Instalații electrice interioare

Extras din proiect Cum descarc?

Lucrarea nr. E-32 / 2017
Instalatie de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare Imobil - Localitate, str.Strada, nr.XX, jud.Judet Faza: PT + DDE MEMORIU TEHNIC 1. DATE GENERALE - enumirea proiectului: Instalatie de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare - Imobil - Numar proiect: E-32 / 2017 - Faza de proiectare: PT + DDE - Amplasamentul: Localitate, str.Strada, nr.XX, jud.Judet. - Beneficiar: BENEFICIAR S.R.L., Brasov, str. Munteniei nr. 11, 500209, jud.Brasov; - Proiectant de specialitate: S.C. FIRMA&#PROIECT S.R.L. C.I.F. - RO 8587114; CUI - J 08 / 885 / 1996, Atestat ANRE:tip C1A + C2A - Str.SSS, nr.WWW, 5WWWWWi, judetul DDDDD, Tel.07123456789, email FIRMA&#PROIECT@TTTTTT, www.FIRMA&#PROIEC.ro; - Elemente care au stat la baza intocmirii lucrarii: - Cererea beneficiarului; - Standarde / normative / indrumare de proiectare / aplicabile; - Date culese de proiectant in teren 2. SCOPUL SI OBIECTUL Avand in vedere ca beneficiarul are construita o Imobil, situata in: Localitate, str.Strada, nr.XX, jud.Judet, este necesara constructia unei instalatii de protectie impotriva descarcarilor atmosferice.
In acest memoriu tehnic sunt prezentate caracteristicile tehnice ale, paratrasnetului care a fost ales si achizitionat de catre beneficiar, precum si modul de realizare a acestora.
Instalatia de protectie impotriva descarcarilor atmosferice este structurata astfel:
- Instalatie exterioara de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare;
- Priza de pamant.
La executia instalatiei de protectie impotriva descarcarilor atmosferice au fost luati in considerare urmatorii factori :
- Alegerea tipului de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare este realizata de catre beneficia, cu consultarea furnizorului de echipament.
- Executantul va monta instalatia de paratrasnet cu dispozitiv de amorsare conform instructiunilor furnizorului;
- La executie se vor respecta normele si normativelor in vigoare pentru proiectarea si executia instalatiilor electrice;
o I7 - 2011 Normativ privind proiectarea si executarea instalatiilor electrice cu tensiuni pina la 1000V - c.a. si 1500V - c.c.
o STAS 12604 - Protectia impotriva electrocutarii.Prescriptii generale.
o C56-02 Normativ pentru verificarea calitatii lucrarilor de constructii si instalatii aferente - INCERC
o PE 119/90 Norme de protectia muncii pentru instalatii electrice.
o PE 116/96 Normativ de incercari si masuratori la echipamente si instalatii


Fisiere în arhivă (1):

 • Instalatii electrice interioare.pdf

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Proiecte.ro.


Descarcă acest proiect cu doar 5€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!