Proiect Price Waterhouse Coopers

Cuprins proiect Cum descarc?

I. Introducere 3
II. Istoric 4
III. Structura companiei 5
IV. Servicii 6
V. Studii si cercetări ale companiei 8


Extras din proiect Cum descarc?

I. INTRODUCERE
PricewaterhouseCoopers (PwC) este cea mai mare companie de servicii profesionale, de consultanţă şi audit din lume şi una dintre cele mai mari companii private, cu o cifră de afaceri de 26,20 miliarde $ în trimestrul al treilea al anului 2009. Compania are 757 de birouri în 151 de ţări cu peste 163,545 de angajaţi (iunie 2009).
În 2009, firmele membre PwC au furnizat servicii pentru 422 de companii din topul Fortune Global 500 şi 408 companii din FT Global 500. În plus, firmele PwC au servit în mod semnificativ mai mult de jumătate dintre cele mai mari companii din fiecare dintre pieţele regionale pe care acţionează pe parcursul anului.
Dennis Nally, fost preşedinte al firmei din SUA şi a devenit preşedinte al PwC la nivel global la 1 iulie 2009.
Compania face parte din grupul celor mai mari patru firme de audit din lume numit Big Four, alături de KPMG, Ernst & Young şi Deloitte Touche Tohmatsu.
Europa şi America de Nord oferă aproximativ 81% din veniturile anuale ale PwC, iar Europa 45%. Practica firmei dominante, şi anume de audit, oferă peste 50% din veniturile PwC. 
PricewaterhouseCoopers este prezentă pe piaţa românească din 1991 şi a dezvoltat o gamă largă de servicii pe care ea continuă să le extindă. Prin cunoştinţele sale aprofundate despre mediul de afaceri din România, PricewaterhouseCoopers oferă cel mai înalt nivel de servicii profesionale atât companiilor internaţionale cât şi celor române. Supravegheat de cincisprezece parteneri precum şi de angajarea a peste 650 de specialişti şi personal de sprijin, PricewaterhouseCoopers operează în România şi Republica Moldova printr-o reţea de cinci birouri în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Chişinău.
Fapte adiţionale:
- Conform BusinessWeek magazine, PricewaterhouseCoopers s-a clasat pe locul 2 în ceea ce priveşte compania la care să-ţi începi carierea în 2007;
- Conform revistei Forbes PriceWaterhouseCoopers se află pe locul 8 în topul celor mai mari companii private din America;
- PwC auditeaza 31% din Top 500 a celor mai mari compani din întreaga lume conform Financial Times; 29% din Europa, 38% din America Latina; 38% din Asia;
- PwC se află în topul companiilor pentru diversitatea sa globala în 2009 de DiversityInc; 
- PwC a câştigat primul loc în top 10 în cea de-a 11 ediţie a Annual Global Most Admired Knowledge Enterprise (MAKE) Award ;
- PwC din Statele Unite se află în top 100 făcut de Fortune în 2009 la categoria celor mai bune companii pentru a lucra.
II. ISTORIC
PricewaterhouseCoopers a fost creată prin fuziunea a două companii mari - Price Waterhouse şi Coopers & Lybrand – fiecare având rădăcini istorice de aproximativ 159 de ani. Câteva din punctele cheie din istoria celor 2 companii sunt:
1849 – Samuel Lowell Price îşi stabileşte un business la Londra; 
1854 – William Cooper şi-a început propria afacere la Londra, care a devenit Cooper Brothers 7 ani mai târziu când i s-au alăturat şi cei 3 fraţi;
1865 – Price, Holyland si Waterhouse îşi unesc forţele într-un parteneriat;
1874 – Are loc schimbarea numelui în Price Waterhouse & Co; 
1957 – Cooper Brothers & Co (UK), McDonald, Currie & Co (Canada) and Lybrand, Ross Bros & Montgomery (US) fuzionează pentru a forma Coopers & Lybrand; 
1982 – S-a format compania globală Price Waterhouse; 
1990 – Coopers & Lybrand fuzionează cu Deloitte Haskins & Sells într-un număr de ţări din întreaga lume; 
1998 – Are loc fuziunea la nivel mondial dintre Price Waterhouse şi Coopers & Lybrand pentru crearea PricewaterhouseCoopers.


Fisiere în arhivă (3):

  • Proiect Price Waterhouse Coopers
    • Proiect Price Waterhouse Coopers.doc
    • Proiect Price Waterhouse Coopers.ppt
  • Proiect Price Waterhouse Coopers.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 6€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!