Audit Financiar Integrat

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Acceptarea desemnarii
2.Cunoasterea clientului
3.Evaluati riscul inerent general
4.Calculati pragul de semnificatie general
5.Intocmiti o foaie de lucru privind revizuirea analitica initiala
6.Evaluati riscul inerent specific elementului ales
7.Considerati riscul de control 100% , daca nu documentati evaluarea riscului de control
8.Stabilirea esantionului
9.Auditati elemental
10.Sumarul erorilor
11.Chestionarul privind continuitatea activitatii
12.Raportul de audit
BIBLIOGRAFIE


Extras din proiect Cum descarc?

SCRISOARE DE MISIUNE PENTRU EFECTUAREA AUDITULUI
Catre Consiliul de Administratie al SC CLAUSEB SRL
Dumneavoastra ati cerut ca noi sa efectuam auditul situatiei conturilor cheltuieli cu salariile pentru exercitiul financiar care se incheie la 31.12.2013. Suntem incantati sa va confirmam acceptarea misiunii prin continutul acestei scrisori. Auditul pe care il vom efectua va avea ca obiectiv exprimarea unei opinii din partea noastra asupra situatiei conturilor de cheltuieli cu personalul.
Noi ne vom desfasura activitatea de audit in conformitate cu Standardele Internationale de Audit. Aceste standarde cer ca noi sa planificam si sa efectuam auditul, cu scopul de a obtine o asigurare rezonabila ca situatia privind conturile de cheltuieli cu personalul nu contin denaturari semnificative. Un audit include examinarea, pe baza de teste, a dovezilor privind valorile si prezentarile de informatii din situatiile financiare.
Datorita caracteristicii de test si a altor limitari inerente ale oricarui sistem contabil, exista un risc inevitabil ca unele denaturari semnificative sa ramana nedescoperite.
Va reamintim ca responsabilitatea pentru intocmirea si prezentarea adecvata a situatiei privind conturile de cheltuieli cu salariile, este a conducerii societatii. Aceasta include mentinerea inregistrarilor contabile adecvate si controlul intern, selectarea si aplicarea politicilor contabile. Ca parte a procesului de audit vom cere din partea conducerii confirmarea scrisa privind declaratiile facute noua in legatura cu auditul.
Asteptam cu nerabdare colaborarea cu echipa dumneavoastra si credem ca aceasta ne va pune la dispozitie orice inregistrari, documentatii si alte informatii care ne vor fi necesare in efectuarea auditului. Onorariul nostru, care va fi facturat pe masura ce ne desfasuram activitatea, se calculeaza pe baza timpului efectiv lucrat plus cheltuieli ce vor fi decontate pe masura ce vor fi efectuate.
Va rugam sa semnati si sa returnati exemplarul atasat acestei scrisori pentru a ne arata ca scrisoarea este conforma cu intelegerea dumneavoastra in legatura cu efectuarea auditului asupra situatiei conturilor de cheltuieli cu personalul.
SCRISOARE DE CONFIRMARE A EFECTUARII AUDITULUI LA
S.C. CLAUSEB SRL
Stimati domni,
Prin prezenta confirmam, in cunostinta de cauza si cu buna credinta, dupa o consultare adecvata cu alti directori si reprezentanti ai companiei, ca suntem de acord cu efectuarea auditului asupra situatiilor conturilor de cheltuieli cu personalul al societatii de catre dumneavoastra, pentru exercitiul financiar incheiat la 31.12.2013.
Recunoastem, in calitate de administratori, responsabilitatile noastre in baza legislatiei in vigoare privind intocmirea situatiilor financiare care sa prezinte o imagine fidela. Toate inregistrarile contabile v-au fost puse la dispozitie pentru audit si toate tranzactiile efectuate de companie au fost reflectate si evidentiate corespunzator in inregistrarile contabile.
Toate celelalte inregistrari si informatii aferente, inclusiv procesele - verbale ale tuturor intalnirilor conducerii si ale actionarilor, v-au fost puse la dispozitie.
Compania nu a incheiat in cursul perioadei nici un contract, intelegere sau tranzactie prin care sa acorde facilitati de credit pentru administratori sau sa garanteze astfel de credite.
Nu au existat evenimente postbilantiere care sa faca necesara revizuirea cifrelor incluse in situatiile financiare sau includerea unei note in acest sens.


Fisiere in arhiva (1):

  • Audit Financiar Integrat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

1. Botez Daniel, ,,Audit financiar integrat - suport de curs", Bacau 2012;
2. Camera Auditorilor Financiari din Romania, ,,Ghid privind Auditul Calitatii", editura Irecson, Bucuresti 2010;
3. www.clauseb.ro


Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!