Caracterizarea Culturii Organizationale a Intreprinderii SC APS Protect SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Produse artificiale fizice
La inteprinderea S.R.L."APS Protect", cladirea administrativa si cea de productie sunt separate, ceia ce denota faptul ca managerul general tinde spre divizarea muncii intelectuale de cea fizica. 
Daca e sa vorbim de setia administrativa, aceasta nu se remarca prin mari dimensiuni. Privind cladirea din exterior se evidentieaza ferestrele mari, usile de sticla, ceia ce ne vorbeste de transparenta, independenta, de faptul ca intreprinderea este mereu deschisa pentru clienti, furnizori sau pentru orice alta persoana care este cointeresata de activitatea intreprinderii. In interior, birourile sunt spatioase, este pus accentual pe culorile alb, argintiu, albastru inchis, ceia ce ne denota faptul ca inteprinderea tinde spre a crea o atmosfera confortabila, dar tot odata nu exista culori "tipatoare", care ar distrage atentia, si ar influenta asupra primirii deciziilor. In sectia administrativa exista un mobilier performant si confortabil si anume: fotolii moi, mese de culoare argintie, ovale, flori de camera ceia ce ne creaza o atmosfera de confort bazat pe prestigiu. Alaturi este prezenta o mini parcare de 3 locuri pentru masina.
Localul sectiei de productie este, in comparatie cu cea administrativa, mai mare. Aici predomina culoarea alba si albastru deschis ceia ce ne vorbeste despre dorinta de a crea o zona de confort. In comparatie cu cladirea administrativa, in sectia de productie este un mobiler mai putin confortabil, dar mai functional aceia ce ne vorbeste despre orientarea spre munca. Ferestrele mici, usile permanent inchise ne denota faptul ca aici sunt bine primiti doar personalul intreprinderii. Un birou din aceasta cladire este destinat sedintelor, aici persista o masa mare ovala ceia ce ne vorbeste despre stilul democrat, de faptul ca sunt binevenite, ascultate si analizate ideile noi. In sala de sedinte deasemenea persista un numar mare de flori, tehnica pentru prezentari, ceia ce permite angajatilor sa se simta mai confortabil si ofera imbold de a aduce noi idei. In sectia de producie exista o bucatarie create pentru confortul angajatilor, desemenea exisat o parcade de 10 automobile ceia ce ne vorveste ca firma totusi este orientate si spre crearea unor facilitati pentru angajatii sai. In weekend angajatii intreprinderii au posibilitatea de a vizita un complex sport, rezervat pentru acestia de la orele 8.00 pina la 12.00.
Deasemenea in incinta cladirilor am observant spatii verzi bine amenajate caia ce ne vorveste despre faptul ca intreprinderea este adepta ocrotirii mediului inconjurator.
Intreprinderea dispune de vestimentatia proprie. Clasa care se ocupa cu prestarea serviciilor dispun de o forma din urmatoarele articole de vestimentatie: camasa, sacou, pantaloni, chipiu, cravat toate aceste articole vestimentare sunt de culoare verde inchis. Culoarea verde-inchis ne inspira la nivel psihologic siguranta si protectie, uniforma standartizata inspira disciplina si punctualitate, iar sigla companiei prezenta pe orice articol vestimentar vorbeste chiar de orientare spre lux. Spre deosebire de angajatii de rind, managerii liniari si personalul administrativ au mai putine restrictii in ceia ce tine de imbtacaminte. Acestia sunt obligati sa poarte haine care nu contravene normelor de etica. Proprietarul firmei, in functie de manager general isi permite desemenea un stil mai putin standartizat, purtind deseori blugi, maiou, ceia ce ne vorbeste de faptul ca totusi nu pune accent pe autoritate.


Fisiere in arhiva (6):

  • Caracterizarea Culturii Organizationale a Intreprinderii SC APS Protect SRL.docx
  • circumplex ideal.docx
  • circumplex teorie.docx
  • circuplexul real.docx
  • Cultura organizationala a intreprinderii S.docx
  • sablon6.jpg

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!