Strategii ale Brandului

Extras din proiect Cum descarc?

). Despre Cosmote România
COSMOTE România, membră a grupului COSMOTE, s-a lansat pe piaţa românească în decembrie 2005, cu scopul de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor. 
Încă de la începutul activităţilor sale comerciale, COSMOTE România şi-a asumat un plan ambiţios de extindere a reţelei, precum şi o strategie corespunzătoare pentru a furniza servicii de telefonie mobilă de calitate, accesibile tuturor, câştigând titlul de operatorul cu cea mai rapidă dezvoltare din România. Compania a introdus servicii atractive de comunicare fix-mobil în colaborare cu Romtelecom şi, cu ajutorul reţelei CDMA şi 3G Zapp, a introdus serviciile de internet mobil de bandă largă şi 3G de calitate ridicată la începutul lui 2010.
La sfârşitul lunii martie 2010, COSMOTE înregistra 7,2 milioane de clienţi, din care 21% abonaţi, atingând o cotă de piaţă de peste 23%.
În 2009, COSMOTE România a fost lider de piaţă în ceea ce priveşte numărul de noi clienţi, înregistrând o cotă de piaţă de 56,3% (cu o cotă de piaţă de 35,6% în ceea ce priveşte numărul de clienţi portaţi). 
În 2009, veniturile totale ale COSMOTE România s-au ridicat la 423,2 milioane euro, în creştere cu 36,1% comparativ cu anul anterior. În acelaşi timp, EBITDA (eng. Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization – câştigul înainte de dobânzi, rate, depreciere şi amortizare; este un indicator al performanţelor financiare ale unei companii care se calculează astfel: EBITDA = Venit – Cheltuieli (exclusiv taxe, dobânzi, depreciere şi amortizare) a atins 66 milioane euro, cu 193,3% mai mult decât în 2008.
COSMOTE România investeşte în mod constant în creşterea reţelei naţionale de distribuţie care include în prezent 740 de magazine în întreaga ţară. Preluarea de către COSMOTE Group a GERMANOS, care operează o reţea extinsă de distribuţie în întreaga ţară, a întărit şi mai mult prezenţa comercială a COSMOTE în România.
Ca urmare a investiţiilor semnificative, COSMOTE România şi-a extins în timp record reţeaua de telecomunicaţii, dublându-şi în doar un an acoperirea geografică şi în populaţie. În prezent, COSMOTE oferă acoperire pentru peste 99% din populaţie şi pentru aproximativ 90% din teritoriul ţării. 
Compania are peste 1.100 de angajaţi.
În luna noiembrie 2009, Grupul COSMOTE a finalizat achiziţia Telemobil S. A (Zapp), întărindu-şi perspectivele de dezvoltare în România şi obţinând acces la infrastructura şi licenţa 3G. Cu ajutorul reţelei CDMA Zapp, COSMOTE România a introdus primele servicii broadband la începutul lui 2010.
Grupul COSMOTE este în prezent operatorul de telefonie mobilă cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei având o bază de clienţi de 21,8 milioane de utilizatori în Grecia, Albania, Bulgaria şi România, adresându-se unei pieţe extinse de 45 de milioane de persoane. În 2009 COSMOTE şi-a păstrat puternica performanţă operativă, valoarea totală a veniturilor ridicându-se la 3.036 miliarde euro, iar EBITA la 1.070 miliarde euro.


Fisiere în arhivă (1):

  • Strategii ale Brandului.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!