Politica de Securitate in Cadrul R.A.J.A.C Iasi

Extras din proiect Cum descarc?

Politica de securitate in cadrul R.A.J.A.C Iasi
1. Prezentarea organizatiei
Regia Autonoma Judeteana Apa - Canal Iasi este o regie de interes judetean subordonata Consiliului Judetean Iasi si care isi desfasoara activitatea pe baza de gestiune proprie si autonomie financiara.
Avand in vedere cerintele actuale ale societatii prin care se impune transparenta asupra activitatilor si proceselor desfasurate in cadrul organizatiei, un management adecvat, sprijinit in luarea deciziilor pe o serie de indicatori de performanta calitativi si cantitativi, implementarea si certificarea sistemului de management a calitatii este "motorul" prin care, conform misiunii si obiectivelor strategice ale top managementului, RAJAC Iasi si-a facut publica intentia de a actiona pe toate planurile in vederea satisfacerii cerintelor clientilor organizatiei.
Denumirea regiei: Regia Autonoma Judeteana Apa - Canal Iasi
Adresa regiei este: Iasi, Mihail Costachescu nr. 6
Misiunea firmei este: Furnizarea continua si in mod eficient a unor servicii de calitate, tuturor clientilor!
Misiunea R.A.J.A.C. Iasi se circumscrie tendin!tei de transparenta si deschidere spre exterior promovata de catre regia noastra. 
Inca de la captarea apei si pana la distributia ei catre clienti, noi controlam fiecare stadiu de productie, dorinta fiind furnizarea continua si in mod eficient a unor servicii de calitate tuturor clientilor.
Obiectivele regiei: Managementul defineste obiectivul prin prisma rezultatului viitor ce se doreste a fi obtinut dublat de actiunile specifice orientate in scopul atingerii respectivului. Obiectivele unei firme pot fi definite intr-un context mai larg atunci cand se are in vedere organizatia in ansamblul ei (asa-numitele obiective organizationale sau strategice) sau pot viza diferite unitati de afaceri, domenii functionale, departamente sau locuri de munca din structura organizatorica a firmei.
Obiectivele strategice pe termen scurt sunt:
- Alimentarea cu apa potabila si industriala a tuturor clientilor, in regim continuu (24ore/24 ore), la nivelul de calitate corespunzator standardelor europene si la preturi accesibile.
- Dezvoltarea resurselor umane.
- Obtinerea unei marje optimale de profit, care sa permita dezvoltarea in continuare a ac!tivitatilor, rambursarea creditelor si stimularea personalului.
- Reorientarea catre clienti a activitatilor companiei, implicand informarea, transparenta, cointeresarea, educarea acestora.
Obiectivele strategice pe termen lung sunt:
- Colectarea tuturor apelor uzate prin reteaua de canalizare, epurarea acestora si trata!rea namolurilor, cu respectarea standardelor europene de calitate. 
- Dezvoltarea activitatilor de proiectare, lucrari tehnico-edilitare, contorizare si consulting.
- Extinderea in regiunea Moldovei a serviciilor furnizate de companie.
Strategia activitatii desfasurate de R.A.J.A.C. Iasi se circumscrie tendin!tei de transparenta si deschidere spre exterior promovata de catre regia noastra. 
Strategia regiei are ca punct de plecare asigurarea unei conduceri eficiente si profesioniste, astfel incat acestea sa furnizeze populatiei servicii de calitate.
Regia sprijina prin masuri administrative si economice pentru dezvoltarea si imbunatatirea cantitativa si calitativa a serviciilor precum si a infrastructurii edilitar-urbane a municipiului Iasi.
Strategia regiei include dezvoltarea unor programe de investitii cu finantare internationale si in acest sens avem proiecte I.S.P.A. (Instrumente Structurale de Preaderare la Uniunea Europeana) in derulare.
Se examineaza periodic starea serviciilor regiei si se stabilesc masuri pentru dezvoltarea durabila si cresterea calitatii acestora corespunzator cerintelor utilizatorilor si nevoilor localitatii, pe baza unor strategii specifice ce vizeaza modernizarea infrastructurii alimentarii cu apa.
In concluzie, pentru stabilirea strategiei regiei trebuie acordata atentie calitatii serviciilor oferite, dar si incasarii contravalorii serviciilor prestate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Politica de Securitate in Cadrul R.A.J.A.C Iasi.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!