Analiza de Piata Orange

Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Orange Romania este reteaua de telefonie care apropie milioane de oameni pe care ii despart distante, care vorbesc limbi diferite si au moduri de viata diferite. Creativitatea, indrazneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii,consecventa definesc Orange in tot ceea ce face. In mai 2000,France Telecom a cumparat compania Orange din Marea Britanie si a decis ca acesta sa fie numele grupului sub care sunt reunite activitatile sale de comunicatii mobile.
In anii sai de existenta,Orange a devenit cunoscut pentru onsecventa cu care izbuteste sa aseze clientul in centrul tuturor activitatilor sale oferindu-i mereu produse si servicii noi,pe masura nevoilor sale de comunicare si informare.
Orange Romania este parte a grupului Orange(68%) detinut de France Telecom si este cel de al 2-lea operator mondial de telefonie mobila. Compania a fost infiintata la 6 decembrie 1996 fiind lansata comercial cu marca Dialog pe 6 iunie 1997.
Ca numar de abonati,compania Orange deserveste un numar de peste 2,5 milioane clienti, segmentul de piata detinut in prezent fiind de 46%.
Totalul investitiilor din perioada 1997-2004 efectuate de France Telecom in Romania prin Orange este de 720 milioane EUR.
Forma juridica:Firma Orange din Romania este o Societate Anonima pe Actiuni, principalul actionar fiind France Telecom care detine 67,8% din pachetul de actiuni. Capitalul social subscris si varsat al companiei este de 935.967.325.000 lei. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRT) a demarat procesul de acordare a licentelor pentru utilizarea resurselor de numerotatie in conformitate cu Decizia Presedintelui ANRC nr.141/2002 privind procedura de solicitare si emitere a licentelor de utilizare a resurselor de numerotatie, publicate in M.O al Romaniei. 
Grupul Orange activeaza in 19 tari din intreaga lume si urmareste ca pana in anul 2012 sa aiba o prezenta pe piata care sa acopere 1,5 miliarde oameni Compania Orange Romania intretine relatii stranse cu France Telecom, precum si cu celelalte filiale Orange. Dintre furnizorii cei mai importanti ai Orange Romania sunt Alcatel Franta, Sagem Franta, Nokia Suedia, Philips Olanda, Sony Japonia etc.
CAPITOLUL 1
Prezentarea Societatii
1.1 Date de identificare a agentului economic
1.1.1 Forma juridica de constituire : 
L este o societate cu raspundere limitata (S.R.L.), cu capital integral romanesc.
1.1.2 Sediul si biroul:
Societatea este situata pe Strada Fdt. Ramnicu Sarat, nr 13, in judetul Braila.
1.2 Tipul activitatii curente: 
Vanzarea de servicii si produse de telefonie mobila Orange. 
1.3 Natura capitalului: Capitalul social.
CAPITOLUL 2
Organizarea activitatii in cadrul unitatii
Avantajele divizarii muncii in cadrul companiei Orange
-Fiecare membru al companiei cunoaste propriile responsabilitati; 
-Un control mai eficient al activitatii;
-Simplifica procesul de recrutare, perfectionare si conducere a personalului din fiecare compartiment;
-Atingerea obiectivelor intr-un mod eficient si eficace in timp optim;
-Incurajeaza o mai buna cooperare, rezolvare a conflictelor si coordonarea activitatilor strategice;


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza de Piata Orange.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!