Model carieră de afaceri - Donald Trump

Cuprins proiect

Introducere
Educatie
Cariera
Familie 
Branduri
Proprietati


Extras din proiect

Donald John Trump ( n. 14 iulie 1946 ,Queens ,New York) este un investitor si om de afaceri american, vedeta de televiziune si scriitor de carti de literatura motivationala . Presedinte si director general executiv al companiei Trump Organization o companie imobiliara americana .Trump este de asemenea fondatorul Trump Entertainment Resorts companie ce opereaza hoteluri si cazinouri in intreaga lume. Este gazda si producatorul reality show-ul `The Apprentice ` (Ucenicul). Este considerat un posibil candidat pentru presedentia Statelor Unite in 2012.
La varsta de 13 ani parintii lui l-au retras de la scoala Kew-Forest pentru a-l inscrie la Academia Militara din New York. 
In adolescenta a practicat mai multe sporturi, printre care fotbal american si baseball. A fost chiar capitanul echipei de baseball a Academiei Militare intre 1962 si 1964.
Dupa terminarea studiilor miliate Trump a urmat Fordham University timp de doi ani. 
A obtinut diploma in stiinte economice in anul 1968 si a inceput sa lucreze intr-un birou alaturi de tatal sau. Un lucru mai putin cunoscut despre Donald Trump este ca dupa terminarea facultatii a fost tentat sa se inscrie la scoala cinematografica
Donald Trump si-a inceput cariera la compania tatalui sau Trump Organization si initial s-a concentrat pe preferintele tatalui sau ,inchirierea caselor pentru popluatia cu venituri medii. Cand Trump Organization a vandut complexul Swifton care valora 6 milion $ cu 12 milion $ au castigat primul lor profit substantial de 6 milion $.
In anii 1970 a dezvoltat firma tatalui sau foarte mult. A beneficiat de reduerea taxelor din partea guvernului New York deoarece a facut investitii substanitiale in domeniul imobiliar,in perioada de criza financiara.
Au urmat mai multe proiecte in colaborare cu autoritatile orasului New York. Unul din acestea avea termen de finalizare 2 ani si jumatate si un buget de 3 milioane $. Trump a reusit sa il finalizeze in 6 luni, cu un buget de 750.000 $, restul fiind profitul sau.


Fisiere în arhivă (1):

  • Model Cariera de Afaceri - Donald Trump.pptx

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!