Analiza Surselor de Finantare ale Intreprinderii Titan - Echipamente Nucleare SA Bucuresti

Cuprins proiect Cum descarc?

Cap I. Prezentarea generala a intreprinderii Titan Echipamente Nucleare Sa Bucuresti 3
1.1. Descrierea activitatii societatii Titan Echipamente Nucleare SA Bucuresti 3
1.2 Piata si concurenta 4
Cap. II. Structura surselor de finantare (pentru ultimele trei exercitii financiare) 6
Cap. III. Analiza mutatiilor in structura capitalului propriu si a factorilor de influienta (pentru ultimele trei exercitii financiare) 10
Cap IV. Analiza mutatiilor in structura resurselor imprumutate (pentru ultimele trei exercitii financiare) 12
ANEXE 15
Bibliografie 25


Extras din proiect Cum descarc?

Cap I. Prezentarea generala a intreprinderii 
TITAN ECHIPAMENTE NUCLEARE SA BUCURESTI
1.1 Descrierea activitatii societatii Titan Echipamente Nucleare SA Bucuresti
S.C. TEN-S.A. a fost infiintata in baza HG 158/1991 si s-a desprins din fostul IMUAB Bucuresti, fiind inregistrata la ORC sub nr. J40/3449/27.05.1991 si C.U.I.: R3014280.
Are sediul social in Bd. Basarabia nr. 250, sector 3, Bucuresti.
Obiectul de activitate al societatii il reprezinta:
-executia de echipamente mecanice pentru centrale nuclearo-electrice;
-executia de piese schimb pentru centrale nuclearo-electrice;
-executia de echipamente de transport pentru persoane (scari rulante, benzi transportoare, etc.);
-executia de echipamente mecanice si hidraulice de mare precizie;
-executia de tratamente termice speciale, forjare si acoperiri metalice. 
A fost infiintata in anul 1982, in urma elaborarii Programului National Nuclearo-Energetic, cu scopul producerii in Romania a echipamentelor din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear destinate Centralei Nuclearo-electrice tip CANDU 600 Cernavoda. 
Initial s-a construit ca Fabrica de componente nucleare grefata pe fosta Intreprindere de Masini Unelte si Agregate Bucuresti (IMUAB), iar ulterior, prin H.G.R. nr. 158 / 07.03.1991, a fost inregistrata ca societate comerciala pe actiuni. Dupa procesul de privatizare, din anul 2001, entitatea a devenit societate cu capital privat in cadrul Grupului International Yared.
Societatea isi desfasoara activitatea pe platforma industriala Titan, unde detine o suprafata de 25.599 m.p. pe care sunt dispuse halele de productie insumand 8.559 m.p., structurate si utilate in mod corespunzator pentru a deservi sectoarele de activitate principale. Dispune de sectii de productie, ateliere si locuri de munca special amenajate, proprietatea societattii. Halele de productie, birourile si utilajele de productie sunt in stare operationala si sunt intretinute corespunzator.
Principalele spatii de productie: sectia CNE - montaj, sectia CNE - uzinaj, sectia tratamente termice, sectia acoperiri metalice, pavilion administrativ, depozite.
S.C. TEN-S.A. a fost special constituita pentru a asimila in fabricatie si a produce echipamentele din sistemul de manipulare combustibil nuclear al Centralei Nuclearo-Electrice Cernavoda. In acest scop, societatea a beneficiat de un transfer de tehnologie de la General Electric Of Canada si Atomic Energy of Canada Ltd.pentru fabricarea masinii de incarcat-descarcat combustibil si a celorlalte echipamente de manipulare combustibil nuclear. Acest robot industrial fiind unul dintre cele mai complexe mecanisme care intra in componenta unei centrale nucleare. O parte a personalului tehnic, printre care si actuala echipa de conducere a societatii, a fost specializata in Canada in programul de scolarizare integrat transferului tehnologic.
Inca de la constituirea societatii, Sistemul de management al calitatii a fost implementat in conformitate cu standardele Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare si cu cerintele Codului ASME Sectiunea III art. NCA 4000, compania fiind autorizata ca producator de echipamente nucleare clasa 1 incepand cu anul 1985 si pana in prezent, neintrerupt. Societatea detine si certificarea conform SR EN ISO 9001/2008, precum si certificarile ISCIR aferente domeniului de activitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Surselor de Finantare ale Intreprinderii Titan - Echipamente Nucleare SA Bucuresti.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Proiecte.ro.


Descarca aceast proiect cu doar 5 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!