Agentia Heaven - Prietenul Vacantelor Voastre

Cuprins proiect Cum descarc?

PREZENTAREA AGENTIEI PAG.2
ANALIZA GRUPULUI PAG.5
ANALIZA POTENTIALULUI DESTINATIEI PAG.8
STABILIREA ITINERARIULUI PAG.10
REALIZAREA CADRULUI TEHNIC AL ITINERARIULUI 
(FISA TEHNICA) 
STABILIREA PRETULUI SI LANSAREA OFERTEI 
PROMOVAREA PRODUSULUI


Extras din proiect Cum descarc?

Prezentarea agentiei
(vezi anexa 1)
Agentia de turism este unitatea comerciala specializata care organizeaza, ofera si vinde servicii turistice asigurate de prestatorii directi - hoteluri, restaurante, unitati de transport, de tratament etc. - in baza unor contracte sau conventii catre beneficiari sai (turisti). Agentiile de turism comercializeaza, de regula, pachete de servicii care grupeaza in cadrul aceluiasi program servicii prestate de mai multi prestatori si se ocupa de publicitatea si promovarea acestora, in scopul realizarii unui profit.
Agentia de turism "Heavenly Time" , apartinand firmei "Travel Zone S.R.L.", este o agentie de turism touroperatoare, avand ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari.
Pachet de servicii turistice este combinatia prestabilita a cel putin doua dintre urmatoarele trei grupe de servicii, cu conditia ca durata neintrerupta a acestora sa depaseasca 24 de ore sau sa cuprinda o innoptare, si anume: 
a) transport; 
b) cazare; 
c) alte servicii, fara legatura cu transportul sau cazarea sau care nu sunt accesorii ale acestora si care reprezinta o parte semnificativa a pachetului de servicii turistice, cum ar fi: alimentatie, tratament balnear, agrement si altele asemenea.
Serviciile turistice ce fac obiectul de activitate al agentiilor de turism sint urmatoarele: 
- organizarea, promovarea si vinzarea de programe si actiuni turistice in tara si in strainatate: excursii, sejururi, vacante, manifestari cultural-artistice , sportive, stiintifice si religioase, alte actiuni interne si internationale; 
- rezervarea si comercializarea serviciilor de cazare, masa, transport, agrement, tratament si cura balneara, asistenta turistica (ghizi), inchirieri de autoturisme, cu sau fara sofer, obtinerea de vize turistice etc.; 
- rezervarea si comercializarea de bilete la mijloace de transport, spectacole si manifestari artistice, sportive sau la alte activitati de divertisment si agrement in cadrul sejurului sau programului turistic.
Pentru a fi o agentie de turism tour-operatoare "Heavenly Time" respecta urmatoarele criterii:
- are prevazut in obiectul de activitate " servicii turistice" ;
- este inregistrat la oficiul registrul comertului ;
- starea si aspectul cladirii in care functioneaza agentia este buna si salubra;
- amplasarea agentiei in cladire este la etajul 1 ;
- suprafata comerciala a agentiei este de 20 mp si este folosita in exclusivitate pentru turism ;
- exista grup sanitar propriu pentru personal ;
- persoana care conduce activitatea agentiei de turism este posesoare a brevetului de tursm;
- agentia este asigurata cu personal calificat ca agent de turism si cu ghizi, posesori ai atestatului de ghid de urism, corespunzator serviciilor comercializate;
- exista polita de asigurare pentru riscul de insolvabilitate sau faliment al agentiei ;
- se utilizeaza autocare omologate si clasificate ;
- se asigura servicii de cazare si masa numai in structuri de primire turistice clasificate de ANT ;
- agentia apartine unei firme cu datele de identificare ale persoane juridice, care inscriptioneaza numele, denumirea comerciala, obiectul de activitate si alte texte specifice identificarii ;
- agentia este dotata cu mobilier adecvat activitatii care se desfasoara ;
- mijloace de telecomunicatii; 
- telefon si fax 
- placheta cu numarul de telefon al Ministerului Turismului, (ANT) precum si al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, conform anexei nr. 5 la normele metodologice, amplasata in spatiul comercial. 
Agentia de turism ,,Heavenly Time" le ofera clientilor sai un pachet de servicii pentru toate gusturile. Daca va este dor de mare, la agentie veti gasi oferte pentru litoralurile din Romania si Bulgaria sau pentru statiuni bine cunoscute, precum Koblevo, Sergheevka, dar si pentru cele mai noi, in dezvoltare, ca Lebediovka, Iliciovsk de pe litoralul din Odesa, la preturi accesibile. Celor carora le place chiar si in timpul vacantei sa descopere lucruri noi li se propun excursii speciale spre Sankt Petersburg, Lvov, Kiev, ,,Inelul de aur al Rusiei" sau pachetul ,,Tainele Evului Mediu", care include excursii prin locurile istorice din Moldova si Romania.


Fisiere in arhiva (1):

  • Agentia Heaven - Prietenul Vacantelor Voastre.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!