Plan de Afaceri - SC Profitub SRL

Extras din proiect Cum descarc?

1. INTRODUCERE
Piaţa ca şi mecanism de reglare al funcţionării economiei are un impact complex şi permanent asupra deciziilor libere şi autonome ale agenţilor economici privind opţiunile în alocarea , diminuarea resurselor şi a investiţiilor, respectiv eficienţa utilizării lor ân vederea asigurării marjei concurenţiale , a viabilităţii. În acest context , s-a definit ca necesitate şi utilitate , analiza economico – financiară ca instrument de supraveghere a activităţilor şi performanţelor ei , inclusiv cu luarea în considerare a variabilelor probabile ale pieţei.
In elaborarea strategiilor inteprinderilor existente trebuie să se pornească de la cunoaşterea exactă a situaţiei economico-financiară. De asemenea o “radiografie” a principalelor aspecte , este mai mult decât necesară , în prezent şi în viitorul apropiat .
Se pot pune astfel în evidenţă nu numai evoluţia corelativă a acestor fenomene , dar şi măsurarea influenţei diverşilor factori care le determină.
2. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI
S.C. ProfiTub S.R.L. îşi deşfăşoară activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societăţi care activează în domeniul producerii de ţevi sudate longitudinal , ţevi zincate şi profile din oţel de diferite forme şi dimensiuni, în ţară dar şi în perspectiva extinderii pe plan internaţional, cu o ofertă adresată atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice.
Ca o evoluţie firească în dezvoltarea afacerii , se doreşte o diversificare a activităţii, şi astfel satisfacerea creşterii cererii înregistrate în cadrul pieţei de consum. În spatele tuturor realizărilor stă o echipă de oameni foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, care acordă o importanţă deosebită atât perfecţionarii profesionale continuue,cât şi menţinerii unui contact permanent cu clienţii pentru a cunoaşte cerinţele acestora şi pentru a veni în întâmpinarea lor cu soluţii originale.
3. DATELE DE INDENTIFICARE ALE FIRMEI
Societatea comercială din punct de vedere al formei se doreşte a fi “societate cu răspundere limitată” SRL
- Denumirea firmei : S.C. ProfiTub S.R.L.;
- Are ca principal obiect de activitate producţia de ţevi din oţel sudate longitudinal , ţevi zincate si profile din oţel de diferite forme şi dimensiuni;
- Capital social 1500 RON 
- Obiectivul principal de activitatea este producţia de ţevi din oţel sudate longitudinal , cod CAEN – 2599 ;
- Sediul societăţii : Galaţi , str. Brăilei , nr. 208
- Număr registru comerţului: se va aloca
- 1 asociat
4. DESCRIEREA AFACERII
Firma noastra are toate şansele să devină una de succes , fiind singura firmă din zona Galaţi care se ocupă cu o producţie atât de variată a produselor din oţel , şi nu în ultimul rând , preţurile practicate sunt foarte atractive.
Apelând la firma noastră , clienţii se pot bucura de calitatea produselor pe care noi le producem.
Capitalul necesar iniţierii afacerii este evaluat la 200.000 Ron, cheltuieli de lansare, costul utilajelor , a echipamentelor, a mobilierului şi mijloacelor de transport, şi cheltuielile previzionate a fi făcute în prima lună de deşfăşurare a activităţii.
Forma juridică SRL a fost considerată cea mai potrivită din următoarele motive:
- Răspundere limitată a asociaţilor 
- Capitalul social al firmei este distinct de cel al asociaţilor
- Capital social redus
Dezavantajul principal prezentat de o astfel de forma juridică : obiect limitat de activitate nu constituie un impediment pentru scopul propus.
Această firmă are un sediu in Galaţi , str. Brailei , nr. 208 , loc în care putem găsi birourile persoanelor de contact , pentru a stabili noi comenzi pentru produsele noastre. Tot aici putem vedea şi alege din catalogul firmei produselor pe care le producem , preţurile şi discount-urile oferite de firmă în funcţie complexitatea comenzii.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de Afaceri - SC Profitub SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!