Strategii ale Brandului

Extras din proiect Cum descarc?

). Despre Cosmote Romania
COSMOTE Romania, membra a grupului COSMOTE, s-a lansat pe piata romaneasca in decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. 
Inca de la inceputul activitatilor sale comerciale, COSMOTE Romania si-a asumat un plan ambitios de extindere a retelei, precum si o strategie corespunzatoare pentru a furniza servicii de telefonie mobila de calitate, accesibile tuturor, castigand titlul de operatorul cu cea mai rapida dezvoltare din Romania. Compania a introdus servicii atractive de comunicare fix-mobil in colaborare cu Romtelecom si, cu ajutorul retelei CDMA si 3G Zapp, a introdus serviciile de internet mobil de banda larga si 3G de calitate ridicata la inceputul lui 2010.
La sfarsitul lunii martie 2010, COSMOTE inregistra 7,2 milioane de clienti, din care 21% abonati, atingand o cota de piata de peste 23%.
In 2009, COSMOTE Romania a fost lider de piata in ceea ce priveste numarul de noi clienti, inregistrand o cota de piata de 56,3% (cu o cota de piata de 35,6% in ceea ce priveste numarul de clienti portati). 
In 2009, veniturile totale ale COSMOTE Romania s-au ridicat la 423,2 milioane euro, in crestere cu 36,1% comparativ cu anul anterior. In acelasi timp, EBITDA (eng. Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization - castigul inainte de dobanzi, rate, depreciere si amortizare; este un indicator al performantelor financiare ale unei companii care se calculeaza astfel: EBITDA = Venit - Cheltuieli (exclusiv taxe, dobanzi, depreciere si amortizare) a atins 66 milioane euro, cu 193,3% mai mult decat in 2008.
COSMOTE Romania investeste in mod constant in cresterea retelei nationale de distributie care include in prezent 740 de magazine in intreaga tara. Preluarea de catre COSMOTE Group a GERMANOS, care opereaza o retea extinsa de distributie in intreaga tara, a intarit si mai mult prezenta comerciala a COSMOTE in Romania.
Ca urmare a investitiilor semnificative, COSMOTE Romania si-a extins in timp record reteaua de telecomunicatii, dublandu-si in doar un an acoperirea geografica si in populatie. In prezent, COSMOTE ofera acoperire pentru peste 99% din populatie si pentru aproximativ 90% din teritoriul tarii. 
Compania are peste 1.100 de angajati.
In luna noiembrie 2009, Grupul COSMOTE a finalizat achizitia Telemobil S. A (Zapp), intarindu-si perspectivele de dezvoltare in Romania si obtinand acces la infrastructura si licenta 3G. Cu ajutorul retelei CDMA Zapp, COSMOTE Romania a introdus primele servicii broadband la inceputul lui 2010.
Grupul COSMOTE este in prezent operatorul de telefonie mobila cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei avand o baza de clienti de 21,8 milioane de utilizatori in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, adresandu-se unei piete extinse de 45 de milioane de persoane. In 2009 COSMOTE si-a pastrat puternica performanta operativa, valoarea totala a veniturilor ridicandu-se la 3.036 miliarde euro, iar EBITA la 1.070 miliarde euro.


Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii ale Brandului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!