Logistica Fabricii de Paine Lujerul SA

Extras din proiect Cum descarc?

I. Prezentarea intreprinderii
1.1 Istoric
Fabrica de paine "Lujerul SA" a fost construita in perioada 1988-1989 in cadrul Intreprinderii de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase Bucuresti. Acest complex, pus in in functiune in august 1989 cuprindea o fabrica de paine cu o capacitate de productie de 100 tone/zi si o moara de grau, cu o capacitate de productie de 240 tone/zi (care a fost pusa in functiune abia in 1994).
In urma restructurarii Intreprinderii de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase Bucuresti, din anul 1991, Lujerul se reorganizeaza ca societate comerciala pe actiuni.
In luna martie a anului 1999, societatea a fost privatizata prin cumpararea a 70% din actiunile detinute de Fondul Proprietatii de Stat, de catre Dobrogea SA si Overseas Group Impex SRL. In acelasi an este intrerupta activitatea morii de grau, din cauza ca aceasta era ineficienta.
In prezent, Lujerul SA are urmatoarea structura a actionariatului: Overseas Group Impex SRL cu 46,7% actiuni; Dobrogea SA, cu 43,4 % actiuni; alti actionari, cu 9,9% actiuni.
1.2 Obiect de activitate
Societatea Lujerul SA isi desfasoara activitatea conform obiectului de activitate aprobat de catre actionariat, respectiv:
- Producerea si comercializarea produselor de morarit
- Producerea si comercializarea produselor de panificatie
- Comercializarea en-gross si en-detail a marfurilor
1.3 Organigrama
1.4 Gradul de implicare in activitati logistice
Societatea Comerciala "Lujerul" SA nu apeleaza la servicii de logistica furnizate de o firma specializata in acest domeniu. 
Aceasta activitate, de logistica, este realizata in cadrul societatii si este coordonata de un director de logistica. Acesta are ca sarcina sa organizeze si sa ia permanent masuri pentru a asigura la timp societatea cu materiale si servicii de transport folosindu-se de resursele financiare puse la dispozitie, dar si de mijloacele de transport existente. 
Directorul de logistica planifica, indruma si controleaza activitatea de contractare, aprovizionare, receptie, distributie si consum a obiectelor de inventar, a materialelor a altor mijloace fixe necesare.
Deoarece societatea nu apeleaza la nici o firma de furnizare de servicii logistice, gradul de implicare in aceasta activitate este ridicat. Activitatea de logistica este demarata odata cu primirea comenzilor din partea clientului si este continuata cu procesarea comenzii, cu transmiterea de instructiuni catre depozit, depozitarea materialelor si expedierea marfurilor solicitate de catre acesta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Logistica Fabricii de Paine Lujerul SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!