Caiet de Practica - Otto Asigurari

Extras din proiect Cum descarc?

I PREZENTARE GENERALA
In urma unui complex proces de rebranding, Total Advisor Insurance Broker, unul dintre cei mai mari brokeri idependenti de asigurari din Romania, a devenit Otto Broker de Asigurare. 
S. C. OTTO BROKER DE ASIGURARE S.R.L. este o societate cu raspundere limitata ce ofera servicii complete de asigurari si reasigurari. 
Otto Broker reflecta personalitatea companiei, directia in care aceasta evolueaza si este o reprezentare fidela a viziunii impartasite de echipa. Identitatea vizuala exprima optiunea pentru o diferentiere clara fata de concurenta, modul unic in care Otto Broker isi propune sa abordeze domeniul brokerajului de asigurari din Romania
Sediul central al societatii este situat in BUCURESTI B-dul Dacia nr. 56 sector 2. Celelalte sedii reprezentate prin locatii secundare sau permanente se afla in marile galerii comerciale din orasele: Constanta, Galati, Iasi, Bacau, societatea rezervandu-si dreptul de a-si extinde filialele si a-si dezvolta activitatea.
Durata societatii este nelimitata in timp,cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului. Societatea va putea fi transformata intr-o alta forma de societate in conditiile legii societatilor comerciale.Dizolvarea societatii comerciale are loc in una din situatiile :
-imposibilitatea realizarii obiectului de activitate
-faliment
-pierderea a 1/3 din capitalul social,dupa ce s-a consumat fondul de rezerva,daca asociatul unic nu decide completarea sau reducerea lui la suma ramasa.
-in orice situatii, in baza hotararii asociatilor
In cazul dizolvarii societatii aceasta intra in lichidare.Lichidarea se face de catre lichidatori,numiti de catre asociatul unic sau de catre instanta,cu respectarea formelor si a procedurii prevazute de lege.
Societatea este inregistrata la Registrul comertului sub nr.J 40/8633/2001, Codul Unic de Inregistrare fiind 14232850.
Societatea dispune de autonomie organizatorica si juridica avand putere de decizie cu privire la functionarea sau asocierea sa.
Societatea este proprietara de drept si de fapt asupra cladirilor si bunurilor din patrimoniul sau, conform H.G. 1024/1995 si legii 15/1990.
II DOMENIUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE
Principala activitate desfasurata este reprezentata de incheierea politelor de asigurare.
Produsele comercializate sunt urmatoarele:
Asigurarea pentru bunuri:cladiri, stocuri, echipamente, aparate si alte bunuri. Aceasta asigura ca atat bunurile cat si profitul ce ar putea fi pierdut in cazul intreruperii activitatii sunt acoperite.
Asigurarea de raspundere civila: este menita sa ofere protectie impotriva cererilor de despagubire venite de la terti, mai ales daca afacerea include procese sau activitati care au potentialul de a afecta terte parti.
Asigurarea auto: pentru masini, camioane si alte vehicule, este create pentru a oferi protectie impotriva pierderilor cauzate de accidentele in trafic si impotriva cererilor de despagubire care pot aparea in urma unor astfel de accidente.
Asigurarea cargo: acopera avarierea sau pierderea bunurilor in timpul transportului terestru, aerian sau maritime
Liniile de asigurari financiare pot cuprinde politele de credit commercial care acopera riscurile in caz de intarzieri sau neplata sau politele de garantii. Acest tip de asigurare este cea mai putin exploatata astazi, dar este cea mai profitabila linie de asigurare infiintata vreodata.
OTTO BROKER ofera o gama larga de servicii. Ca broker de asigurari ofera programe complete de management al riscurilor operationale, astfel:
- Audit al programului existent de asigurare
- Identificarea, analizarea si evaluarea expunerii la risc
- Recomanda solutii adecvate de management al riscurilor
- Concepe si negociaza programme optime de asigurare garantand emiterea politelor
- Acorda asistenta in caz de dauna


Fisiere în arhivă (1):

  • Caiet de Practica - Otto Asigurari.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!