Analiza Financiara SC Veriul Time SRL

Extras din proiect Cum descarc?

SC. VERIUL TIME S.R.L. a fost infiintata in anul 2004 prin subscrierea si varsarea integrala, la momentul constituirii, a capitalului social in valoare de 40200 lei. 
Principalul obiect de activitate este transportul intern si international de persoane efectuat cu autocarul. La sfarsitul anului 2005, societatea are un numar mediu de salariati de 9. Societatea are o cifra de afaceri la data 31.12.2005 de 556273 lei si un profit in suma de 36833 lei. Intreaga activitate a societatii se bazeaza pe rezultatele obtinute din activitatea de exploatare, neexistand activitati cu caracter extraordinar.
S.C. VERIUL TIME S.R.L. este persoana juridica romana, cu sediul in str. B-DUL SIDERURGISTILOR NR.2 BL. I1 AP 8, Galati.
Analiza principalilor indicatori ai echilibrului financiar calculati pe baza bilantului contabil
Analiza financiara poate fi studiata ca actiune interna a managerilor Interprinderii si ca actiune externa din partea actualilor si potentialilor parteneri, concurenti sau investitori ai Intreprinderii. 
Obiectivele urmarite de fiecare In parte nu sunt aceleasi. Managerii (conducatorii) Intreprinderii urmaresc identificarea potentialului de degajare de fluxuri de trezorerie (cash-flow-uri). 
In analiza externa se urmareste echilibrul financiar realizat la nivelul fondului de rulment, al trezoreriei nete si rentabilitatea Intreprinderii la nivelul marjelor de acumulare, al capacitatii de autofinantare etc.
Analiza financiara urmareste sa evidentieze modalitatile de realizare a echilibrului financiar pe termen lung si pe termen scurt (obiectiv al analizei pe baza de bilant) si treptele de acumulare baneasca de rentabilitate ale activitatii Intreprinderii (obiectiv al analizei pe baza contului de rezultate). 
Bilantul sintetizeaza starea patrimoniala a Intreprinderii la un moment dat, In timp ce contul de rezultate sintetizeaza rezultatul fluxurilor economice si financiare de intrare, de prelucrare si de iesire pe perioada considerata.
ANALIZA
Analiza echilibrului financiar
-fondul de rulment;
-nevoia de fond de rulment;
-trezoreria neta. Analiza financiara
Analiza marjelor de rentabilitate
-valoarea adaugata;
-profitul din exploatare;
-profitul net. Diagnosticul financiar
-al rentabilitatii
-economice
-financiare
-al riscului
-de exploatare
-financiar
-de faliment Analiza fluxurilor financiare
-variatia fondului de rulment;
-variatia nevoii de fond de rulment;
-variatia trezoreriei nete.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Financiara SC Veriul Time SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!