Facilități de finanțare persoane juridice

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Introducere 3
2.Facilitati de finantare persoane juridice 4
a) IMM-uri si profesii libere 4
b) Inteprinderi mijlocii 12
c) Companii mari 16
3.Concluzie 25
4.Bibliografie 26


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Istoria ING în România a început în 1994. Atunci, ING Bank a fost prima bancă străină care a dechis o sucursală în România, după 1989. În prezent, ING România oferă o gamă completă de servicii financiare destinate tuturor categoriilor de clienţi: companii, instituţii financiare şi clienţi persoane fizice. 
ING România are peste 1000 de angajaţi în cele 27 de oraşe în care sunt deschise 24 de sucursale pentru companii şi 120 unităţi ING Self’Bank, pentru personae fizice. De asemenea, ING România beneficiază de cea mai mare forţă de vanzari de produse de asigurare: 2600 de consultanţi in 61 de oraşe. 
ING deţine o poziţie foarte solidă pe toate segmentele pe care activează: lider pe piaţa de brokeraj şi pe piaţa financiară primară si secundară; este cea mai mare bancă custode si este liderul pieţei de asigurări de viaţă. În plus, ING a fost prima institutie bancară care a oferit companiilor şi persoanelor fizice o gamă completă de servicii electronice: ING OnLine, Self’Bank şi Home’Bank.
ING Bank este singura bancă de pe piaţa din România ce beneficiază de ratingul `AA`, acordat de agenţia internaţională Standard & Poor`s. Acesta conferă ING Bank statutul de instituţie financiară care furnizează clienţilor o securitate financiară excelentă. 
ING Bank a inceput sa ofere servicii de retail si pentru companii
De acum ( 06.04.2007 ) nu doar persoanele fizice ci orice firma, indiferent de marime, poate intra intr-un ING Self Bank - bancile fara ghisee. Banca olandeza a inceput din aceasta luna sa deschida conturi si pentru firme, acestea putand face singure, cu ajutorul unui card la bancomatele bancii sau prin internet banking, plati, tranzactii, depuneri, retrageri numerar si alte operatiuni. Un alt avantaj al ING este faptul ca plateste o dobanda de 5,4% pe an pentru banii din cont, indiferent de valoarea sumelor disponibile.Firmele care vor sa-si deschida cont la ING (cu exceptia celor nou-infiintate, pentru ca banca nu deschide conturi pentru infiintarea firmelor) trebuie sa stie ca acest cont este de fapt un pachet constand intr-un cont bancar, un card si serviciul de internet banking (Home Bank).
Facilitati de finantare persoane juridice
Facilitatile de finantare pentru persoanele juridice la banca ING se impart in trei categorii:
• IMM-uri si profesii libere, cu cifra de afaceri sub 2 milioane euro
• Inteprinderi mijlocii, cu cifra de afaceri intre 2-50 milioane euro
• Companii mari , cu cifra de afaceri peste 50 milioane euro
A. Produsele oferite de ING IMM-urilor si profesiilor libere sunt :
- Pachetul ING Profesional
- Cont curent USD
- Cont curent EUR
- Depozite
- Home’ Bank
- Asigurari de grup
- Pensii private
 Pachetul ING Profesional
Cu ING Profesional castigi bani de pe urma banilor tai.
ING Profesional este un pachet dedicat Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Profesiilor Liberale, ce include o serie de beneficii: 
- Cont curent Cont'ROL ING Profesional 
- Card Manager 
- Home'Bank, serviciul de Internet Banking 
Pentru suma disponibila in contul curent Cont'ROL, se calculeaza automat la sfarsitul fiecarei zile dobanda de depozit. Dobanda cumulata este primita la sfarsitul fiecarei luni in acelasi Cont’ROL.


Fisiere în arhivă (1):

  • Facilitati de Finantare Persoane Juridice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!