Plan de afaceri Party Planning SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 26 în total
Mărime: 865.28KB (arhivat)
Publicat de: Elena B.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1.1. Informații generale

1.2. Rezumatul ideii de afaceri

Obiectul principal de activitate al S.C. Party Planning SRL este furnizarea de servicii de organizare a evenimentelor recreative si distractive. Firma se ocupa de planificarea si organizarea nuntilor, botezurilor si aniversarilor de la cele mai mici pana la cele mai importante detalii.

Motivul pentru care am ales sa dezvoltam o afacere de genul acesteia este acela ca suntem constienti de faptul ca a organiza un eveniment, de exemplu, o nunta, este o responsabilitate foarte mare, care presupune realizarea multor lucruri care ocupa mult timp, timp care, nu pentru toata lumea este disponibil.

1.3. Misiunea si obiectivele afacerii

Misiunea acestei firme este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos, de buna calitate si bun gust, si, de a multumii clientii prin serviciille oferite.

Sa crestem prin grija deosebita pe care o aratam clientilor, angajatilor si partenerilor nostri de afaceri devenind un model de responsabilitate sociala, etica si corectitudine fata de mediul inconjurator.

Obiectivul firmei este de a-si folosi serviciile, forta financiara si angajamentul fata de ceilalti, prin management si prin angajati pentru a sustine cresterea companiei pe termen lung.

Societatea noastra urmareste urmatoarele obiective strategice:

sa creasca cifra de afaceri de la an la an ;

sa se adapteze la cerintele pietei prin efectuarea de studii de marketing pentru prospectarea pietei si daca este nevoie introducerea unor noi servicii cerute de piata;

sa creasca nivelul de pregatire al personalului angajat prin efectuarea de cursuri de pregatire organizate de firma, pentru a face cunoscute angajatilor noile cerinte ale domeniului ;

sa-si extinda piata de desfacere.

ll. DESCRIEREA AFACERII PROPUSE

Această idee se referă la o afacere în domeniul prestării de servicii, mai precis organizare de evenimente, în principal nunți. Nunțile sunt evenimente esențiale în viața oamenilor și reprezintă un punct de pornire în viața de cuplu. Totodată, este un obicei universal raspandit, cu o continuitate de milenii și este puțin probabil să dispară. Prin urmare, nunțile sunt evenimente care vor dăinui mereu, iar firma noastră își propune să le organizeze într-o manieră ireproșabilă și la un standard de calitate occidental.

2.1. Amplasarea firmei

Sediul societatii PARTY PLANNING S.R.L se afla in orasul Constanța, pe strada Rapsodiei, loc in care se gasesc birourile persoanelor de contact pentru a stabili orice eveniment ati dori sa organizam.Tot aici puteti vedea si alege din catalogul firmei accesoriile pentru eveniment si puteti afla preturile si discount-urile oferite de firma.

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri Party Planning SRL.pptx

Ai nevoie de altceva?