Program turistic internațional Malta

Cuprins proiect Cum descarc?

Capitolul I - Alegerea tipului de program turistic international 
1.1 Titlul programului turistic international 
1.2 Tara in care se desfasoara programul turistic international
1.3 Piata tinta
1.4 Definirea formei de turism 
1.5 Perioada in care se desfasoara programul turistic international 
Capitolul II - Modalitatea de realizare a programului turistic 
2.1 Transportul
2.2 Cazarea 
2.3 Alimentatia 
2.4 Agrementul 
2.5 Programul turistic 
Capitolul III - Analiza de pret 
Capitolul IV - Modalitatile de promovare a produsului turistic international


Extras din proiect Cum descarc?

Capitolul I -  Alegerea tipului de program touristic international
1.1 Titlul programului turistic
Circuit turistic Malta- Istoria Malteza
1.2 Tara in care se desfasoara programul turistic international
Malta, oficial denumita Republica Malta, este o tara insulara din Europa de Sud, formata dintr-un arhipelag de trei insule in Marea Mediterana: Malta, Gozo si Comino. Malta este cea mai mare insula si centrul cultural, comercial si administrativ. Gozo este a doua cea mai mare insula si este mai rurala, caracterizata prin pescuit, turism, mestesuguri si agricultura. Comino, cel mai mic dintre trio, are un hotel si este in mare parte nelocuit. 
Acesta se afla la 80 km sud de Italia, la 284 km la est de Tunisia, si la 333 km nord de Libia. Tara acopera doar putin peste 316 km2, si are o populatie sub 450.000 de locuitori. Capitala Maltei este Valletta, care, cu 0,8 km2, este cea mai mica capitala nationala din Uniunea Europeana. Malta are doua limbi oficiale: malteza si engleza. Moneda oficiala este euro.
Fusul orar este UTC +1, UTC +2, adica cu o ora in urma fata de Romania. 
Cetatenii romani pot calatorii in Malta fara viza, in baza pasaportului sau a cartii de identitate.
In Malta Se foloseste sistemul de mufe dreptunghiulare cu trei pini, ca in Marea Britanie, iar adaptorii sunt foarte usor de gasit.
In Malta si Gozo, conducerea este pe partea stanga. Daca intentionati sa inchiriati o masina sau un vehicul in Malta, este recomandat sa va faceti o asigurare completa. Permisele de conducere nationale sau internationale sunt acceptate. 
Numerele de telefon din Malta folosesc prefixul +356, iar retelele de telefonie mobile sunt: Vodafone, Go si Melita
Consulul Onorific al Romaniei in Republica Malta este Cristina Farrugia, consulatul se afla la adresa 12 Tigne Street, Tigne Place, Sliema, Malta, iar datele de contact ale acestuia sunt: telefon: (00356) 99512538 si e-mail: consul@hcromaniamalta.com. 
Malta are un climat mediteranean cu ierni foarte blande si veri calde pana la fierbinti. Ploaia apare mai ales toamna si iarna, vara fiind, in general uscata. Potrivit International Living, Malta este tara cu cea mai buna clima din lume. Verile sunt calde, uscate si foarte insorite. Temperaturile din timpul verii sunt adesea atenuate de racirea brizei marine. Primavara si toamna sunt mai racoroase, cu exceptia cazului in care ocazionalul vant Scirocco din Africa aduce temperaturi si umiditate in mod rezonabil. Iernile sunt blande, cu ocazii scurte de racire provocate de vanturile de nord si nord-est din Europa Centrala. Precipitatiile anuale sunt scazute, cu o medie de 568 mm pe an. Scaldarea in mare este foarte posibila chiar in lunile ,,de iarna", iar sezonul maxim al plajei poate dura pana la mijlocul pana la sfarsitul lunii octombrie. 
Cu vreme superba si insorita, plaje atractive, o viata de noapte infloritoare si 7.000 de ani de istorie intriganta, sunt multe de vazut si de facut in Malta.
1.3 Piata tinta
Acest pachet turistic este destinat adultilor cu venituri ridicate, dornici sa descopere istoria si cultura din minunata tara, Malta. Aici vor putea admira situri arheologice uimitoare, palate pline de elegant, dar si biserici impresionante. 
1.4 Definirea formei de turism 
Turismul cultural -  istoric abordeaza cultura unei regiuni,in special valorile ei artistice. Turismul cultural include turismul in regiunile urbane,in special orase mari,istorice si obiective culturale(muzee si teatre).
O abordare, axata pe organizarea produsului turistic cultural, mentioneaza faptul ca, pentru ca o calatorie sa fie inclusa in sfera turismului cultural, ea trebuie sa respecte anumite conditii:
-  sa fie motivata de dorinta de cunoastere;
-  sa aiba loc consumul unui produs turistic cu semnificatie culturala (monument, opera de arta, spectacol etc );
-  sa presupuna interventia unui mediator - persoana, document, material audio-vizual - care sa puna in valoare produsul cultural.
Turismul si cultura au fost mereu foarte apropiate in Europa,aceasta fiind tot timpul o destinatie importanta pentru cei atrasi de cultura sa bogata si mostenirile istorice.Ba mai mult mostenirea Europei reprezinta una dintre cele mai importante mosteniri producatoare de turism.
1.5.Perioada in care se desfasoara programul turistic international 
Perioada in care se desfasoara programul touristic international este 18.03.2021-25.03.2021. Plecarea se face joi dupamiaza, iar sosirea joi seara. Am ales aceasta perioada, deoarece temperaturile sunt ideale pentru o plimbarea pe strazile oraselor pline de istorie ale Maltei si viziterea castelelor, cetatilor si muzeelor din aceasta tara uimitoare.
ANEXA 1- Harta destinatiei turistice


Fisiere în arhivă (1):

  • Program turistic international Malta.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!