Auditul Sistemelor Informatice

Extras din proiect Cum descarc?

S.C. POINT DISTRIBUTION GRUP S.R.L.
CAPITOLUL - I :
A. Denumirea, emblema si forma juridica,sediul,obiectul de activitate.
1.Denumirea,emblema si forma juridical a societatii:
Societatea ce urmeaza a fi prezentata se numeste S.C. POINT DISTRIBUTION GRUP S.R.L
Emblema firmei este un desen ce reprezinta un un cerc format din sageti (una in prelungirea celeilalte) sageti de nuante diferite ce dau o senzatie de miscare.In interiorul acestui cerc format din sagesti gasim initialele firmei PDG.
Asociatii fondatori,in numar de 3,convin ca societatea sa aiba forma juridica de asociatie cu raspundere limitata cu capital roman constituita potrivit dispozitiilor legii nr.31/1990 cu modificarile si completarile ulterioare.
2.Sediul,durata societatii : 
Sediul principal al societatii este in orasul Otopeni,judetul Ilfov strada Zborului,numarul 20.Pe langa sediul principal din orasul Otopeni,societatea mai are si si alte filiale (sedii secundare) atat in orasul Bucuresti cat si in Cluj,Timisoara,Constanta,Brasov si Galati care dealtfel reprezita si unul dintre cele mai importante puncte de lucru deoarece aici se afla si majoritatea fabricilor de desfacere.
Durata de functionare a societatii S.C. POINT DISTRIBUTION GRUP S.R.L.,este nelimitata.
3.Obiectul de activitate:
Societatea detine 2 fabrici de mobila 2 fabrici de servetele umede si 1 fabrica de hartie igienica,deci putem spune ca un prim obiect de activitate este PRODUCTIA de mobila,hartie si servetele umede.
De-a lungul anilor societatea a acaparat un numar foarte mare de clienti,peste 1000 dintre care unii foarte importanti cum ar fi CORA,CARREFOUR,METRO deci putem adauga ca un al doilea obiectiv de activitate DISTRIBUTIA produselor proprii.Pe langa produtie si distrbutie ,societatea se ocupa de asemenea cu IMPORTUL de produse din Turcia.
4.Obiectivul principal al SOCIETATII:
Obiectivul principal al societatii este mentinerea clientilor actuali si acapararea de noi clienti .
B. DESCRIEREA RETELEI SI A STAIILOR DE LUCRU
Reteaua din cadrul firmei este de tip LAN si este formata din 30 de statii de lucru de ultima generatie lucru care permite desfasurarea activitatilor in conditii optime si rularea programelor in siguranta.
Calculatoarele sunt de tip Pentium 4 iar sistemul de operare care ruleaza pe ele este Windows Xp service pack 2.Toate programele care ruleaza pe fiecare calculator inclusive sistemul de operare windows xp,sunt cumparate si detin licenta de folosire pe o perioada determinate.
Cel care se ocupa de administrarea retelei de calculatoare este administratorul de retea.El este cel care are acces de instalare a programelor pentru fiecare utilizator in parte.
Statiile de lucru de tip desktop sunt conectate intre ele prin intermediul unor cabluri de tip ftp.Toate calculatoarele sunt conectate la un switch de 24 de porturi.Routerul este de tip wireless ceea ce permite laptopurilor din intermediul firmei care detin placa de retea wireless,sa se conecteze la retea fara intermediul cablurilor ci prin intermediul wan.
Administratorul de retea controleaza intreaga retea de la un server pe care ruleaza sistemul de operate windows server 2003 service pack2 office edition.Prin intermediul active directory el a creat pentru fiecare utilizator in parte un cont care area acces limitat.Fiecare cont,pentru fiecare utilizator in parte are o parola stiuta doar de administratorul de retea si de utilizator.Fara aceasta parola utilizatorul nu poate rula nici o aplicatie.
Pentru securitatea datelor utilizatorii trebuie sa tina parola secreta si sa inchida calculatorul la terminarea programului sau sa activeze parola in momentul in care nu este prezent la calculator.


Fisiere in arhiva (1):

  • Auditul Sistemelor Informatice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!