Plan de Afaceri SC ErgoStyle SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1. Prezentare generala
S.C. ErgoStyle S.R.L. , forma juridica - societate cu raspundere limitata -, cu capital integral privat romanesc si avand ca asociati pe Focsa Laura si Enache Mihaela (studente ale Facultatii de Inginerie Tehnologica in cadrul Universitatii Transilvania Brasov) are ca principal obiectiv producerea de scaune ergonomice, dat fiind faptul ca pe piata brasoveana nu exista o fabrica producatoare de scaune ergonomice. Tocmai de aici a si pornit ideea noastra: de a crea un nume si un loc bine definit in orasul de la poalele Tampei.
Ideea de a realiza scaune ergonomice nu este una noua, insa firma noastra cauta acel ceva care sa o propulseze inainte, acel ceva care se numeste si astazi calitate si profesionalism, dorind sa realizeze scaune personalizate. Pentru inceput vom desfasura o activitate de dimensiuni reduse, o activitate de ambalare si asamblare, desfasurata intr-un spatiu restrans , pe care il vom inchiria, interesul fiind sa ne facem cunoscuti cu produse de calitate si la preturi relativ scazute, urmand ca pe viitor sa ne extindem, sa ne ridicam propria noastra hala si sa desfasuram cu succes activitatea.
2. Scopul si obiectul de activitate al societatii
S.C. ErgoStyle S.R.L. este o societate specializata in proiectarea si fabricatia scaunelor ergonomice, preocuparea noastra permanenta fiind extinderea gamei de produse, in vederea plierii pe cerintele tot mai diversificate ale pietei, precum si imbunatatirea continua a calitatii mobilierului pe care il producem. 
S.C. ErgoStyle S.R.L. are o oferta ce acopera 3 domenii : 
Scaune Ergonomice De Birou;
Scaune Ergonomice Pentru Institutii De Invatamant;
Scaune Ergonomice pentru regim Hotelier si Baruri
Scopul societatii este de a genera profit prin realizarea activitatilor cuprinse in obiectul ei de activitate.
Dintre cele mai importante activitati desfasurate de catre ErgoStyle S.R.L., care corespund cu codificarile utilizare in planul de conturi contabil se numara urmatoarele:
o Producerea si asamblarea scaunelor ergonomice
o Personalizarea tapitariilor
o Alte activitati anexe de transport
o Alte activitati de servicii prestate pe baza de comanda catre persoane fizice sau juridice
3. Obiectivele firmei 
a). Obiective pe termen lung
o Acoperirea unor segmente din piata externa prin incheierea de contracte pentru executari de lucrari si prestari servicii
o Investitii in vederea achizitionarii de masini si utilaje de ultima generatie, pentru cresterea prductivitatii muncii si reducerea costurilor
b). Obiective pe termen mediu
o Imbunatatirea continua a metodelor utilizate in procesul de producere, proiectare, montare, personalizare
o Imbunatatirea conditiilor de munca, modernizarea si innoirea dotarilor din sectoarele de lucru
o Analiza neconfomitatilor de la toate nivelurile organizatiei si dezvoltarea de actiuni preventive si corective
o Dotarea cu calculatore de ultima generatie, in vederea proiectarii unor modele revolutionare de scaune ergonomice si dotarea cu softul necesar 
o Largirea volumului activitatii productive, care va ocupa 75% din capacitatea de productie a Societatii, restul de 25% fiind acoperit de activitatea de servicii;
c). Obiectve pe termen scurt 
o Respectarea clauzelor contractuale din contractele incheiate cu furnizorii de materii prime si materiale, dar si cu beneficiarii, prin finalizarea proiectelor luate in angajament
o Crearea unei clientele stabila atat pentru activitatea de prestari servicii cat si pentru activitatea de productie;
o Atingerea unui grad de utilizare a capacitatii de productie de 75 % ;
5. Conducerea si personalul societatii
1. Echipa manageriala
Societatea va fi condusa de patronul acesteia si de un contabil .
Managerul va coordona intreaga activitate, va angaja si controla personalul, se va ocupa direct de problemele de productie, precum si de contractare pentru aprovizionare si desfacere.
Mentionam ca managerul are o experienta de conducere de 15 de ani intr-o intreprindere industriala si de asemenea are experienta ca tehnician specialist in industria mobiliara.
Contabilul care va tine evidentele financiare si contabile ale firmei, are o vasta experienta in domeniu lucrand anterior ca sef-contabil la o societate cu profil asemanator, in prezent fiind si contabilul magazinului. 
2. Personalul direct productiv
Personalul de care dispune societatea noastra este instruit cu studii superioare in domeniul ingineriei, managementului, marketing si juridic pentru realizarea unei bune compatibilitati intre conducere si subordonatii firmei
Numarul de angajati e prevazut a fi in jur de aproximativ 7 angajati calificati in toate meseriile necesare activitatii societatii:
o o persoana tapitare
o o persoana taiere stofa , pregatire tapitare 
o o persoana montare scaun si punere in cutii
o un croitor
o un gestionar
o o secretara
o un agent


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri SC ErgoStyle SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!