Marketing șervetele nazale

Extras din proiect Cum descarc?

Suntem membrii departamentului de marketing al firmei TISSUES Iași, producătoare de șervețele nazale cu soluție decongestionantă PUFO.
INTRODUCERE
S.C. Tissues a luat ființă in luna martie a anului 2011 în județul Iași și are ca obiect de activitate produceres și distribuirea de șervețele nazale cu soluție decongestionantă.
Produsul nostru se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, de ambele sexe ce provin atât din mediul urban cât și din cel rural cu venituri medii ce doresc să imbine utilitatea șervețelelor cu atingerea delicată a materialului din care sunt confecționate. În urma cercetării făcute, consumatorii au spus că vor căuta la șervețele să fie igienice, antibacteriene și delicate iar apoi ca ele să desfunde nasul.
Comercializarea șervețelelor nazale cu soluție decongestionantă se va face prin intermediul rețelelor de hipermarketuri.
I. CONFIGURAREA PRODUSULUI
I.1. ATRIBUTELE ȘERVEȚELELOR
În urma cercetării de piață efectuată, am decis ca șervețelele să aibă culoarea albă, dar în viitor vom lansa șervețelele și în varianta de culoare roz sau roșu după cum a reieșit din studiul făcut. Dimensiunile șervețelelor vor fi de 21x21 centimetri și vor fi împachetate în ambalaje de plastic sub formă de plic cu dimensiunile de 5x10x3 centimetri a câte zece bucăți. Fiecare șervețel va fi format din trei straturi ceea ce le dă un plus de rezistență și le face mai pufoase. Ele vor avea o tentă tradițională și pentru un aspect plăcut, acestea vor fi imprimate cu o mică margaretă în fiecare colț. Produsul nostru se diferențiază de celelalte prin faptul că ele conțin și o substanță care desfundă căile respiratorii. Aceasta se bazează pe aceeași caracteristică a produselor farmaceutice cum ar fi Olynth. Substanța pe care o conțin șervețelele noastre este sigură, nu are contraindicații și pot fi folosite și de către copii.
I.2. Utilizare
Utilizarea principală a șervețelelor este aceea că desfundă nasul prin soluția decongestionantă care o au în componență, iar faptul că sunt igienice și nu permit să se imprăștie microbii, că sunt antialergenice și delicate pot evidenția utilizarea secundară a șervețelelor. Deasemenea le poți folosi și în cazuri extreme pentru a șterge mâinile sau alte obiecte.


Fisiere în arhivă (1):

  • Marketing Servetele Nazale.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!