Prezentarea Societatii Comerciale Almera International SRL Galati

Extras din proiect Cum descarc?

1. Scurt istoric si obiectul de activitate
Denumirea societatii este S.C. Almera International S.R.L. Galati.
S.C. Almera International S.R.L. Galati este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate cu regim limitat de interes public.
Sediul societatii este in Romania, municipiul Galati, Str. Henri Coanda, nr. 52.
Durata societatii este nelimitata incepand cu data inscrierii la Registrul Comertului.
Societatea a fost inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului din judetul Galati sub nr. J 17/1024/1996 si are codul unic de identificare fiscala cu nr. R 8574566
Intregul patrimoniu al S.C. "ALMERA INTERNATIONAL" S.R.L. Galati face obiectul unor contracte de asigurare, pentru fiecare parte a acestuia fiind acoperite riscurile specifice (calamitati naturale, furt, responsabilitate civica etc.).
Sub aspectul utilizarii fortei de munca, societatea are incheiate contracte individuale de munca cu salariatii sai, in baza contractului colectiv de munca intre reprezentantii conducerii si C.N.S.L.R. Fratia.
Salariile, contributiile la fondul de pensii, de asigurari sociale, de plata a ajutoarelor de somaj sunt platite la zi. Nu au fost conflicte de munca ca urmare a unor revendicari ale salariatilor.
Infiintata in anul 1996, S.C. "ALMERA INTERNATIONAL" S.R.L. Galati activeaza in domeniul industriei alimentare si are ca obiect principal de activitate productia, comercializarea si import-exportul produselor alimentare. Initial, societatea a desfasurat o activitate de comert exterior cu produse alimentare, importand lapte praf, grasimi vegetale, arahide zdrobite, etc si exportand glazuri de ciocolata, tablete si figurine din ciocolata, grasimi vegetale aromatizate pentru inghetata etc.
Rezultatul experientei acumulate in activitatea de comert exterior, cunoasterea cu exactitate a pietei materiilor prime pentru inghetata si dorinta de crestere a calitatii produselor exportate si de marire a profitului au condus la infiintarea fabricii de ciocolata. In acest scop, S.C. "ALMERA INTERNATIONAL" S.R.L. Galati a incheiat un contract de asociere in participatiune cu S.C. "REGAL" S.A. Galati in baza caruia a fost preluat un spatiu de fabricatie in Galati, strada Henri Coanda nr. 52 si au fost achizitionate o serie de utilaje specifice industriei alimentare. Ulterior, acest contract a fost transformat in contract de leasing imobiliar prin novatie, cu clauza ferma de cumparare (contractul nr. 1545 din 30.04.1999).
2. Capitalul social si actiunile
Capitalul social al S.C. Almera International S.R.L. Galati este in valoare de 231.700.000 lei.
Capitalul social este impartit in 9.268 actiuni in valoare egala de 25.000 lei fiecare. Actiunile sunt numerotate de la 1 la 9.268.
Capitalul este subscris si varsat integral. La constituire, S.C. Almera International S.R.L., a avut un capital social de 70.000.000 lei, subscris si varsat integral de actionari si asociati, astfel:
Tabel nr. 1 
Actionar Capital social
-mii lei - Nr. actiuni
val. nominala 25.000 lei Procent
%
Actionari persoane fizice si juridice 61.374.200 2455 87,68
Asociatia salariatilor si membrilor conducerii "Pangal" 7.935.000 317 11,34
Rest la dispozitia societatii 690.800 28 0,98
TOTAL: 70.000.000 2800 100
Capitalul social poate fi majorat prin aport in numerar sau natura al salariatilor sau altor persoane fizice sau juridice, romane sau straine cu aprobarea Adunarii Generale a Actionarilor, conform legii.
Societatea poate emite obligatiuni nominative sau la purtator. Valoarea nominala a unei obligatiuni nu poate fi mai mica de 25.000 lei.
Pentru obligatiunile convertibile in actiuni, valoarea nominala a acestora trebuie sa fie egala cu cea a actiunilor.
Actiunile sunt indivizibile. Societatea nu cunoaste decat un singur actionar pentru fiecare actiune. Cota parte din profitul realizat de societate ce se va plati fiecarui asociat constituie divident.
Dividendele se vor plati asociatilor proportional cu cota de participare la capitalul social varsat.
Obligatiunile sociale ale unitatii sunt garantate cu patrimoniul societatii, iar actionarii raspund in limita valorii actiunilor pe care le detin.
Patrimoniul societatii nu poate fi grevat de datorii sau alte obligatii personale ale actionarilor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Societatii Comerciale Almera International SRL Galati.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!