Analiza Costurilor la Intreprinderea Zentiva

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Introducere
1.1 Despre Zentiva
2. identificarea costurilor
2.1 costuri conventionale
2.2 costuri potential ascunse
2.3 costuri neprevazute (contingente)
2.4 costuri cu imaginea/ relatii
3. Clasificarea si evaluarea cheltuielilor
3.1 Contul de profit si pierdere
4. Cai de rationalizare a cheltuielilor


Extras din proiect Cum descarc?

1.Introducere
Denumirea societatii comerciale: S.C. ZENTIVA S.A. 
Sediul social: Bd. Theodor Pallady nr.50, Bucuresti 
Tel. / Fax: 304.72.00, 304.75.00 / 345.40.04 
Cod unic de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: R 336206 
Nr. de ordine in Registrul Comertului: J/40/363/1991 
Capitalul social subscris si varsat: 41.696.115 lei 
Cifra de afaceri neta pe anul 2006: 242.096.618 lei. 
1.1 Despre Zentiva 
Societatea Zentiva N.V. este o societate farmaceutica internationala care se orienteaza pe dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse farmaceutice generice moderne de marca. Societatea este liderul pietii in Republica Ceha, Romania si Slovacia, iar importanta ei creste rapid si in Polonia, Rusia, Bulgaria, Ucraina, precum si in tarile baltice
Un element cheie al strategiei companiei Zentiva, orientata spre cresterea continua a profitului, este de a face medicamente moderne mai accesibile pentru bolnavii din pietele Europei Centrale si de Est prin intermediul celor care presteaza ingrijire medicala primara. Zentiva realizeaza aceasta crestere pe pietele dinainte si nou castigate atat prin dezvoltarea fireasca a activitatilor sale cat pe calea unor achizitii oportune.
Misiunea societatii este de a extinde tratamente de calitate, in special in domeniul ingrijirii primare. Aria de produse cuprinde aproape 280 de produse in 500 de forme farmaceutice, acoperind o gama larga de domenii terapeutice. Produsele companiei Zentiva sunt destinate tratamentului de dureri, la boli cardiovasculare, ale sistemului nervos central, digestiv, urologic si genital, precum si tratamentului bolilor respiratorii. In domeniul de suplimente alimentare se refera mai ales la vitamine. 
Grupul Zentiva are aproape 5000 de salariati si unitatile ei de productie se afla in Republica Ceha, Slovacia si Romania. 
Actiunile Zentivei N.V. au fost acceptate pentru negociere la Bursa din Praga si actiunile ei globale de depozit sunt negociate la bursa din Londra. Actionarii majoritari ai Zentivei sunt Sanofi-Aventis (24,9 %) eska pojiseovna si persoane apropiate (12,3%). Managementul si salariatii Zentivei detin impreuna 6,4 % din actiunile societatii. Ceilalti investitori institutionali si particulari detin 56,4 % de actiuni ale societatii Zentiva. 
Ca una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Europa Centrala si de Est, Zentiva este convinsa ca rolul ei consta atat in oferta medicamentelor moderne de marca, cat si in sprijinul acordat unei game largi de activitati benefice destinate societatii. In decurs de cativa ani, Zentiva a atins acest tel atat prin sponzorizare pe termen lung, cat si prin sprijinul acordat manifestarilor culturale, sociale si sportive. 
Reprezentanta Zentiva in Romania a luat fiinta in anul 2000, realizand o cifra de afaceri de 1,8 milioane dolari, cu o crestere de 10%, ajungand in anul 2003 la o cifra de afaceri estimata de 2 milioane dolari. 
Importul si distribuita produselor se face prin 10 distribuitori la nivel national si regional.
Promovarea activa a produselor farmaceutice, in special pe segmentele urmatoare: cardiologie, ginecologie, antiinfectioase, OTC.
In fiecare zi, medicamentele si suplimentele alimentare produse de Zentiva ajuta oamenii sa se simta mai bine si sa duca o viata mai sanatoasa. Desi este o companie farmaceutica, medicamentele - a caror principale avantaje sunt calitatea si pretul - nu sunt singura contributie a companiei Zentiva la imbunatatirea nivelului de trai. In cadrul acestei companii se intalnesc profesionisti din domeniul sanatatii (farmacisti, medici, specialisti) misiunea lor comuna fiind aceea de a oferi o viata mai buna fiecarui cetatean.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Costurilor la Intreprinderea Zentiva.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!