern al Carpatilor Orientali.
Orasul este impartit in doua componente distincte: zona de influenta baroca care serpuieste la poalele Tampei si a masivului Postavaru si zona intinsa de blocuri si fabrici. Principala atractie o reprezinta orasul vechi - cartierul Schei, inca plin de farmec, unde veti gasi o multime de case si obiecte vechi, in special pe filon religios.
Important centru industrial, cultural si de afaceri, Brasov este si un centru universitar de traditie. Datorita numeroaselor monumente istorice si artistice, el este unul dintre cele mai importante centre turistice ale tarii, de aceea vrem sa il pastram frumos si sa il dezvoltam cat mai mult pentru a nu se ajunge la cat mai putine spatii verzi.
Desi avem paduri in jurul orasului, in anumite zone lipseste cu desavarsire ca si exemplu zona Bartolomeu, Cartierul Avangarden, zona Cartierul Scriitorilor, Florilor si lista poate continua.
.
Orasul Brasov se bucura de incadrarea perfecta intr-un cadru natural, fiind un oras de munte situat intr-o depresiune si inconjurat de munti imbracati in formatiuni forestiere dense. Trebuie avut in vedere ca spatiile verzi din orasul Brasov sunt foarte putine ca numar, iar ciculatia maselor de aer bogate in oxigen, menite sa contraatace dioxidul de carbon si alte noxe, se regaseste intr-o forma destul de minimalista considerand ca distanta dintre zonele impadurite si centrul orasului este una considerabila, iar majoritatea proprietatilor aerului se degradeaza pe masura distantei parcurse.
Asadar, la finalul acestui proiect, Brasovul va mai avea pe harta inca un spatiu verde, pentru ca natura este doar una si o viata sanatoasa depinde doar de cat putem noi, oamenii, sa creem aceste conditii acolo unde nu se putea inainte.
Capitolul 1. Prezentarea obiectivelor proiectului
Avand in vedere ca proiectul nostru pleaca de la o simpla idee, este necesara stabilirea obiectivelor pentru a devolta un proiect cat mai complet si corect in vederea realizarii replantarii Brasovului.
Obiectivul principal este cel de a crea un spatiu verde pe teritoiul unei foste fabrici in cartierul Scriitorilor, Brasov. 
OBIECTIVE
Obiectivul 1. Stabilirea unui plan de organizare a intervalului de timp destinat plantarii
Obiectivul 2. Descrierea punctelor care vor fi plantate.
Obiectivul 3. Promovarea proiectului si activitatilor
Obiectivul 4. Informarea unui numar cat mai mare de indivizi pentu replantare(voluntari)
Obiectivul 5. Calcularea bugetului.


Fisiere în arhivă (1):

  • Replantam Brasovul.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

https://www.bizbrasov.ro/2018/04/16/900-de-puieti-si-aproape-3-km-de-gard-viu-vor-fi-plantati-aceasta-primavara-brasov/
https://republica.ro/zplanteaza-in-romania-cea-mai-ampla-actiune-de-inverzire-a-romaniei-150-000-de-puieti-plantati-de-voluntari
https://brasovromania.net/2019/06/brasov-nu-se-face-parc-se-construieste-un-magazin-kaufland-pe-locul-unei-alte-foste-fabrici-din-oras/
https://www.google.com/search?q=poze+brasov+scriitorilor+cartier&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzjvqhkabkAhWdAxAIHdaKC2sQ_AUIESgB&biw=1366&bih=625
https://ro.wikipedia.org/wiki/Bra%C8%99ov


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!