Proiect Price Waterhouse Coopers

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Introducere 3
II. Istoric 4
III. Structura companiei 5
IV. Servicii 6
V. Studii si cercetari ale companiei 8


Extras din proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE
PricewaterhouseCoopers (PwC) este cea mai mare companie de servicii profesionale, de consultanta si audit din lume si una dintre cele mai mari companii private, cu o cifra de afaceri de 26,20 miliarde $ in trimestrul al treilea al anului 2009. Compania are 757 de birouri in 151 de tari cu peste 163,545 de angajati (iunie 2009).
In 2009, firmele membre PwC au furnizat servicii pentru 422 de companii din topul Fortune Global 500 si 408 companii din FT Global 500. In plus, firmele PwC au servit in mod semnificativ mai mult de jumatate dintre cele mai mari companii din fiecare dintre pietele regionale pe care actioneaza pe parcursul anului.
Dennis Nally, fost presedinte al firmei din SUA si a devenit presedinte al PwC la nivel global la 1 iulie 2009.
Compania face parte din grupul celor mai mari patru firme de audit din lume numit Big Four, alaturi de KPMG, Ernst & Young si Deloitte Touche Tohmatsu.
Europa si America de Nord ofera aproximativ 81% din veniturile anuale ale PwC, iar Europa 45%. Practica firmei dominante, si anume de audit, ofera peste 50% din veniturile PwC. 
PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din 1991 si a dezvoltat o gama larga de servicii pe care ea continua sa le extinda. Prin cunostintele sale aprofundate despre mediul de afaceri din Romania, PricewaterhouseCoopers ofera cel mai inalt nivel de servicii profesionale atat companiilor internationale cat si celor romane. Supravegheat de cincisprezece parteneri precum si de angajarea a peste 650 de specialisti si personal de sprijin, PricewaterhouseCoopers opereaza in Romania si Republica Moldova printr-o retea de cinci birouri in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta si Chisinau.
Fapte aditionale:
- Conform BusinessWeek magazine, PricewaterhouseCoopers s-a clasat pe locul 2 in ceea ce priveste compania la care sa-ti incepi carierea in 2007;
- Conform revistei Forbes PriceWaterhouseCoopers se afla pe locul 8 in topul celor mai mari companii private din America;
- PwC auditeaza 31% din Top 500 a celor mai mari compani din intreaga lume conform Financial Times; 29% din Europa, 38% din America Latina; 38% din Asia;
- PwC se afla in topul companiilor pentru diversitatea sa globala in 2009 de DiversityInc; 
- PwC a castigat primul loc in top 10 in cea de-a 11 editie a Annual Global Most Admired Knowledge Enterprise (MAKE) Award ;
- PwC din Statele Unite se afla in top 100 facut de Fortune in 2009 la categoria celor mai bune companii pentru a lucra.
II. ISTORIC
PricewaterhouseCoopers a fost creata prin fuziunea a doua companii mari - Price Waterhouse si Coopers & Lybrand - fiecare avand radacini istorice de aproximativ 159 de ani. Cateva din punctele cheie din istoria celor 2 companii sunt:
1849 - Samuel Lowell Price isi stabileste un business la Londra; 
1854 - William Cooper si-a inceput propria afacere la Londra, care a devenit Cooper Brothers 7 ani mai tarziu cand i s-au alaturat si cei 3 frati;
1865 - Price, Holyland si Waterhouse isi unesc fortele intr-un parteneriat;
1874 - Are loc schimbarea numelui in Price Waterhouse & Co; 
1957 - Cooper Brothers & Co (UK), McDonald, Currie & Co (Canada) and Lybrand, Ross Bros & Montgomery (US) fuzioneaza pentru a forma Coopers & Lybrand; 
1982 - S-a format compania globala Price Waterhouse; 
1990 - Coopers & Lybrand fuzioneaza cu Deloitte Haskins & Sells intr-un numar de tari din intreaga lume; 
1998 - Are loc fuziunea la nivel mondial dintre Price Waterhouse si Coopers & Lybrand pentru crearea PricewaterhouseCoopers.


Fisiere in arhiva (3):

  • Proiect Price Waterhouse Coopers.doc
  • Proiect Price Waterhouse Coopers
    • Proiect Price Waterhouse Coopers.doc
    • Proiect Price Waterhouse Coopers.ppt

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 6 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!