Plan de afaceri

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Introducere
1.1 Informatii generale
1.2 Rezultatul ideii de afaceri
1.3 Viziunea, misiunea, scopul, obiectivele si activitatile afacerii propuse 
2. Descrierea afacerii
2.1 Amplasarea firmei si facilitatii
2.2 Detalii privind afacerea
2.3 Graficul Gantt al activitatilor cheie in implementarea ideii de afaceri 
2.4 Managementul resurselor umane 
3. Analiza pozitiei pe piata a firmei
3.1 Analiza cadrului actual al pietei 
3.2 Profilul clientilor, furnizorilor, distribuitorilor si al concurentilor
3.3 Analia SWOT a afacerii propuse
4. Strategia si politica de marketing 
4.1 Analiza mixului de marketing
4.2 Strategia si planul de marketing
5. Analiza financiara 
5.1 Cheltuielile de investitie -  management operational
5.2 Sursele de finantare
5.3 Previziunea veniturilor
5.4 Previziunea cheltuielilor operationale


Extras din proiect Cum descarc?

1. INTRODUCERE
1.1 Informatii generale S.C MSB S.R.L 
Informatii generale
Denumirea ideii de afaceri 
(proiect de investitie) Fruit Land, Freshy Fresh, Healthy and Strong, Bio Drink, Frutty Time
Numele si prenumele solicitantului Badescu Stefania-Costinela
Adresa solicitantului Str. Portului, nr.45, bl.Y1, sc.C, ap.56, et.3
Judetul Constanta
Cod postal 905500
Numar de telefon 0735631022
E-mail bstefaniaa@yahoo.com
Sediul firmei si al punctelor de lucru (localitatea si judetul) Sediul firmei: Str. Portului, nr.45, bl.Y1, sc.C, ap.56, et.3
Surse de finantare Surse proprii
Contributie proprie (Lei -  TVA inclus) 192.000 Lei (40.000EUR)
Numar de locuri de munca ce urmeaza a fi create in urma implementarii afacerii (Total) 
2
Domeniul de activitate Productie Servicii Comert Cod CAEN
X 5630 -  Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Alegerea locatiei respective s-a bazat pe urmatoarele criterii: numarul de oameni care frecventeaza zona, existenta in vecinatate a unei sali de fitness, a unui salon de infrumusetare, un supermarket, precum si a unui spatiu de tip afterschool destinat prescolarilor si scolarilor. 
1.2 Rezumatul ideii de afaceri 
Motivul pentru care am ales bauturile de tip fresh si smoothie se datoreaza in mare parte obiceiului personal al fiecaruia dintre noi de a consuma aceasta bautura. De asemenea, am remarcat tendinta populatiei de a incerca sa-si imbunatateasca alimentatia. Afacerea noastra se va numi Fruit Land si va avea ca principale atributii realizarea bauturilor naturale, achizitionarea constanta de materii prime. 
Pe tot parcursul anului, fresh-ul sau smoothie-ul poate constitui o modalitate sanatoasa de a-ti potoli setea, poate contribui si la optinerea vitaminelor necesare functionarii cat mai sanatoase a organismului sau, pur si simplu, poate fi o modalitate de relaxare atat pentru copii, cat si pentru parinti/bunici. 
Meniul este unul variat, exista o lista cu mai multe sortimente de fresh-uri si smoothie-uri, insa clientul isi poate alege fructele/legumele, astfel incat sa isi realizeze propria bautura. Preturile bauturilor vor varia intre 9-25 lei in functie de sortimentul si gramajul ales. 
Pentru inceput ne propunem sa achizitionam un aparat necesar realizarii bauturilor, iar cel de-al doilea va fi adus din locuinta proprie. 
Pentru inceput promovarea se va realiza prin intermediul paginilor online precum Facebook si Instagram si prin atasarea de afise in locatii de tipul scolilor, liceelor, salilor de fitness, dar si in cladiri de birouri. 
1.3 Viziunea, misiunea, scopul, obiectivele si activitatile afacerii propuse 
Pentru inceput afacerea se va rezuma doar la realizarea bauturilor, iar cu trecerea timpului in functie de cum va evolua afacerea, se doreste deschiderea unei noi locatii, extinderea primei locatii cu scopul realizarii unui spatiu de joaca pentru copii si achizitia unui autoturism pentru serviciul de delivery. 
Drept misiune, Fruit Land va depune toate eforturile necesare pentru a crea un loc unic unde clientii pot socializa intr-un mediu confortabil si relaxant in timp ce se bucura de cele mai bune bauturi sanatoase din oras. Dorim sa ii ajutam pe clientii nostri sa se elibereze de stresul acumulat zilnic, prin oferirea unei ambiante placute, o locatie placuta, cu personal prietenos si produse de inalta calitate. Cum am mai spus afacerea se va axa doar pe realizarea bauturilor sanatoase. Acestea vor fi realizate pe loc, in fata clientului si sunt destinate tuturor categoriilor de oameni. 
Scopul acestei afaceri este de a creste numarul persoanelor care sunt adepte unui stil de viata sanatos, tinand cont ca in ultima vreme numarul celor care se indreapta catre acest segment este intr-o continua crestere. 
Ca si obiective, firma isi doreste crearea unei imagini cat mai apreciate, cresterea veniturilor firmei, cresterea profitului, dar si extinderea pe piata tuturor categoriilor de oameni, de la copii pana la batrani. 
In realizarea obiectivelor, pentru inceput vom imparti mostre din respectivele bauturi in zonele mai populate din oras, cum ar fi intrarile in supermarket-uri, in institutiile de invatamant, dar si in primarie, iar pentru a ne identifica mai usor vom imprima pe eticheta sticlutei in care se vor afla bauturile, imaginea locatiei, insotita de adresa acesteia. In prima luna, in weekend vor fi organizate mici evenimente, saptamanal schimbandu-se tema, spre exemplu: in primul weekend, special pentru copii va fi invitat un clown, in cel de-al doilea weekend va avea loc un mic recital al unor cantareti locali, etc.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!