Marketing Servetele Nazale

Extras din proiect Cum descarc?

Suntem membrii departamentului de marketing al firmei TISSUES Iasi, producatoare de servetele nazale cu solutie decongestionanta PUFO.
INTRODUCERE
S.C. Tissues a luat fiinta in luna martie a anului 2011 in judetul Iasi si are ca obiect de activitate produceres si distribuirea de servetele nazale cu solutie decongestionanta.
Produsul nostru se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 19 si 35 de ani, de ambele sexe ce provin atat din mediul urban cat si din cel rural cu venituri medii ce doresc sa imbine utilitatea servetelelor cu atingerea delicata a materialului din care sunt confectionate. In urma cercetarii facute, consumatorii au spus ca vor cauta la servetele sa fie igienice, antibacteriene si delicate iar apoi ca ele sa desfunde nasul.
Comercializarea servetelelor nazale cu solutie decongestionanta se va face prin intermediul retelelor de hipermarketuri.
I. CONFIGURAREA PRODUSULUI
I.1. ATRIBUTELE SERVETELELOR
In urma cercetarii de piata efectuata, am decis ca servetelele sa aiba culoarea alba, dar in viitor vom lansa servetelele si in varianta de culoare roz sau rosu dupa cum a reiesit din studiul facut. Dimensiunile servetelelor vor fi de 21x21 centimetri si vor fi impachetate in ambalaje de plastic sub forma de plic cu dimensiunile de 5x10x3 centimetri a cate zece bucati. Fiecare servetel va fi format din trei straturi ceea ce le da un plus de rezistenta si le face mai pufoase. Ele vor avea o tenta traditionala si pentru un aspect placut, acestea vor fi imprimate cu o mica margareta in fiecare colt. Produsul nostru se diferentiaza de celelalte prin faptul ca ele contin si o substanta care desfunda caile respiratorii. Aceasta se bazeaza pe aceeasi caracteristica a produselor farmaceutice cum ar fi Olynth. Substanta pe care o contin servetelele noastre este sigura, nu are contraindicatii si pot fi folosite si de catre copii.
I.2. Utilizare
Utilizarea principala a servetelelor este aceea ca desfunda nasul prin solutia decongestionanta care o au in componenta, iar faptul ca sunt igienice si nu permit sa se imprastie microbii, ca sunt antialergenice si delicate pot evidentia utilizarea secundara a servetelelor. Deasemenea le poti folosi si in cazuri extreme pentru a sterge mainile sau alte obiecte.


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketing Servetele Nazale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!