Prezentarea Afacerii Simausrom Petrila

Cuprins proiect Cum descarc?

MEDIUL AFACERII 
1.1.Descrierea afacerii 
1.2.Produsul
1.3.Piata 
1.4.Localizarea afacerii
1.5.Concurenta
1.6.Managementul firmei
1.7.Personalul
II.ORGANIZAREA INTERNA A AFACERII 
2.1.Metoda de fabricatie
2.2.Analiza Swot
III.ANALIZA FINANCIARA
IV.STRATEGII RECOMANDATE PENTRU VIITOR 
V.CONCLUZII 
VI.BIBLIOGRAFIE


Extras din proiect Cum descarc?

I.MEDIUL AFACERII
1.1.Descrierea afacerii
Societatea Comerciala Simausrom Petrila a fost infiintata si inregistrata la Registrul Comertului sub Nr. J20/1446/1993.Sediul firmei se afla in orasul Petrila, Strada Jiului, Nr. 11.Principalul obiect de activitate il constituie productia de mobilier , de accesorii de mobilier , de accesorii metalice pentru mobilier,confectii metalice din aluminiu si inox,mic mobilier,balustrade din inox si comert cu profile din aluminiu pentru mobilier si accesorii.Exista accesorii pentru mobila extrem de utile si necesare, dar care nu sunt inca suficient de cunoscute si promovate. Firma Simausrom s-a deosebit intodeauna fata de concurenta sa prin noutatate si calitate pe piata de accesorii de mobilier.
A cautat colaborarea cu clienti de elita din Germania, Austria, Danemarca, Italia pentru accesorii de mobila pe care le distribuie oferind astfel posibilitatea clientilor sai de a se remarca si diferentia prin inovatie, functionalitate si calitate .
1.2.Produsul
Linia mobilierului este moderna, usor de pozitionat in orice spatiu gratie materialelor si accesoriilor de cea mai buna calitate, care confera un grad ridicat de suplete si adaptabilitate in conformitate cu cerintele din ce in ce mai exigente ale pietei .Mobilierul unicat produs de Simausrom este modulat, confortabil, produs intr-o gama larga de culori, putand fi personalizat in functie de dorintele si spatiul disponibil al clientilor.Mobilierul se executa in functie de cerintele clientilor, dupa modele proprii sau dupa alte exemple, iar in urma masuratorilor care se fac la domiciliu , se primesc indicatii atat din partea celui care se ocupa de executarea mobilierului, cat si din partea clientului, astfel incat sa rezulte un mobilier de exceptie, de calitate si durabil .Accesoriile de mobilier sunt reprezentate de picioare mobilier, manere, butoni , iar mobilierul este reprezentat de mobile, dressinguri, masute, birouri, cuiere, etc. Picioarele de mobilier se executa la diferite inaltimi intr-o gama foarte variata. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate (importate din Austria) iar design-ul este unul modern si elegant. Se executa mai multe modele (rotunde, ovale, patrate, dreptunghiulare) de diferite dimensiuni.Materialele utilizate in procesul de productie sunt : inox, aluminiu, alama, lemn, otel. 
Simausrom propune sa isi dezvolte activitatea prin adaugarea de produse care sa se potriveasca atat cerintelor cat si conjuncturii , ca urmare, aparitia ultimei colectiii Meru, astfel:
-Collection 110 : formele clare, materialele de cea mai buna calitate, confera colectiei MC 110 un design si fiabilitate aparte . Tapiteria cu arcuri integrate si diversitatea materialelor acopera aproape orice dorinta a clientului . Mobilierul este disponibil in inox satinat, culori si dimensiuni diverse .
-Collection 120 : a fost conceputa pentru a se integra in diverse medii . Cu toata afinitatea pentru spatii de birouri si Sali de conferinta se potriveste perfect si in spatiile de locuit si servit masa . Mobilierul este disponibil in inox satinat, culori si dimensiuni diverse .


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Afacerii Simausrom Petrila.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!