Diagrama Ishikawa

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 751
Mărime: 105.44KB (arhivat)
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Gabriel Croitoru
Universitatea Valahia Targoviste Facultatea de Stiinte Economice

Extras din proiect

Rezolvare:

o Planificare

o Cercetare

o Executie

o Verificare

o Executie

Planificarea va consta in stabilirea unor masuri ce trebuiesc luate :

1. discutia cu furnizorul pentru determinarea conditiilor de transport a materiei prime

2. estimarea preturilor

3. semnarea contractului de furnizare a materiei prime, plata avansului si achizitia materiei prime.

Cercetarea- realizarea unor studii de piata in ceea ce privesc:

- dorintele consumatorilor ,

- produsele concurentilor

- preturile concurentilor

Realizarea documentatiei necesare:

- Obtinerea licentei de fabricatie

- inregistrarea marcii

- studii de piata

- analize economice

- oferte de preturi

Executie: - etapele executiei

I.

II. Realizarea modelului sticlei si a etichetei

Oviective:

1-Producerea de vinuri, imbutelierea şi comercializarea vinului

2-Imbutelierea vinurilor

3-Comertul cu vinuri imbuteliate atat pe piata interna cat si p e cea externa

4-Prestari de service legate de activitatea de baza

Organizarea activitatii :

- Cine este responsabil in cazul unor evenimente neprevazute ?

Responsabilul in acest caz va fi inginerul sef, iar firma va suporta costurile.

Verificarea va trebui sa confirme ca masurile luate au foste cele bune.Vor avea loc degustari pentru a testa calitatatea vinului obtinut

Pentru pastrarea vinului se va tine cont de cei 6 factori esentiali pentru pastrarea in bune conditii a acestuia,

Invechirea si pastrarea vinurilor depinde de 6 criterii specifice.

- Temperatura. In ceea ce priveste temperatura, cele doua elemente amenintatoare pentru vin sunt fluctuatia si extremele. O temperatura cuprinsa intre 10 si 14 grade este ideala pentru invechirea vinului.

- Mediul Intunecat. Lumina si, in special ultravioletele sale deterioreaza vinul foarte repede prin oxidarea taninei in mod ireversibil. Din acest motiv se recomanda depozitarea vinului la loc intunecat, protejat cu atentie de ultraviolete.

- Ventilatia Naturala. Calitatea aerului din ambient si improspatarea acestuia sunt factori decisivi in pastrarea vinului. Un curent constant de aer proaspat este obligatoriu pentru a preveni aparitia de mirosuri neplacute si pentru a evita aparitia mucegaiului.

- Umiditatea. Mentinerea unui anumit grad de umiditate este un factor cheie, daca materialul izolator isi pastreaza capacitatea de sigilare. Ideal ar fi ca procentul de umiditate sa fie mai mare de 50%.

- Departe De Vibratii. Vibratiile afecteaza procesul incet de dezvoltare biochimica a vinului si sunt adesea catastrofale pentru cele mai fine soiuri. Pentru a lasa un vin sa se invecheasca natural este esentiala indepartarea oricarei surse de vibratii.

Preview document

Diagrama Ishikawa - Pagina 1
Diagrama Ishikawa - Pagina 2
Diagrama Ishikawa - Pagina 3
Diagrama Ishikawa - Pagina 4
Diagrama Ishikawa - Pagina 5
Diagrama Ishikawa - Pagina 6
Diagrama Ishikawa - Pagina 7
Diagrama Ishikawa - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Diagrama Ishikawa.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Te-ar putea interesa și

Analiza sistemului de producție al firmei katty Fashion SRL din punct de vedere al calității

Memoriu justificativ În condiţiile dezvoltării economice, a modificărilor survenite atât în domeniul producţiei cât şi al cerinţelor pieţii,...

Relațiile stabilite între Primăria Iași și cetățeni

1.Alegerea subiectului 1.1 Prezentarea instituţiei Documentul care atestă înfiinţarea Primăriei municipiului Iaşi este Legea comunalã din 1864,...

Managementul și stimularea creativității și inovării

CAPITOLUL 1 Noţiuni şi cunoştinţe de bază ale managementului Trăim în era inovației și creativității, iar societatea de astăzi este una a...

Managamentul calității - Canon

Capitolul I 1. Definiție specificație : Prin specificaţie se înţelege documentul care prescrie cerinţele cu care produsul trebuie să se...

Demersul de Ameliorare a Calității pentru Procesul de Aprovizionare a unui Depozit de Îmbrăcăminte și Încălțăminte

Demersul de ameliorare a calităţii pentru procesul de aprovizionare a unui depozit de îmbrăcăminte şi încălţăminte I. Identificarea problemei şi...

Managementul calității - achiziționarea unui abonament sportiv

Capitolul 1. Alegerea subiectului 1.1 Identificarea problemei. Toată lumea încearcă să aibă un organism cât mai sănătos, iar cea mai buna metodă...

Tehnici de evaluare a riscurilor în cadrul companiei Rio Bucovina parte a grupului Maspex România

CAPITOLUL 1 - Apa bucuvina ”Setea de echilibru” 1.1 Prezentarea generala a companiei Fabrica este situată în Vatra Dornei, aici se și...

Diagrama Ishikawa

INTRODUCERE Rezolvarea problemelor apărute în activitatea unei echipe este deseori o provocare, mai ales dacă opiniile membrilor sunt diferite...

Ai nevoie de altceva?