Proiecte Economice SC Uton SA

Extras din proiect Cum descarc?

1. PREZENTAREA SOCIETATII UTON S.A. Onesti
Infiintata in anul 1973, sub denumirea de Inreprinderea de Utilaj Chimic Borzesti (IUC), societatea UTON a fost creata initial ca furnizor de echipamente pentru industriile chimica si petrochimica.
Evolutia societatii a insemnat diversificarea produselor si pietelor sale,iar aplicarea unui management performant,alaturi de abilitatile recunscute ale salariatilor,au facut ca UTON sa devina unul dintre principalii furnizori de utilaje din Romania.
Societatea are astazi un capital de 2.086.448 RON,integral privat.
UTON detine experienta si echipamentul necesar pentru proiectarea,fabricatia,transportul asamblarea pe santier si mentenanta ansamblurilor sudate si prelucrate mechanic,destinate industriilor: chimica,petrochimica,lacurilor si vopselelor,metalurgica,energetica,cimentului,constructilor de masini,industria alimentara,in regim de unicat si serie mica,conform specificatiior tehnice ale clientilor.
Principalele produse aflate in portofoliu societatii sunt schimbatoare de caldura,recipientele sub presiune(reactoare,rezervoare,stocatoare GPL, coloane,amestecatoare)cazanele de apa fierbinte si aburi,structurile metalice sudate,liniile de conducte tehnologice.Pe langa acestea clientii nostril beneficiaza de servicii de proiectare si consultanta ansamblare pe santier,reparatii.
Societatea ocupa o suprafata totala de 87.000m2,din care 47.000m2 suprafata construita si are un personal de 650 salariati-ingineri,tehnicieni si muncitori cu inalta calificare.
UTON raspunde celor mai exigente standarde industriale,fiind autorizata sa execute echipamente dupa cele mai importante norme internationale in domeniu.
Calitatea este elemental fundamental si definitoriu al tuturor produselor si serviciilor oferite,ea obtinandu-se in cadrul unui system certificate conform ceritelor standardului ISO 9001.
UTON este angajat sa asigure respectarea cerintelor si asteptarilor clientilor sai sis a dea valoarea maxima produselor cerute de catre acestia.
Performantele actuale sunt rezultatul dezvoltarii unei culturi a calitatii,orientate constient catre TQM.
ADRESA: Str. Uzinei 16, 5450 - Onesti, ROMANIA
Tel.: (0234) 324222 (centrala)
(0234) 311213, 315057 (secretariat)
(0234) 324313, 312569 (commercial)
Fax: (0234) 315020, 325901
E-mail: uton@xnet.ro
www.uton.ro
DIRECTOR GENERAL: Stefan Redea
2.DIAGNOSTICUL MEDIULUI FIRMEI
Furnizori:
Calitatea echipamentelor si utilajelor produse de societatea UTON este determinata de calitatea materialelor si servicilor care isi aduc aportul la realizarea produsului finit.
In conformitate cu cerintele sistemul de asigurare a calitatii, SC UTON SA Onesti, isi evalueaza si selecteaza permanent furnizorii de produse si servicii pe baza aptitudinii acestora de a satisface conditiile contractuale.
Principalii furnizori de materiale din import: Dextera Ungaria, Profins Anglia, Metal Vest, Italinox, Perficon Steel Germania, IPS Italia, Forgital Italia, GEA Btt Franta, Howden Olanda, Jaxquet Franta, Steel Line Austria.
Pe langa furnizori de materiale din UE, pe piata locala lucram cu firme de renume: Arcelor Mittal Steel SA Galati, Vilmar SA Rm Valcea, Tenaris Silcotub SA Zalau, TMK Artrom SA Slatina, Kober SA Piatra Neamt , Chimtitan SA Bucuresti si distribuitorii acestora.
CLIENTI
Piata interna:
In ce priveste piata interna, in ultimii ani UTON si-a pastrat colaborarea traditionala cu rafinariile, ca si clienti majori. Pe piata interna tendintele sunt ascendente avand in vedere investitiile efectuate si cele propuse in perioada 2008 - 2010.
Pe langa echipamentele solicitate clientii nostrii beneficiaza de servicii de proiectare si consultanta, asamblare pe santier, reparatii. UTON este angajata sa asigure respectarea cerintelor si asteptarilor clientilor sai si sa dea valoare maxima produselor cerute de catre acestea - conditie esentiala pentru mentinerea pozitiei fruntasa pe o piata cu concurenta crescanda.
Principalii clienti in 2008:
- Arcelor Mittal Steel Galati : 17%
- Rominserv SA Bucuresti: 20%
- Aromet Buzau: 10%
- Petrotel Lukoil: 25%
- Epstein Bucuresti: 7%
- ERG Cluj: 5%
- Alstom Power Buc - 5%


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiecte Economice SC Uton SA.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!