Proiect Economic

Cuprins proiect Cum descarc?

CAP.1. Rezumat si concluzii.pag 3
CAP.2. Prezentarea contextului sectorial.pag 4
CAP.3. Caracterizarea agentului economic.pag 5
3.1. Date de identificare.pag 5
3.2. Obiectul de activitate.pag 5
3.3. Descrirea activitatii.pag 5
3.4. Patrimoniul si potentialul tehnico-productiv.pag 6 
3.5. Managementul si utilizarea resurselor umane.pag 7 
3.6. Diagnosticul economico-financiar.pag 9 
3.7. Evaluarea generala a societatii.pag 10
3.8. Startegia societatii.pag 12
CAP.4. Piete si marketing.pag 13 
CAP.5. Evaluarea activitatii viitoare.pag 25
CAP.6. Costul proiectului si planul de finantare.pag 27
CAP. 7. Analiza economico-financiara.pag 28
ANEXE.pag 29


Extras din proiect Cum descarc?

1. Rezumat si concluizii 
Amenajarea piscicola LOZOVA crescatorie are ca profil de activitate dezvoltarea si microprodutia materialului piscicol.
Administratorul societatii este domnul Popa Dumitru, adresa fiind: strada Crizantemelor nr.2A, Galati, iar locatia pentru amenajarea piscicola este comuna Branistea, judetul Galati.
Amenajarea piscicola functioneaza din anul 1991, an in care administratorul a preluat ferma piscicola Pescogal de la Branistea care este compusa din trei unitati:
1.Lozova, care este amplasata pe teritoriul administrativ al comunei Branistea, in aval de acumularea Lozova, in afara perimetrului construibil. 
2.Potcoava,care este situata pe tritoriul administrativ al comunei Branistea in incinta indiguita Tudor Vladimirescu-Branistea, in afara perimetrului construibil 
3.Iaz Potarnichea care este amplasat in comuna Pechea.
Pentru ca productia sa fie in continua crestere si la standarde cat mai ridicate si mai apropiate de cele ale Uniunii Europene, administratorul a luat hotararea de a apela la un credit acordat prin programul Fermierul, de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in valoare de 300.000 lei. Termrnul de restituire integral este de 3 ani.
Acest credit are ca scop principal investitii si retehnologizarea amenajarii piscicole prin achizitionarea de noi utilaje mai perfomante pentru a le inlocui pe cele deja existente.
2. Prezentarea contextului sectorial 
In tara noastra exista o variata si bogata retea hidrografica, ceea ca face posibil sporirea simtitoare a produselor piscicole. Prin amenajari de iazuri, helesteie, bazine de acumulare se poate contribui substantial la cresterea productiei piscicole din apele continentale.
Ritmul accelerat de dezvoltare multilateral al tarii noastre a impus si sectorului pescaresc necesitatea unei rationalizari a economiei piscicole atat calitativ cat si cantitativ.
In trecut, productia piscicola din tara noastra era generata de apele natural situate in special in Lunca si Delta Dunarii. Odata insa cu indiguirea Dunarii si redarii agriculturii unor mari suprafete de din regiunea inundabila, sectorul pescaresc si-a orientat activitatea prin amenajarea de gospodarii piscicole pe terenuri improprii exploatatiilor agricole, care au devenit apoi crescatorii sau pepiniere foarte rentabile.
Conform statisticilor FAO, in perioasa 1950-2010, productia totala mondiala a pescuitului si acvaculturii a crescut de la 20 milioane tone in 1950 la 150 milioane tone in 2008. Cresterea continua din ultimele decenii a capturilor de peste in mari si oceane se explica atat ca urmare a modernizarii navelor, utilajelor de pescuit, cat si ca urmare a exploatarii unor zone noi, cu specii noi, precum si a exploatarii pestelui de mici dimensiuni ( pentru a fi transformat in faina furajera). 
Capturile de peste din tara noastra au un caracter constant in ultimii ani, ceea ce ne duce cu gandul la faptul ca ar trebui saa se faca mai multe investitii in acest domeniu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Economic.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!