Studiu privind conducerea și organizarea unei afaceri în sistem franciză în C.T.S.O Meli Melo

Extras din proiect Cum descarc?

I.DESCRIEREA AFACERII
Scurt istoric 
Nume:MELI MELO FASHION SRL
CUI:29769909
Reg. Comert:J40/1614/2012
Inreg. in anul:2012
Tip societate:
CAEN:4778
CAEN Descriere:Comert cu amanuntul al altor bunuri noi, In magazine specializate
Adresa:Bucuresti Sectorul 1, B-dul AEROGARII, Nr. 22, CAMERA 1, Bloc 3/5, Scara A, Apartament 7, Cod postal 14054
Localitate:Bucuresti Sectorul 1, B-dul AEROGARII, Nr. 22, CAMERA 1, Bloc 3/5, Scara A, Apartament 7, Cod postal 14054
Cifra Afaceri 201978.334.569 RON
Profitul Net 20195.715.212 RON
Meli Melo este de fapt o afacere impartita in 3 firme. Prima este GamaBell (reteaua de magazine Meli Melo), a doua este Appolo Mod (reteaua de magazine din Hypermarket-uri si cosmetice) iar a treia are reteaua de magazine Bamboo.
Compania GamaBell Exim S.R.L, detinatoarea brandului Meli Melo -  Paris, a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, constituind premisa unei vaste retele de magazine, deschise in Romania si Europa de Est. Meli Melo -  Paris are la baza angajamentul ferm fata de profesionalism si orientarea catre satisfacerea nevoilor clientilor, principii dupa care se ghideaza in continuare. Cea mai mare realizare a companiei o reprezinta loializarea clientilor si stabilirea unei relatii de durata cu acestia, bazate pe incredere si recunoastere reciproca.
Dezvoltarea companiei si mentinerea pozitiei de lider pe piata romaneasca de bijuterii si accesorii fantezie pentru femei sunt reflectate in filosofia brandului Meli Melo -  Paris: definirea elegantei, rafinamentului si personalitatii femeii moderne si oferirea produselor de care aceasta are nevoie pentru a se pune in valoare.
Compania Gamabell Exim SRL s-a infiintat in anul 1997, cu actionariat francez, si si-a directionat inca de la inceput toate eforturile catre satisfacerea si loializarea clientilor prin furnizarea unor bijuterii si accesorii fantezie care respecta cele mai inalte exigente in materie de calitate si design. Compania, prin brandul sau Meli Melo - Paris, se angajeaza ferm sa se orienteze intotdeauna catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin profesionalism si atitudine.
Cum a inceput...
Din pasiune pentru obiecte frumoase si rafinate, in 1998 a inceput povestea Meli Melo de la un simplu proiect de magazin deschis in Bucuresti. Succesul coplesitor de care s-au bucurat colectiile de accesorii fashion si bijuterii, deschiderea si increderea clientilor in brandul Meli Melo au stat la baza dezvoltarii sale.
Cum ne-am dezvoltat...
Valorile si etica atat in relatiile de colaborare si de afaceri cu furnizorii si partenerii nostri cat si fata de angajati sunt ceea ce ne reprezinta si ne propulseaza in viitor. Scopul nostru este sa le oferim clientilor nostri experiente incredibile si inspiratie.
Ce ne motiveaza in fiecare zi...
Ne preocupa grija permanenta de a pune in valoare individualitatea, personalitatea si stilul tau vestimentar. Visam sa-ti aducem fantezie, culoare si stil prin cea mai completa gama de accesorii de moda.
Meli Melo astazi...
Detinem cea mai mare retea de magazine cu bijuterii si accesorii fashion din Romania si, de la inceputul anului 2017 suntem prezenti si in segmentul de decoratiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Suntem reprezentati in toate marile orase din Romania, dar si in Bulgaria, Serbia si Republica Moldova.


Fisiere în arhivă (1):

  • Studiu privind conducerea si organizarea unei afaceri in sistem franciza in C.T.S.O Meli Melo.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

-  https://www.forbes.ro/afacerile-meli-melo-paris-au-crescut-cu-10_0_7328-11511
-  https://www.revistabiz.ro/meli-melo-paris-crestere-cu-10-a-business-ului-pentru-anul-trecut-1061/
-  https://www.melimeloparis.ro/
-  https://www.melimeloparis.ro/franciza-meli-melo
-  https://www.francize.ro/francize/franciza-meli-melo/
-  https://www.businessmagazin.ro/actualitate/va-plac-accesoriile-cum-puteti-dezvolta-un-magazin-meli-melo-si-de-cati-bani-aveti-nevoie-pentru-a-prelua-o-astfel-de-afacere-18608802


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!