Plan de Afacere - Boomtown SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Sumarul executiv 3
2. Descrierea afacerii si a obiectivelor 4
3. Descrierea pietii si marketingul 6
4. Descrierea serviciilor 7
5. Furnizorii de materie prima 11
6. Managementul si angajatii 12
7. Strategii de implementare 14
8. Costul de investitie 15
9. Analiza economico-financiara 16
10. Anexe
1 Analiza SWOT 17
2 Rambursarea creditului 18
3 Proiectul de design 20


Extras din proiect Cum descarc?

1. Sumarul executiv
Activitatea intreprinderii ,,Boomtown" S.R.L. v-a fi bazata pe oferirea spatiilor pentru antrenament si recreare sportivilor care practica Skateboarding-ul, Rollerskating-ul (Role) si Bmx (Biciclete), atit si alte sporturi extremale de oras. Scopul elaborarii Skateparcul-ui este asigurarea a modului de viata sanatos ai locuitorilor or. Chisinau cit si celor din periferiile orasului. Amplasarea intreprinderii va fi in sectorul Centru (Telecentru) ai orasului ce confera accesibilitate populatiei.
In acest scop intreprinderea propune achizitionarea materialelor speciale de tamplarie si obiecte din metal. Selectarea lor va fi la nivel inalt ce va asigura o calitate inalta a serviciilor. Intreprinderea va solicita investitii in suma de 600.000 lei. 
Un avantaj al intreprinderii ,,Boomtown" s.r.l. este exclusivitatea ei pe piata R.M. ce confera un statut de monopol, preturile la serviciile oferite de intreprindere for adaptate la nivelul veniturilor Chisinauenilor insa vor fi in concordanta cu preturile la servicii similare din alte state. Personalul intreprinderii va fi compus din Director General,un instructor, un tehnician, contabil si auxiliari. 
In perspectiva intreprinderea ,,Boomtown" s.r.l. prevede deschiderea unui magazin special din cadrul intreprinderii care va oferi echipament sportiv si alte produse specializate. In perspectiva lunga se prevede largirea retelei de Skateparcuri ,,Boomtown" in orasele Balti si Cahul, unde se observa o crestere a popularitatii sporturilor extremale ca Skateboarding, Rollerskating si Bmx.
Unul din scopurile intreprinderii ,,Boomtown" s.r.l. este popularizarea acestor tipuri de sporturi si conformarea cu tendintele contemporane ale tarilor dezvoltate din Europa si America de Nord.
2. Descrierea afacerii si a obiectivelor
Intreprinderea ,,Boomtown" s.r.l. dispune de un capital de 640 000 lei din care 500 000 lei reprezinta capitalul fix pasiv (terenul de amplasare). Actionarii intreprinderii ,,Boomtown" s.r.l. sunt reprezentati in tabelul 2.1.
Tabelul 2.1 Asociatii intreprinderii ,,Boomtown" S.R.L.
Asociatii Suma, Lei Cota de participare, %
Coroi Dumitru 500 000 78,13
Nani Vladimir 90 000 14,06
Radu Sergiu 50 000 7,81
Intreprinderea ,,Boomtown" s.r.l. va fi axata pe oferirea spatiilor special amenajate sportivilor ce practica Skateboarding-ul, Rollerskating-ul si Bmx cit si cei ce doresc sa se implice in aceste tipuri de sport. Acest Skatepark va intruni pasionatii si incepatorii, v-a da imbold dezvoltarii profesionale a sportului dat.
Obiectivele de scurta durata a intreprinderii sunt:
o Procurarea tehnicii audio pentru amplasarea ei in interiorul Skateparkului in valoare de 20.000 lei.
o Deschiderea unui magazin specializat de echipament sportiv din cadrul intreprinderii sau cu implicarea altor agenti economici care vor oferi produse si vor poseda o clientela.
o Realizarea vinzarilor in suma de 200.000 lei.
Obiectivele intreprinderii de lunga durata sunt:
o Perfectionarea personalului de instruire.
o Majorarea vinzarilor in suma de 400.000 lei, prin oferirea spatiilor pentru amplasarea publicitatii altor agenti economici.
o Largirea pietii prin construirea unor asemenea parcuri in orasele Balti si Cahul.
o Petrecerea competitiilor nationale cit si internationale prin conlucrarea cu colegii de peste hotare.
Analiza SWOT este prezentata in Anexa 1.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere - Boomtown SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!