Maximizarea profitului la o societate comercială

Cuprins proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1. Prezentarea S.C COMITAS S.R.L
1.1 Caracteristici tipologice ale firmei
1.1.1 Date de identificare a firmei
1.1.2 Scurt istoric
1.1.3 Prezentarea succinta a activitatii firmei
1.2 Situatia economico-financiara
1.2.1 Analiza potentialului intern
1.2.2 Analiza rentabilitatii
1.2.3 Analiza veniturilor, cheltuielilor si rezultatelor
CAPITOLUL 2. Prezentarea studiului de caz si a investitiei planificate
2.1 Scopul si obiectivele studiului
2.2 Prezentarea investitiei planificate
CAPITOLUL 3. Fundamentarea deciziei optime de investitii
3.1 Indicatori statici de eficienta economica
3.2 Indicatori dinamici de eficienta economica
3.3 Analiza comparativa a rezultatelor indicatorilor statici si dinamici
Concluzii si recomandari
Anexe
Bibliografie


Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL 1: PREZENTAREA S.C COMITAS S.R.L 
1.1 Caracteristici tipologice ale firmei 
1.1.1 Date de identificare a firmei 
1. Denumire oficiala: S.C COMITAS S.R.L 
2. Sediu social:
- Judet: Constanta 
- Sat: Vama Veche
- Strada: Ion Creanga, nr. 2A
- Cod postal: 907163
3. Telefon: 0241-743.7/ 0722-565.4 
4. Data infiintarii: 09.11.1992
5. Forma juridica: Societate cu Raspundere Limitata
6. Numar de ordine in Registrul Comertului: J13/4176/07.07.1992
7. Cod unic de inregistrare: RO2425156
8. EUID: ROONRC.J13/4176/1992
9. Obiect de activitate conform codului CAEN: 5610 - Restaurante
10. Adresa Web: https://lacanapele.ro/
11. Structura asociatilor societatii: Neculai Noni Gogean -  45%
Gabriel Petrica Gogean -  45%
Maria Gogean -  10%
1.1.2 Scurt istoric 
S.C COMITAS S.R.L infiintata in 1992, reprezinta un lant de restaurante care este destinat persoanelor de diferite varste, care doresc sa economiseasca timp si totodata sa consume produse proaspete la un pret avantajos. Societatea activeaza sub urmatoarele denumiri:
,,La Canapele Rock" inaugurat in anul 2012, se afla in Vama Veche si este primul sediu care a fost deschis. Isi desfasoara activitatea incepand cu data de 1 mai, finalizand-o la mijlocul, ba chiar sfarsitul lui septembrie. Atmosfera de aici este in tema cu numele, la parterul si etajul intai al cladirii se afla restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri, iar la etajul 2 al unitatii se afla minihotelul ce detine 8 camere.
Cel de-al doilea restaurant este ,,La Canapele Mangalia", a fost infiintat in anul 2014 si este singura locatie care isi desfasoara activitatea pe perioada intregului an. Initial s-a crezut ca localul nu va ajunge la standardele stabilite din cauza numarului mare de concurenti aflati chiar in apropiere, dar cu toate acestea datorita serviciilor oferite, a raportului calitate-pret, dar si a imaginii de incredere, numarul clientilor a fost in crestere. 
In urma celor analizate, dupa vara 2014 s-a dovedit ca restaurantul din Vama Veche nu facea fata numarului mare de clienti, iar urmatorul an, 2015, a venit cu o noua locatie, ,,La Canapele Party", restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, unde in fiecare weekend au loc concerte live, seri de karaoke si dans, stand-up comedy, ba chiar teatru de vara. 
Ultima locatie, deschisa in anul 2017, se afla de asemenea in Vama Veche la 5 metri de plaja si poarta denumirea ,,La Canapele Deja-Vu". Acest complex extins pe o suprafata de 600 mp, detine un supermarket cu diferite articole, dar si un restaurant tip fast food, cat si autoservire. Capacitatea restaurantului dispune de 200 de locuri, iar terasa de aproximativ 100 de locuri.
De la inceput restaurantele ,,La Canapele" au fost apreciate pentru gama foarte variata de mancaruri, ceea ce s-a putut observa in numarul tot mai ridicat al clientilor.
1.1.3 Prezentarea succinta a activitatii firmei 
Obiectul de activitate:
-  Principal: restaurante, fast food-uri, baruri, terase
-  Secundar: cazare in regim hotelier, comert 
Restaurantele ,,La Canapele" se incadreaza in categoria de restaurant fast food, dar cu toate acestea mai poate fi servita si mancare calda sau rece, ba chiar deserturi. Lista preparatelor este foarte diversificata, de la shaorma, pizza, pana la aperitive, ciorbe, salate si deserturi. Meniul este imbunatatit periodic, de aceea preturile nu sunt constante, variaza de la o perioada la alta. Pentru cei care isi doresc sa se relaxeze acasa in pat, in fata TV-ului, mancarea poate fi livrata la domniciliu, iar timpul de asteptare difera de la un preparat la altul. 
Pe langa activitatea cu restaurantele, conducerea societatii s-a gandit la fanii ,,La Canapele", astfel inaugurand la etajul superior al unuia din punctele de lucru din Vama, un minihotel cu tematica ce dispune de 8 camere dotate cu aer conditionat, apa calda, TV, Wi-fi etc. Cel mai mare avantaj al cazarii este ca se afla in centru statiunii la 100 m de plaja, iar tariful pe noapte este unul accesibil. 
Locatia din Mangalia dispune de un spatiu suficient pentru realizarea aniversarilor copiilor sau adultilor, petreceri private, mese festive sau catering pentru conferinte, iar pentru cei care vor sa se relaxeze la aer liber pot sta in liniste pe terasa.


Fisiere în arhivă (1):

  • Maximizarea profitului la o societate comerciala.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Pe langa activitatea cu restaurantele, conducerea societatii s-a gandit la fanii ,,La Canapele", astfel inaugurand la etajul superior al unuia din punctele de lucru din Vama


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!