Plan Afaceri Euroclean SRL

Extras din proiect Cum descarc?

CAPITOLUL I: DESCRIEREA FIRMEI
1. DENUMIREA, FORMA, SEDIUL, DURATA, OBIECTUL DE ACTIVITATE.
1.1 Denumirea societatii
Denumirea societatii comerciale este ,,SC EUROCLEAN SRL"(societate cu raspundere limitata) in orice scrisoare sau publicatie. In orice document oficial emis de societate se va inscnie denumirea societatii urmata de initialele S.R.L. (Societate cu raspundere limitata), sediul, numarul de inmatriculare Ia Registrul Comertului, codul fiscal si capitalul social.
1.2 Forma juridica a societatii
Societatea este persoana junidica romana constituita in forma societatii cu raspundere limitata.
1.3 Sediul societatii
Sediul societatii este in municipiul Constanta, str. 1907, nr.10, bl. MO, sc.A, et.3, ap.17, judetul Constanta. Sediul societatii comerciale poate fi schimbat in alta parte din Romania in baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor, potrivit legii.
Societatea comerciala poate infiinta sucursale, filiale, reprezentante, agentii, birouri, depozite, puncte de lucru si alte asemenea, in tara si in strainatate.
1.4 Durata societatii
Durata de functionare a societatii este nelimitata, incepand cu data inmatnicularii in Registrul Comertului.
1.5 Obiectul de activitate
Principalul obiect de activitate este: cod CAEN 8121 Activitati generale de curatenie a cladirilor. Societatea va putea desfasura in subsidiar si alte activitati.
2. CAPITALUL SOCIAL. DREPTURILE SI OBLIGATIILE ASOCIATILOR. CONDUCEREA SI ADMINISTRAREA SOCIETATII
2.1 Capitalul social
Capitalul social total subscris si varsat de asociati in numele si la dispozitia societatii este in suma de 200 (doua sute) lei, in numerar.
Capitalul social este divizat in 20 de parti sociale egale si indivizibile, fiecare avand o valoare nominala de 10 (zece) lei, numerotate de Ia 1 la 20, repartizate intre asociati astfel:
ASOCIAT
APORT LA CAPITAL
PARTI SOCIALE
%
1. DOSEF GINA - LUCIA
100
10
50
2. NEZAMALI DILEK
100
10
50
2.2 Partile sociale
Partile sociale sunt indivizibile fata de societate si nu pot constitui titluri negociabile, regimul br juridic si eliberarea certificatebor doveditoare find cele prevazute de lege si de actul constitutiv al societatli.
Partile sociale ale asociatilor sunt reprezentate prin certificate emise de administratorul societatii, eliberate asociatibor Ia cerere, Cu mentiunea ca flu pot servi ca titlu pentru transmiterea drepturilor constatate.
Fiecare parte sociala da dreptul asociatilor la un vot in adunarile societatii.
Transmiterea partilor sociale intre asociati sau eatre persoane din afara societatii si inregistrarea acestor operatiuni se fac in conditiile prevazute de lege.
In caz de deces a! unui asociat, partile sociale se transmit succesorilor prin mostenire legala san testamentara, potrivit Iegii.
2.3 Reducerea sau majorarea capitalului social
Reducerea sau majorarea capitalului social se face in baza hotararii adunarii generale a asociatilor, cu respectarea dispozitlilor legale si a prevederilor prezentului act constitutiv.
Reducerea capitalului social se poate pune in aplicare numai dupa trecerea a 2 (doua) luni 'in ziua in care hotararea adunarii generale a asociatibor a fost publicata in Monitorul Oficial. Capitalul astfel redus flu va putea fi mai mic de 200 (doua sute) RON.
2.4 Drepturile si obligatiile asociatilor decurg din proprietatea asupra partilor sociale.
Societatea va tine evidenta partilor sociale intr-un registru ce se pastreaza la sediul societatii.
Administratorul va elibera la cerere, un certificat constatator a! drepturilor asupra partilor sociale, dar cu mentiunea ca acesta flu poate servi ca titlu pentru transmiterea drepturibor constatate, sub sanctiunea nulitatii transmiterii.
Asociatil au obligatia sa verse aportul de capital subscris in conformitate cu prevederile legate si ale prezentului act constitutiv.
Fiecare parte sociala subscrisa si varsata ii confera proprietarului sau cate un vot deliberativ in adunarea generala, dreptul de a alege si de a fi ales in conducere, ca administrator al societatii, de a verifica in once moment modul de administrare si gestionare a societatii, dreptul de a participa la distribuirea beneficiilor in raport cu partile sociale detinute.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan Afaceri Euroclean SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* Pretul este fara TVA.


Hopa sus!