Suport pentru Telefonul Mobil

Cuprins proiect Cum descarc?

1. Firma si produsul nou 
2. Mediul de marketing 
3. Cumparatorii 
3.1 Segmentarea pietei 
3.2 Avantaje cautate de consumatori la produsul nostru 
3.3 Caracteristicile pietei tinta 
4. Concurentii 
5. Tendintele pietei peste 3 ani


Extras din proiect Cum descarc?

1.Firma si produsul nou
Firma noastra Sc.Mobile Accesories.srl se ocupa cu fabricarea si comercializarea de accesorii pentru telefonul mobil, ofera produse care sunt distribuite in supermarketuri si in magazine de specialitate pe piata romaneasca inca din anul 2001 si are sediul in municipiul Iasi.
Sc.Mobile Accesories srl pune clientii pe primul loc si astfel ofera produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile care sa le satisfaca nevoile.
Cele mai cerute produse la ora actuala sunt suporturile de telefoane mobile pentru birou pe care firma le are in diverse modele,culori,forme,materiale.Acestea sunt foarte utile pentru cei care vor sa ofere un loc special telefonului lor mobil pentru a le fi cat mai la indemana atunci cand sunt apelati sau cand primesc un mesaj.Totodata acestea ofera detinatorului un design cat mai placut,firma avand modele pentru toate gusturile clientilor.
Pentru ca produsele noastre sa fie cat mai utile,accesibile si inovatoare am introdus pe piata un nou produs:suportul de telefon "Hold my phone".Acesta se diferentiaza de celelalte produse ale firmei noastre dar si ale celor concurente prin faptul ca acesta vibreaza si lumineaza atunci cand telefonul aflat pe suport suna.Astfel,acest produs este util pentru oricine,mai ales atunci cand cineva uita telefonul pe profilul "silentios".Chiar daca telefonul care se afla pe suport nu emite nici un sunet cand este activat pe acest profil atunci cand detinatorul este apelat,acesta este alertat de vibratiile si de efectele luminoase ale suportului "hold my phone".Acest nou produs vine si in ajutorul persoanelor care au probleme cu auzul deoarece emite acele efecte luminoase dar si in al celor cu deficiente ale vazului pentru ca suportul de telefon vibreaza si astfel amplifica soneria telefonului,persoanelor din aceasta categorie fiindu-le mult mai usor sa localizeze telefonul.
2.Mediul de marketing-elemente specifice
Un prim element al mediului de marketing este micromediul,care este format din clienti, furnizori, concurenti, public, intermediari.
FURNIZORII. La fel ca in orice al domeniu de activitate, furnizorii unei firme ce produce suporturi pentru telefoane sunt acele firme care ii asigura utilitatile necesare pentru desfasurarea activitatii: material, energie, combustibil. Furnizorii care au o putere de negociere mare pot exercite presiuni si influente asupra firmei. Puterea de negociere depinde de talia lor, de numarul lor si de costurile implicate de schimbarea furnizorilor.
INTERMEDIARII. Sunt agentii economici care se ocupa de promovarea, distribuirea si vanzarea suporturilor pentru telefoanele mobile. Acestia distribuie produsele in special in magazine specializate dar si in supermarket-uri si mall-uri.
PUBLICUL. Este format din totalitatea persoanelor si organizatiilor care pot influenta intr-un fel sau altul activitatea firmei noastre. Aici includem administratia locala, mass-media, organismele financiare. Firma noastra are un serviciu de relatii publice care asigura comunicarea cu diverse categorii de public cum ar fi culegerea de date privind asteptarile si atitudinile publicului in legatura cu suporturile pentru telefon sau transmiterea catre public a imaginilor si informatiilor favorabile privind produsul nostru.
Al doilea element al mediului de marketing este macromediul,ai carui factori sunt cei economici, tehnologici,sociali/politici/culturali.
MEDIUL TEHNOLOGIC. Totalitatea descoperirilor stiintifice si a cunostintelor tehnice de care dispunem la un moment dat. Tehnologia de ultima ora ne poate ajuta sa gasim noi consumatori sa ne promovam produsul mult mai usor si unui public cat mai larg prin intermediul internetului. Tot cu ajutorul tehnologiei suntem capabili sa aducem pe piata un produs de o calitate superioara la costuri cat mai accesibile.
MEDIUL ECONOMIC. Acesta ne influenteaza firma prin tarifele de baza care pot influenta pretul suportului pentru telefon; de exemplu scumpirea electricitatii afecteaza pretul produsului nostru. Inflatia de asemenea este in factor care influenteaza puterea de cumparare a consumatorilor facandu-i sa caute produse mai ieftine dar de o calitate mai proasta. Daca rata dobanzii la un credit contractat de firma pentru anumite nevoi in legatura cu productia creste, aceasta duce de asemenea la o crestere a pretului produsului, crestere care poate afecta firma prin diminuarea numarului de clienti.
3.Cine vor fi cumparatorii - 
Piata teoretica este formata din consumatori care pot fi oscilanti si fideli,nonconsumatori relativi si nonconsumatori absoluti.
Produsul nou lansat pe piata este suportul pentru telefon cu vibratii si luminite. Acest suport va transmite semnale luminoase si sonore atunci cand telefonul suna pentru a evita situatiile in care telefonul se afla pe profilul "silentios" si nu poate fi auzit.


Fisiere in arhiva (1):

  • Suport pentru Telefonul Mobil.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!