Diagnoza Puntii Redresoare

Extras din proiect Cum descarc?

De la descoperirea sa, energia electrica reprezinta unul dintre domeniile cele mai importante din orice tehnologie. Cresterea consumului de energie electrica necesita utilizarea de convertoare de curent continuu si in special redresorul trifazat bazat pe diode pentru a alimenta anumite echipamente in scopul de a incuraja o dezvoltare semnificativa a componentelor semiconductoare de putere, care ofera un potential mare pentru conversia energiei electrice. 
Redresorul transforma energia electrica de curent alternativ in energie electrica de curent continuu.
necomandate - realizate numai cu diode;
semicomandate - realizate cu diode si tiristoare;
comandate - realizate numai cu tiristoare.
Redresoare diode ( AC / DC ) sunt utilizate pe scara larga in domenii industriale datorita avantajelor low-cost , structura simpla , robustetea si lipsa de control. Cu toate acestea , acest tip de convertoare contribuie la utilizarea ineficienta a energiei electrice. Recent , mai multe tehnici promitatoare de corectare a factorului de putere si diverse tehnici de control au fost propuse pentru redresoare . 
Redersorul PWM trifazat, prin intermediul IGBT-urilor si prin diferitele variante de comanda, indeplineste in paralel cu functia de convertor si cea de filtrare activa, ceea ce reprezinta o solutie foarte convenabila atat pentru sarcina cat si pentru retea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnoza Puntii Redresoare.ppt

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!