Plan de afaceri Party Planning SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1.1. Informatii generale 
1.2. Rezumatul ideii de afaceri 
Obiectul principal de activitate al S.C. Party Planning SRL este furnizarea de servicii de organizare a evenimentelor recreative si distractive. Firma se ocupa de planificarea si organizarea nuntilor, botezurilor si aniversarilor de la cele mai mici pana la cele mai importante detalii.
Motivul pentru care am ales sa dezvoltam o afacere de genul acesteia este acela ca suntem constienti de faptul ca a organiza un eveniment, de exemplu, o nunta, este o responsabilitate foarte mare, care presupune realizarea multor lucruri care ocupa mult timp, timp care, nu pentru toata lumea este disponibil.
1.3. Misiunea si obiectivele afacerii 
Misiunea acestei firme este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos, de buna calitate si bun gust, si, de a multumii clientii prin serviciille oferite.
Sa crestem prin grija deosebita pe care o aratam clientilor, angajatilor si partenerilor nostri de afaceri devenind un model de responsabilitate sociala, etica si corectitudine fata de mediul inconjurator.
Obiectivul firmei este de a-si folosi serviciile, forta financiara si angajamentul fata de ceilalti, prin management si prin angajati pentru a sustine cresterea companiei pe termen lung. 
Societatea noastra urmareste urmatoarele obiective strategice:
sa creasca cifra de afaceri de la an la an ;
sa se adapteze la cerintele pietei prin efectuarea de studii de marketing pentru prospectarea pietei si daca este nevoie introducerea unor noi servicii cerute de piata;
sa creasca nivelul de pregatire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregatire organizate de firma, pentru a face cunoscute angajatilor noile cerinte ale domeniului ;
sa-si extinda piata de desfacere.
ll. DESCRIEREA AFACERII PROPUSE
Aceasta idee se refera la o afacere in domeniul prestarii de servicii, mai precis organizare de evenimente, in principal nunti. Nuntile sunt evenimente esentiale in viata oamenilor si reprezinta un punct de pornire in viata de cuplu. Totodata, este un obicei universal raspandit, cu o continuitate de milenii si este putin probabil sa dispara. Prin urmare, nuntile sunt evenimente care vor dainui mereu, iar firma noastra isi propune sa le organizeze intr-o maniera ireprosabila si la un standard de calitate occidental.
2.1. Amplasarea firmei
Sediul societatii PARTY PLANNING S.R.L se afla in orasul Constanta, pe strada Rapsodiei, loc in care se gasesc birourile persoanelor de contact pentru a stabili orice eveniment ati dori sa organizam.Tot aici puteti vedea si alege din catalogul firmei accesoriile pentru eveniment si puteti afla preturile si discount-urile oferite de firma.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri Party Planning SRL.pptx

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!