Plan de afaceri - SC VanderLand SRL

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Date generale despre firma
II. Descrierea afacerii
III. Prezentarea produsului/serviciului
IV. Marketing
V. Previziuni financiare


Extras din proiect Cum descarc?

I. DATE GENERALE DESPRE FIRMA
1) Denumirea societatii: S.C. VanderLand S.R.L., cu sediul social in Loc. Segarcea, judetul Dolj, Str. Unirii, nr. 4, cod postal 205400.
2) Nr. inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului: Firma este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J16/ 9894/ 23.03.2018, avand Codul unic de inregistrare 94735670 
3) Tipul de activitate: 
01 Agricultura, vanatoare si servicii anexe 
Aceasta diviziune distinge doua activitati de baza: productia vegetala si productia animaliera. Aceasta diviziune include si agricultura organica, precum si cresterea plantelor si animalelor modificate genetic. Se includ activitati de productie vegetala pe cimp si in sere. Sunt incluse de asemenea activitati de servicii aferente agriculturii, vanatorii si alte activitati conexe. Se accepta faptul ca multe expoatatii agricole au o productie echilibrata ce cuprinde atat produse vegetale cat si animale si ca ar fi arbitrar sa le clasificam intr-o categorie sau alta. Activitatea agricola exclude orice prelucrare ulterioara a produselor agricole (clasificate in diviziunile 10, 11 si 12), in afara de cea necesara pregatirii lor pentru vanzarea primara. Pregatirea pentru vanzarea primara este inclusa aici. Diviziunea exclude activitatile de amenajare a terenului (de ex: terasarea terenului agricol, drenarea, pregatirea orezariilor etc.) precum si activitatile desfasurate de achizitori si asociatiile cooperatiste angajate in comercializarea produselor agricole.
4) Obiectul de activitate
Domeniul principal de activitate corespunde grupei 012 Cultivarea plantelor din culturi permanente avand activitatea principala codificata la clasa CAEN 0128 Cultivarea condimentelor, plantelor aromatice, medicinale si a plantelor de uz farmaceutic.
Pe masura dezvoltarii, societatea isi propune realizarea altor activitati secundare cum ar fi: 
2042 Fabricarea parfumurilor si a produselor cosmetice (de toaleta) 
2053 Fabricarea uleiurilor esentiale
2120 Fabricarea preparatelor farmaceutice
4645 Comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie
4775 Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate
5) Natura capitalului: Autohton
6) Asociati, actionari principali
Nume si prenume Data nasterii Adresa : Stare civila :
Str. Unirii nr. 32 Necasatorit
7) Forma juridica: Societate cu raspundere nelimitata
8) Capitalului social al firmei la infiintare era de 200 RON si constituit prin aport in numerar, divizat in 20 parti sociale. 
9) Administratorii societatii:
Conform informatiilor furnizate catre Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Dolj, administratorul societatii este.
10) Informatii referitoare la locul desfasurarii activitatii:
Sediul social al societatii este in localitatea Segarcea Strada Unirii nr.4, cod postal 205400,Dolj. Sediul societatii poate fi mutat in alta localitate din tara in baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor, conform prevederilor Legii 31/1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Un sediu secundar este localizat in Mun. Craiova, str. Dezrobirii, nr. 83, judetul Dolj.


Fisiere în arhivă (1):

  • Plan de afaceri - SC VanderLand SRL.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!