Plan Afaceri Euroclean SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 4533
Mărime: 34.55KB (arhivat)
Publicat de: Valentin Ghinea
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

CAPITOLUL I: DESCRIEREA FIRMEI

1. DENUMIREA, FORMA, SEDIUL, DURATA, OBIECTUL DE ACTIVITATE.

1.1 Denumirea societatii

Denumirea societatii comerciale este ,,SC EUROCLEAN SRL”(societate cu ráspundere limitata) in orice scrisoare sau publicatie. In orice document oficial emis de societate se va inscnie denumirea societatii urmata de initialele S.R.L. (Societate cu raspundere limitata), sediul, numarul de inmatriculare Ia Registrul Comertului, codul fiscal si capitalul social.

1.2 Forma juridica a societatii

Societatea este persoana junidica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata.

1.3 Sediul societatii

Sediul societatii este in municipiul Constanta, str. 1907, nr.10, bl. MO, sc.A, et.3, ap.17, judetul Constanta. Sediul societatii comerciale poate fi schimbat in alta parte din Romania in baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor, potrivit legii.

Societatea comerciala poate infiinta sucursale, filiale, reprezentante, agentii, birouri, depozite, puncte de lucru si alte asemenea, in tara si in strainatate.

1.4 Durata societatii

Durata de functionare a societatii este nelimitata, incepand cu data inmatnicularii in Registrul Comertului.

1.5 Obiectul de activitate

Principalul obiect de activitate este: cod CAEN 8121 Activitati generale de curatenie a cladirilor. Societatea va putea desfasura in subsidiar si alte activitati.

2. CAPITALUL SOCIAL. DREPTURILE SI OBLIGATIILE ASOCIATILOR. CONDUCEREA SI ADMINISTRAREA SOCIETATII

2.1 Capitalul social

Capitalul social total subscris si varsat de asociati in numele si la dispozitia societatii este in suma de 200 (doua sute) lei, in numerar.

Capitalul social este divizat in 20 de parti sociale egale si indivizibile, fiecare avand o valoare nominala de 10 (zece) lei, numerotate de Ia 1 la 20, repartizate intre asociati astfel:

ASOCIAT

APORT LA CAPITAL

PARTI SOCIALE

%

1. DOSEF GINA – LUCIA

100

10

50

2. NEZAMALI DILEK

100

10

50

2.2 Partile sociale

Partile sociale sunt indivizibile fata de societate si nu pot constitui titluri negociabile, regimul br juridic si eliberarea certificatebor doveditoare find cele prevazute de lege si de actul constitutiv al societatli.

Partile sociale ale asociatilor sunt reprezentate prin certificate emise de administratorul societatii, eliberate asociatibor Ia cerere, Cu mentiunea ca flu pot servi ca titlu pentru transmiterea drepturilor constatate.

Fiecare parte sociala da dreptul asociatilor la un vot in adunarile societatii.

Transmiterea partilor sociale intre asociati sau eatre persoane din afara societatii si inregistrarea acestor operatiuni se fac in conditiile prevazute de lege.

In caz de deces a! unui asociat, partile sociale se transmit succesorilor prin mostenire legala san testamentara, potrivit Iegii.

2.3 Reducerea sau majorarea capitalului social

Reducerea sau majorarea capitalului social se face in baza hotararii adunarii generale a asociatilor, cu respectarea dispozitlilor legale si a prevederilor prezentului act constitutiv.

Reducerea capitalului social se poate pune in aplicare numai dupa trecerea a 2 (doua) luni ‘in ziua in care hotararea adunarii generale a asociatibor a fost publicata in Monitorul Oficial. Capitalul astfel redus flu va putea fi mai mic de 200 (doua sute) RON.

2.4 Drepturile si obligatiile asociatilor decurg din proprietatea asupra partilor sociale.

Societatea va tine evidenta partilor sociale intr-un registru ce se pastreaza la sediul societatii.

Administratorul va elibera la cerere, un certificat constatator a! drepturilor asupra partilor sociale, dar cu mentiunea ca acesta flu poate servi ca titlu pentru transmiterea drepturibor constatate, sub sanctiunea nulitatii transmiterii.

Asociatil au obligatia sa verse aportul de capital subscris in conformitate cu prevederile legate si ale prezentului act constitutiv.

Fiecare parte sociala subscrisa si varsata ii confera proprietarului sau cate un vot deliberativ in adunarea generala, dreptul de a alege si de a fi ales in conducere, ca administrator al societatii, de a verifica in once moment modul de administrare si gestionare a societatii, dreptul de a participa la distribuirea beneficiilor in raport cu partile sociale detinute.

Preview document

Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 1
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 2
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 3
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 4
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 5
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 6
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 7
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 8
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 9
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 10
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 11
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 12
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 13
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 14
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 15
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 16
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 17
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 18
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 19
Plan Afaceri Euroclean SRL - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Plan Afaceri Euroclean SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?