Extras din proiect
Rezolvare:
o Planificare
o Cercetare
o Executie
o Verificare
o Executie
Planificarea va consta in stabilirea unor masuri ce trebuiesc luate :
1. discutia cu furnizorul pentru determinarea conditiilor de transport a materiei prime
2. estimarea preturilor
3. semnarea contractului de furnizare a materiei prime, plata avansului si achizitia materiei prime.
Cercetarea- realizarea unor studii de piata in ceea ce privesc:
- dorintele consumatorilor ,
- produsele concurentilor
- preturile concurentilor
Realizarea documentatiei necesare:
- Obtinerea licentei de fabricatie
- inregistrarea marcii
- studii de piata
- analize economice
- oferte de preturi
Executie: - etapele executiei
I.
II. Realizarea modelului sticlei si a etichetei
Oviective:
1-Producerea de vinuri, imbutelierea şi comercializarea vinului
2-Imbutelierea vinurilor
3-Comertul cu vinuri imbuteliate atat pe piata interna cat si p e cea externa
4-Prestari de service legate de activitatea de baza
Organizarea activitatii :
- Cine este responsabil in cazul unor evenimente neprevazute ?
Responsabilul in acest caz va fi inginerul sef, iar firma va suporta costurile.
Verificarea va trebui sa confirme ca masurile luate au foste cele bune.Vor avea loc degustari pentru a testa calitatatea vinului obtinut
Pentru pastrarea vinului se va tine cont de cei 6 factori esentiali pentru pastrarea in bune conditii a acestuia,
Invechirea si pastrarea vinurilor depinde de 6 criterii specifice.
- Temperatura. In ceea ce priveste temperatura, cele doua elemente amenintatoare pentru vin sunt fluctuatia si extremele. O temperatura cuprinsa intre 10 si 14 grade este ideala pentru invechirea vinului.
- Mediul Intunecat. Lumina si, in special ultravioletele sale deterioreaza vinul foarte repede prin oxidarea taninei in mod ireversibil. Din acest motiv se recomanda depozitarea vinului la loc intunecat, protejat cu atentie de ultraviolete.
- Ventilatia Naturala. Calitatea aerului din ambient si improspatarea acestuia sunt factori decisivi in pastrarea vinului. Un curent constant de aer proaspat este obligatoriu pentru a preveni aparitia de mirosuri neplacute si pentru a evita aparitia mucegaiului.
- Umiditatea. Mentinerea unui anumit grad de umiditate este un factor cheie, daca materialul izolator isi pastreaza capacitatea de sigilare. Ideal ar fi ca procentul de umiditate sa fie mai mare de 50%.
- Departe De Vibratii. Vibratiile afecteaza procesul incet de dezvoltare biochimica a vinului si sunt adesea catastrofale pentru cele mai fine soiuri. Pentru a lasa un vin sa se invecheasca natural este esentiala indepartarea oricarei surse de vibratii.
Preview document
Conținut arhivă zip
- Diagrama Ishikawa.doc