Plan de Afaceri - SC Agneza SRL

Extras din proiect Cum descarc?

S.C "AGNEZA" S.R.L a fost infiintata in data de 25 mai 2009 in Brasov in apropierea taberelor Sinaia, Predeal si Busteni. Obiectul principal al firmei tine de obtinerea produselor de panificatie si vanzarea acestora. In primul an de functionare, brutaria a avut urmatoarele rezultate financiare: o cifra de afaceri medie de 10.000 RON lunar, o rata a profitului brut lunar de 15%, rata lichiditatii este foarte buna. 
Anul acesta ne-am propus sa extindem activitatea productiva in domeniul realizarii produselor de patiserie, si sa obtinem un contract cu cele trei tabere din apropiere pentru aprovizionarea acestora cu paine si alte produse de panificatie, respectiv patiserie.
Consideram ca aceasta firma va avea sanse de reusita deoarece intotdeauna a existat o cerere mare pentru produsele pe care le-am oferit pana acum si cele pe care le vom oferi in continuare.
Produsul principal oferit este painea alba, apoi painea integrala si la final produsele de patiserie.
Pentru ca produsele noastre sa aiba o vanzare buna trebuie ca faina folosita sa fie de calitate, sa aiba un procent redus de cennusa si sa fie pastrata in conditii corespunzaroare de umiditate.
Deoarece, painea este un produs de baza in alimentatie, consideram ca in viitor consumul nu va scadea, ci dimpotriva va creste o data cu diversificarea produselor de panificatie (paine cu cereale, paine cu susan, paine cu masline s.a ).
Obiectivele afacerii:
- marirea productiei de paine;
- crearea unei clientele fidele;
- extinderea afacerii. 
Principalii clienti vizati sunt turistii, vechii clienti ai brutariei existente in Brasov si organizatorii taberelor in urma contractelor semnate.
Enumerarea produselor
- paine alba 1 ron/buc
- chifle 50 bani/buc
- paine integrala 75 bani/buc
- franzela 30 bani/buc
- paine cu secara 2 lei / buc
- placinta cu branza 1 ron/buc
- strudel 1 ron/buc
- cozonac 10 ron/buc
- cornulete 5 ron/kg
- covrigi 50 bani/buc
- pateuri 8 ron/kg
- saleuri 9 ron/kg.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - SC Agneza SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!