Implantarea unei Companii pe Piata Romaneasca - Del Monte Fresh Produce Company

Extras din proiect Cum descarc?

Del Monte Fresh Produce Company este o companie multinationala care se extinde pe verticala si care isi are originile in SUA (California). Este unul dintre cei mai importanti producatori, comercianti si distribuitori de fructe si legume proaspete, intregi si taiate; de fructe si legume preparate, de sucuri naturale, de snacks-uri si deserturi din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Del Monte Fresh Produce Company isi comercializeaza produsele pe plan mondial sub marca Del Monte, care este un simbol de calitate, prospetime si incredere inca din 1892.
Numele de Del Monte a fost folosit pentru prima data in 1886 pe un pachet de cafea pentru prestigiosul Hotel Del Monte din Monterey, California. Mai tarziu, Del Monte a fost o marca premium a California Packing Corporation (CalPak). In 1898 Del Monte Corporation s-a impartit in 2 entitati separate: Del Monte Tropical Fruit si Del Monte Foods, iar in 1993 un nou proprietar al firmei Del Monte Tropical Fruit i-a schimbat numele in Fresh Del Monte Produce.
Fresh Del Monte Produce Inc. este compania-mama a firmei Del Monte Fresh Produce Company. Ne vom referi pe scurt la aceasta din urma prin denumirea Del Monte.
Del Monte este o companie ce cultiva, impacheteaza, transporta si distribuie singura toate produsele. Ea are o retea de distributie cu 45 de centre care include transportul maritim (23 de vase proprii) si transportul terestru (700 de camioane). Zonele in care opereaza sunt: America de Nord, Europa/Africa/Orientul Mijlociu, Asia-Pacific si America Latina.
Produsele care include fructe si legume ca: banane, ananas, mango, papaya, kiwi, citrice, nectarine, cirese, caise, pepene rosu si galben, cartofi, rosii, ceapa si altele sunt comercializate ca fructe si legume proaspete, salate, snaks-uri, inghetata si bauturi naturale.
Misiunea firmei: din fermele noastre la dvs., ne ingrijim produsele pentru a va aduce tot ceea ce este mai bun. ( From our farms to you, we nurture our products to give you the very best.)
Premisele companiei:
-Produse de calitate
-Angajati profesionisti
-Tehnologie de varf
-Retea de destributie locala
-Peste 100 de ani de traditie
Valorile companiei:
-Responsabilitate sociala. Compania Del Monte considera ca are o responsabilitate de a-si desfasura afacerile in cele mai bune conditii. Ea protejeaza mediul inconjurator in care isi cultiva produsele, vinde clieintilor sai produse de inalta calitate si asigura o atmosfera de lucru in care angajatii sai din intreaga lume pot munci in conditii de siguranta si sanatate.
-Obligatia de a proteja mediu inconjurator. Del Monte isi recunoaste responsabilitatea si obligatia de a proteja mediul si aplica aceasta politica tuturor filialelor si produselor sale. Programele sale de protejare a mediului sunt supravegheate permanent. Produsele Del Monte respecta recomandarile de protectie a recoltei si nu includ produsele interzise de SUA, Uniunea Europeana sau de Organizatia mondiala a sanatatii.
-Comunitate. Del Monte crede in asigurarea infrastructurii necesare pentru a promova implicarea in cadrul comunitatilor din lume. Compania este mandra de investitia in comunitate si de contributiile aduse de angajatii sai peste tot in lume.
-Caritate. Firma Del Monte se implica in multe proiecte caritabile. Habitat for Humanity este cel mai reusit proiect pentru comunitate din istoria SUA. Prin acest proiect s-au construi peste 70.000 de case in intreaga lume (one house at a time) pentru familii nevoiase. Del Monte participa la proiect de 2 ani ca sponsor, iar angajatii sai ca voluntari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Implantarea unei Companii pe Piata Romaneasca - Del Monte Fresh Produce Company.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!