Evaluarea Afacerii la SC Pretty Girl SRL

Extras din proiect

1.Prezentarea firmei 
Societatea SC PRETTY GIRL SRL s-a infiintat in anul 2004 in conformitate cu Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale,pe baza de contract de societate pentru o durata de activitate nedeterminata,avand numarul la Registrul Comertului 
Capitalul social initial a fost 200 lei,are asociat unic David Ramona Diana ,care este si administratorul societatii.
Obiectul de activitate actual al societatii S.C PRETTY GIRL SRL este comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.
2.Data evaluarii firmei :09.05.2011
2.Baza de evaluare 
Baza de evaluare este alcatuita din:
a)Standarde Internationale de Evaluare
b)Standarde Internationale de contabilitate
c)Standarde Anevar
Obiectul evaluarii este estimarea valorii. Astfel, evaluarea reprezinta o opinie sau o concluzie emisa pe baza unei analize minutioase referitoare la natura, calitatea, valoarea sau utilitatea unor anumite interese sau aspecte, ale unei anumite proprietati, exprimata de o persoana impartiala, specializata in analiza si evaluarea proprietatilor.In urma acestui raport de evaluare se estimeaza valoarea de piata a Societatii PRETTY GIRL SRL in vederea continuarii normale a activitatii sale economice.
3.Proprietarul participatiei evaluate
Proprietarul participatiei evaluate este :SC PRETTY GIRL SRL
4.Scopul si utlizarea raportului de evaluare
Prezentul raport de evaluare are ca obiect estimarea valorii de piata a societatii in vederea continuarii normale a activitatii sale economice.
Conform standardului international IVS 1 publicat de Comitetul International pentru Standarde de Evaluare si adoptat de Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR):”Valoarea de piata reprezinta suma estimata pentru care o proprietate ar putea fi schimbata la data evaluarii,intre un vanzator decis si un comparator hotarat intr-o tranzactie cu pret determinat obiectiv,dupa o activitate de marketing adecvata,in care fiecare parte a actionat in cunostinta de cauza,prudent si fara constrangeri”.
Evaluarea SC PRETTY GIRL SRL are ca obiect evaluarea turturor activelor si pasivelor societatii in vederea obtinerii unei valori de piata cat mai reala,iar rezultatul se va utiliza numai de conducerea societati,adica de David Ramona Diana.
5.Destinatarul raportului de evaluare si cadrul de reglementare
Acest raport de evaluare este destinat numai pentru uzul SC PRETTY GIRL SRL.
Evaluarea societatii SCPRETTY GIRL SRL se va face conform legislatiei in vigoare si este corelat cu specificul economiei de piata libera dupa cum urmeaza:
analiza tuturor informatiilor culese,interpretarea rezultatelor din punct de vedere al evaluarii
documentarea,pe baza unei liste de infromatii furnizate de proprietar;
selectarea tipului de valoare estimata in prezentul raport
stabilirea limitelor si ipotezelor care au stat la baza elaborarii raportului
aplicarea metodelor de evaluare considerate oportune


Fisiere în arhivă (1):

  • Evaluarea Afacerii la SC Pretty Girl SRL.doc

Imagini din acest proiect

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!