Proiect Magazin - SC Happy Bride SRL

Extras din proiect Cum descarc?

Sediul firmei este situat in centrul Iasului, pe str. Anastasie PANU , nr. 35. Pe langa sediu, firma mai are un depozit si 3 magazine , situate in principalele zone ale orasului:
? Str. Podul ROS nr. 10;
? Str. Garii nr. 18;
? Bd. Tudor Vladimirescu nr. 30 ;
Marfurile comercializate sunt :
- rochii de mireasa;
- accesorii pentru mirese: manusi (scurte sau lungi), voaluri (de dimensiuni normale, pana la nivelul umerilor, sau voaluri cu trena), bolero-uri , gentute si pernute, jartiere, ace de par, coliere si cercei;
- accesorii pentru miri: cravate, papioane, camasi, lavaliere, butoni de diferite modele, nuante;
Dorim sa oferim o gama variata de produse pentru satisfacerea diverselor gusturi ale clientilor ce vin in magazinele noastre.
Piata tinta a companiei noastre este reprezentata de tinerele cupluri, adresata in special doamnisoarelor, din Iasi si din regiunea de N-E a tarii, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, apartinand claselor sociale medii si inalte, din cauza preturi diversificate, care au in vedere casatoria in viitorul apropiat.
2. Barierele la intrarea si la iesirea de pe piata
Ca orice societate proaspat infiintata, S.C Happy Bride S.R.L se confrunta cu bariere la intrarea pe piata, privind formarea fondului de investitii si dificultatea obtinerii imprumuturilor necesare, concurenta puternica reprezentata de firme care isi desfasoara activitatea in Iasi (LOOKXURY, situata in centrul civic al orasului) si in Moldova (Novela Style, Casa Maris, Darfil, cu centre de vanzare in Botosani, Bacau, Vaslui si Suceava). De asemenea, un alt factor care poate impiedica obtinerea unui profit din care sa ne putem onora platile catre creditori si sa putem beneficia in continuare de lichiditati in vederea stocarii marfurilor si extinderea treptata a activitatii este recesiunea mondiala care a afectat si piata Romaniei. Acest ultim factor poate avea o consecinta dubla: este un dezavantaj pentru firma noastra deoarece vom patrunde destul de greu pe piata, dar poate constitui si un dezavantaj din punct de vedere concurential, intrucat firmele noi care vor dori sa se lanseze vor intampina dificultati in atragerea partilor din cotele noastre de piata.
Privind fiscalitatea din Romania, la infiintarea unei firme sunt necesare aproximativ 21 de zile pentru a obtine actele necesare desfasurarii activitatii unei persoane juridice. Astfel, putem enumera printre barierele la intrare si obtinerea actelor de identificare fiscala, depunerea documentelor la Registrul Comertului pentru obtinerea certificatului de inregistrare fiscala, avizelor, acordarea pesonalitatii juridice. Perioada de aproximativ 35 de zile cat dureaza finalizarea documentatiei pentru o societate pe actiuni este prea mare, comparativ cu celelalte tari europene (necesar mare de timp).
Bariere la iesirea de pe piata: la scoaterea din evidenta fiscala a unei societati, orice administrator al acesteia trebuie sa plateasca o suma de bani, care variaza in functie de domeniul de activitate, ajungand uneori sa depaseasca profitul pe o anumita perioada. De aceea, cand se ajunge intr-o asemenea situatie este mai bine sa alegem varianta adaugarii unui alt obiectiv de activitate in contractul societatii sau sa o predam altei persoane, aceasta beneficiind de notorietatea firmei noastre si de profitul inregistrat anterior pe site-urile de specialitate ( Registrul Comertului).
3. Segmentarea pietei tinta
Procesul de impartire a pietei in grupuri diferite de consumatori cu nevoi, caracteristici si comportamente diferite ce pot necesita produse sau mixuri de marketing separate, se numeste segmentare a pietei.
Succesul firmei SC HAPPY BRIDE SRL depinde in cea mai mare parte de gradul de satisfactie pe care il poate oferi clientilor. De aceea este important sa determinam piata tinta careia ne adresam si sa o segmentam conform urmatoarelor criterii:


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Magazin - SC Happy Bride SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!