Facilitati de Finantare Persoane Juridice

Cuprins proiect Cum descarc?

1.Introducere 3
2.Facilitati de finantare persoane juridice 4
a) IMM-uri si profesii libere 4
b) Inteprinderi mijlocii 12
c) Companii mari 16
3.Concluzie 25
4.Bibliografie 26


Extras din proiect Cum descarc?

Introducere
Istoria ING in Romania a inceput in 1994. Atunci, ING Bank a fost prima banca straina care a dechis o sucursala in Romania, dupa 1989. In prezent, ING Romania ofera o gama completa de servicii financiare destinate tuturor categoriilor de clienti: companii, institutii financiare si clienti persoane fizice. 
ING Romania are peste 1000 de angajati in cele 27 de orase in care sunt deschise 24 de sucursale pentru companii si 120 unitati ING Self'Bank, pentru personae fizice. De asemenea, ING Romania beneficiaza de cea mai mare forta de vanzari de produse de asigurare: 2600 de consultanti in 61 de orase. 
ING detine o pozitie foarte solida pe toate segmentele pe care activeaza: lider pe piata de brokeraj si pe piata financiara primara si secundara; este cea mai mare banca custode si este liderul pietei de asigurari de viata. In plus, ING a fost prima institutie bancara care a oferit companiilor si persoanelor fizice o gama completa de servicii electronice: ING OnLine, Self'Bank si Home'Bank.
ING Bank este singura banca de pe piata din Romania ce beneficiaza de ratingul `AA`, acordat de agentia internationala Standard & Poor`s. Acesta confera ING Bank statutul de institutie financiara care furnizeaza clientilor o securitate financiara excelenta. 
ING Bank a inceput sa ofere servicii de retail si pentru companii
De acum ( 06.04.2007 ) nu doar persoanele fizice ci orice firma, indiferent de marime, poate intra intr-un ING Self Bank - bancile fara ghisee. Banca olandeza a inceput din aceasta luna sa deschida conturi si pentru firme, acestea putand face singure, cu ajutorul unui card la bancomatele bancii sau prin internet banking, plati, tranzactii, depuneri, retrageri numerar si alte operatiuni. Un alt avantaj al ING este faptul ca plateste o dobanda de 5,4% pe an pentru banii din cont, indiferent de valoarea sumelor disponibile.Firmele care vor sa-si deschida cont la ING (cu exceptia celor nou-infiintate, pentru ca banca nu deschide conturi pentru infiintarea firmelor) trebuie sa stie ca acest cont este de fapt un pachet constand intr-un cont bancar, un card si serviciul de internet banking (Home Bank).
Facilitati de finantare persoane juridice
Facilitatile de finantare pentru persoanele juridice la banca ING se impart in trei categorii:
o IMM-uri si profesii libere, cu cifra de afaceri sub 2 milioane euro
o Inteprinderi mijlocii, cu cifra de afaceri intre 2-50 milioane euro
o Companii mari , cu cifra de afaceri peste 50 milioane euro
A. Produsele oferite de ING IMM-urilor si profesiilor libere sunt :
- Pachetul ING Profesional
- Cont curent USD
- Cont curent EUR
- Depozite
- Home' Bank
- Asigurari de grup
- Pensii private
? Pachetul ING Profesional
Cu ING Profesional castigi bani de pe urma banilor tai.
ING Profesional este un pachet dedicat Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Profesiilor Liberale, ce include o serie de beneficii: 
- Cont curent Cont'ROL ING Profesional 
- Card Manager 
- Home'Bank, serviciul de Internet Banking 
Pentru suma disponibila in contul curent Cont'ROL, se calculeaza automat la sfarsitul fiecarei zile dobanda de depozit. Dobanda cumulata este primita la sfarsitul fiecarei luni in acelasi Cont'ROL.


Fisiere in arhiva (1):

  • Facilitati de Finantare Persoane Juridice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!