Analiza Costurilor Firmei Top Horeca

Cuprins proiect Cum descarc?

1. O scurta prezentare a firmei.pag.3
2. Date generale.pag.4
3. Clasificarea cheltuielilor.pag.5
4. Cai de rationalizare a cheltuielilor.pag.10


Extras din proiect Cum descarc?

O scurta prezentare a firmei
Top HoReCa este o companie ce isi ofera din 1991 serviciile in cadrul restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor si in general tuturor unitatilor de alimentatie publica in ceea ce priveste sistemele de marcaj, gestiunea stocurilor, administratie, management si contabilitate.
Top HoReCa este primul integrator de solutii IT pentru hospitality de pe piata romaneasca. Pentru cei ce activeaza in acest domeniu, acest lucru se poate traduce prin economie de timp, reducerea costurilor si eficienta sporita, avand la indemana un furnizor unic pentru toate solutiile necesare unei unitati aliniate standardelor europene.
In urma incheierii de parteneriate strategice, exclusive, portofoliul Top HoReCa cuprinde in momentul de fata solutiile dedicate sectorului F&B - eXpresSoft si BookaTable, solutiile de management hotelier Medallion, solutia de acces internet pentru hoteluri - de la Swisscom, precum si solutia software pentru SPA & Sports aplicabila sectorului specific Reservation Assistant.
Experienta obtinuta in cei peste 10 ani de activitate ai echipei Top HoReCa, ofera garantia implementarii rapide in unitati a solutiilor furnizate atat in restaurante si hoteluri cu nume consacrate in industria Horeca cat si in cele mai mici cafenele.
Solutiile eXpresSoft dezvoltate de TOP HoReCa includ patru aplicatii: Master sistemul de control al gestiunii, analiza, raportare si planificare, Check sistemul profesional de marcaj, Wireless Check sistemul mobil de marcaj si Event sistemul de planificare si organizare evenimente, care sunt integrabile cu orice sistem de contabilitate si cu majoritatea sistemelor de gestiune hoteliera (PMS). 
Pe langa solutia software dezvoltata, TOP HoReCa asigura implementarea si buna functionare a solutiilor de acces internet de mare viteza furnizate de Swisscom - unul dintre liderii mondiali in domeniu. 
Top HoReCa gestioneaza primul sistem de rezervari online in timp real pentru unitati de alimentatie publica BookaTable.ro si pune la dispozitia celor interesati, prin intermediul portalului, cea mai completa baze de date cu locatii, din Romania.
Top HoReCa introduce primul sistem inovativ de leisure management, anume Reservation Assistant Spa & Sport Software ce asigura optimizarea economica a alocarii resurselor intr-o astfel de locatie specifica. 
O parte din clientii acestei firme sunt urmatorii: Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Ramada Bucharest North Hotel, Phoencia Grand Hotel, Best Western Parc Hotel, Crowne Playa, Tulip Inn Sky Gate Hotel, Hotel Paltinis (Sinaia), Hotel Restaurant Cerbul (Sinaia), Palm Beach Hotel (Constanta), Ana Hotels Sportul ( Poiana Brasov), Ice Club Hotel (Pitesti), Hotel Cara (Pitesti), Hotel Cellz (Pitesti), Hotel Coandi (Arad), Johann Strauss Hotel, Casa Doina Restaurant, Restaurantele La Mama, Traffic Pub, Angelts Pub, etc.
Date generale:
1.Firma: Top Horeca S.R.L
2.Sediul social: Bucuresti, Sector 1, BIHARIA, Nr.67-77
3.Activitatea principala: consultanta in domeniul echipamentelor de calcul (hardware) [exclusiv consultanta si furnizare de programe] 7210
4.Forma de proprietate: societati comerciale cu raspundere limitata
5.Cod Unic de Inregistrare: 1581947 din data de: 09.12.1992
6.Atribut fiscal: R din data de: 01.07.1993
7.Nr. de ordin in registrul comertului: J40/1167/20.03.1991
8.Data emiterii certificatului: 07.08.2003
9.Numar de personal: 23
10.Numar de unitati: 1
11. Natura capitalului social: privat 
12. Valoarea capitalului: 90000 ron
13. Valoarea cifra de afaceri si profit: 
31.12.2005 31.12.2006
Cifra de afaceri 1798600 2904920
Profit 278816 261134
14. Adresa, telefon/fax, e-mail : S.C. Top Horeca S.R.L, Metav Business Park, Bucuresti 1, Romania, 013981, St.Biharia 67-77, Cladirea G, Etaj 2, telefon: +40(21)201.11.02, Fax: +40(21)201.11.03, www.tophoreca.ro
15. Conturi bancare deschise la: BCR WTC


Fisiere in arhiva (1):

 • Analiza Costurilor Firmei Top Horeca.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!