Creditul de Nevoi Personale la Raiffeisen Bank

Cuprins proiect

Introducere 3 
Capitolul 1 4
1.1. Tipuri de servicii de economisire 4
1.2. Tipuri de servicii de creditare 5 
Capitolul 2 9
2.1. Flexicredit – credit de nevoi personale 9
2.2. Simularea unui credit de nevoi personale 11
Concluzii 16
Bibliografie 17


Extras din proiect

INTRODUCERE
Raiffeisen Zentralbank Oesterreich (RZB) în România a început în anul 1994 prin deschiderea unei reprezentanțe la București. În 1998, reprezentanța a fost transformată într-o subisidară a RZB, oferind servicii și produse pentru companii. În același timp, una dintre cele mai mari bănci deținute de statul roman - Banca Agricolă - se află într-o situație financiară dificilă. 
Datorită măsurilor luate de autoritățile române - precum preluarea creditelor neperformante de către stat - banca a fost pregatită pentru privatizare în anul 2000. În februarie 2001, RZB, împreună cu Romanian-American Enterprise Fund (RAEF), și-a exprimat interesul de a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni ale Băncii Agricole. Contractul de achiziție a fost semnat la sfârșitul lunii iulie 2002.
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) și internet banking (Raiffeisen Online). 
Raiffeisen Bank are o rețea de 540 agenții în toată țara care deservesc aproximativ 2 milioane clienți, dintre care aproape 105.000 de IMM-uri și 8.000 corporații mari și medii.
Raiffeisen Bank este un partener de termen lung pentru toti clienții săi, oferind o gama completă de servicii financiare la standarde ridicate și generând un profit pe acțiune peste medie. 
De asemenea, Raiffeisen Bank este un jucător important pe piața cardurilor – a lansat primul card de credit co-branded, primul card de credit cu cip și oferă clienților săi toată gama de carduri: de debit și de credit, pentru persoane fizice și juridice, în lei sau în valută, cu utilizare națională sau internațională, de tip Visa sau Mastercard.
Standardele ridicate se aplică fiecărui aspect al activității sale: servicii și produse de calitate, investiții în infrastructură, conceptul original Raiffeisen pentru "sucursala modernă", multiple canale de distribuție, inovare constantă în ceea ce privește produsele, soluții alternative sau personalizate nevoilor specifice ale clienților 
CAPITOLUL I
1.1. Tipuri de servicii de economisire. Caracteristici
Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața romanească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice , cum ar fi:
Gama completă de economisire adresată persoanelor fizice constă în:
- Planul de economii pentru copii
- Caracteristici:
- Monedă: Lei sau Euro.
- Suma minimă de constituire: 150 Lei sau 200 Euro.
- Plafonul maxim al contului: 420.000 Lei sau 100.000 Euro.
- Rata anuală a dobânzii pentru conturile în Lei, fixă pe perioade de câte un an.
- Rata anuală a dobânzii pentru conturile în Euro, fixă pentru primii 3 ani, după care fixă pe perioade de câte 1 an.
- Dobanda se calculează zilnic și se capitalizează anual, adaugându-se la soldul planului de economii.
- Contul de economii 
- Caracteristici:
- Monedă: Lei, Euro, Usd.
- Perioada de constituire: nelimitată.
- Suma minimă deschidere cont: nu există.


Fisiere în arhivă (1):

  • Creditul de Nevoi Personale la Raiffeisen Bank.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!